שלום, אני מתגייסת עוד שבועייםוזה כנראה יהיה בסיס סגור אין לי בעיה לא לראות את המשפחה שבוע, אבל אני מאוד קנאית לפרטיות שלי. זה נכון שאין פרטיות בבסיס סגור? אני כל הזמן אצטרך לאכול ארוחת ערב עם הבנות שאיתי בחדר? מאוד חשוב לי להיות לבד לפעמים..אני לא רוצה שמישהו יהיה "תקוע לי" כל היום אז זה נכון שבבסיס סגור אין פרטיות?
אז ככה יש לי עוד שבוע מהיום זימון לבקרית שליטה ימית ואלחוטנית חוף ב27.12 עכשיו כמה ימימם אחרי יש לי לימיאת גוררת ב1.1 היום צלצלו אליי מחיל הים כדי לוודא שאני מגיעה עכשיו ארתי לה תאמת אמרתי לה שיש מצב שאני אבוא אבל אחתום ויתור על הראשון..(בקרית..) שאלתי אותה אם אני אלך לזימון זה יחסום לי את השני והיא אמרה שיש מצב שכן שהיא תברר ותחזור אליי היום או ביום ראשון ואם לא אז שאני אצלצל עכשיו אני לא רוצה בוודאות תתפקיד הזה אבל את הזימון השני אני ממש רוצה את הימאית..אני עכשיו מפחדת שיגידו לי שהכול יהיה בסדר ואני אלך ובסוף יגידו לי את לא יכולה ללכת גם לימאית או שאם אני לא אלך לבקרית אז לא ישלחו לי יותר זימונים.. מה לעשות?!
יהייה בסדר, את לא הראשונה שיש לה "אובר רצון לפרטיות", בטוח שאחרי חודש או קצת יותר, תתגברי על עצמך ותמצאי לך חברות שאיתן תסדרי ולא יפריע לך שהן נוכחות...
לי האמת, מההתחלה זה לא מאוד הפריע, ויש בזה דווקא משהו נחמד. זה יוצר קשר נורא טבעי. רק לפעמים ממש בא להיות קצת לבד ואי אפשר ממש, אבל גם לזה יש פתרונות...
את תאכלי עם כל האנשים שבבסיס שלך ! בכל אופן בטירונות\קורס לא תהיה לך אפילו שניה אחת של פרטיות, אבל כשמגיעים לסדיר (בסגור) יהיה לך הרבה זמן ומרחב להיות לבדך (אבל תראי שרוב הזמן תעדיפי שלא להיות לבד)
ובטירונות באמת שלא שמים לב לחוסר הפרטיות, אין מספיק זמן לזה.. בקורס אני לא יודעת, אני הייתי בקורס צפוף ודחוס ככה שהרבה פרטיות גם שם לא הייתה לי... ובסדיר כבר מתרגלים