הודעה חשובה

Lord Corwin

New member
"סדנת היצירה"-אתר חובה לחובבי כתיבה

שלום, אני אמנם לא משתתף קבוע בפורום, אבל יש לי הודעה חשובה בשביל כל חובבי ספרות המד"ב והפנטסיה: אתר חדש בשם "סדנת היצירה", האתר מתמקד בפרויקט כתיבה, של סיפור פנטסיה, ובין היתר יפורסמו בו גם סיפורים אחרים, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ולשלוח לנו את יצירותיו על-מנת שנוכל לפרסמם באתר וליצור מאגר עשיר של סיפורי פנטסיה, מד"ב וסיפורת בפרט. שווה בדיקה! ושלא תחשיבו את זה לספאם, אני פשוט מחויב כלפי פורום אחר...

oren2003

New member
סרטי הרפתקאות משנות ה80

איפה אפשר להשיג? אולי מישהו שפעם היה לו ספריית וידאו (מהישנות והטובות) סרטים כמו: Young Sherlock Holmes Treasure of the Four Crowns מישהו מכיר?

Yuli Gama

New member
קורסי קריאה

בזמן האחרון אני מגלה שיש יותר ויותר דברים טובים לקרוא ופחות ופחות זמן, והמצב הולך ומחמיר. המצב הזכיר לי על קורסי קריא מהירה שרצו בצפון בזמנו. הכוונה לקורסים שמלמדים אותך לקרוא כ 8 דפים לדקה, תוך זכירה כמעט מלאה של הטקסת, או משהוא בסיגנון בכל מקרא. האם מישהו יודע במה בידיוק ניזכרתי? סתם סקרנות?

שלום

אני לא בטוח שזה המקום לפרסם את זה, אבל... אני מעוניין לקנות/להחליף בעד - הספר מבחן התאומים (השלישי ב"אגדות" של רומח הדרקון, וייס והיקמן) אני יודע שאפשר לקנות אותו בהוצאה החדשה של "אופוס", אבל אני מעוניין דווקא בהוצאה הישנה של מיצוב (הרעיון הוא שיש לי את רשומות ואת שני הספרים הראשונים של אגדות בהוצאת מיצוב ואני רוצה להשלים את הטרילוגיה באותה הוצאה...) אשמח לקבל איימילים (מצטער על זה שאני יכול לענות רק פעם בשבועיים...) תודה

goshdarnit

New member
´הצד האפל´ ספר מד"ב ישראלי יצא לאור

לכולם שלום רב. החל מהיום ניתן למצוא בחנויות הספרים את ´הצד האפל´ מאת גיא חסון, בהוצאת ´ביתן´. תרגמה לעברית מירה דגני. חלק מכם בוודאי זוכר את הסיפור ´תהילת עולם´ מ´המימד העשירי´ של אוקטובר. הסיפור לקוח מהספר. ב´בלי פאניקה´ מופיע החצי הראשון מתוך הנובלה הראשונה בספר, ´התאומה´. לפרטים נוספים: http://guyhasson.20m.com/Hebrew.htm.

foxus

New member
תחזיות שניתנו בעבר לגבי העתיד

אני מחפש ציטוטים של תחזיות שניתנו בעבר, בשנות ה-30 וה-40, המתייחסים לעתיד: טכנולוגיה, אורחות חיים וכו´. הכוונה לציטוטים שהופיעו בעיתונות. כל קישור יתקבל בתודה.

חלומות באספמיה-פנטסי.קון-דרושים

לגליון חלומות באספמיה מס. 5 שייצא לאור לקראת כנס פנטסי.קון 2003 דרושים סיפורים הנוגעים לנושא הכנס: "לוחמי האור, אדוני האופל", או לקונים בכלל, או לפנטסיה בכלל, או למדע בדיוני בכלל. סיפורים על אור וחושך, על פיצולי אישיות, על לוחמים ביום ונדכאים בלילה או על מכונות זמן יתקבלו בברכה. עדיפות תינתן לסיפורים מקוריים, ארוכים וכאלו שיגיעו לפני 1 למרץ 2003. נ.ב אני מניח שכולם יודעים מה זה פנטסי.קון, ואם לא אז תתביישו לכם על החור השחור בהשכלתכם. נ.ב אני מניח שכולם יודעים מה זה חלומות באספמיה, ואם לא אז אני מתבייש לי על כשלוני השיווקי. http://fantasy.sf-f.org.il/ http://www.fantasia2000.org.il/aspamia.html

sealion

New member
רוגר מקבריד אלן- איך אפשר למצוא עוד

היי! ידוע לי ששני ספרים שלו פרוסמו בעיברית, אחד טבעות כארון והשני הכדור שנופץ. לפי הבנתי מדובר בסידרה שמכילה יותר משני ספרים. מישהו יודע איך ניתן להסיג את ההמשך? לא כל כך משנה עם זה באנגלית או בעיברית. תודה!

העצבנית

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo91.gif../images/Emo24.gif

באתר הזה תמצאו ציורי פנטסיה מ ד ה י מ י ם !

nedisrael

New member
שאלה בקשר לשר הטבעות

לא מצאתי פורום שר הטבעות, אז זו הייתה האופציה השנייה שלי.. למי שקרא את הסילמריליון, רואים הבדלים ממש גדולים בין המפה של הסילמריליון למפה של שר הטבעות. רכס הרים שלם עבר ממזרח למערב.. האם יכול להיות ששר הטבעות מראה רק כחצי מהיבשת של הארץ התיכונה, והסילמריליון מראה את החצי השני? תודה.

yoni_10

New member
שוק ספרים משומשים...

האתר הישראלי לספרים משומשים ברשת עובר לפעילות מקבילה גם באופליין. האתר משיק שוק ספרים משומשים קבוע שייערך כל יום חמישי בדיזנגוף סנטר, ת"א בין השעות 16:30-24:00 במתחם חדרי חל"ב (בין הסופר-פארם לברגר-קינג בקומה התחתונה). החל מיום חמישי הקרוב, 23.1.03. בשוק יהיו מגוון דוכנים שיציעו רק ספרים יד שניה, הופעת ג´אז ואוירה טובה.כולם מוזמנים לקנות ולמכור ספרים משומשים. לפרטים נוספים גשו לדף השוק באתר www.findabook.co.il.

Boojie

New member
ניסית באוזן השלישית?

בדרך כלל אפשר למצוא שם שפע דברים מפתיעים. כלומר, אם אתה רוצה לשאול, לא לקנות. לקנות מן הסתם אתה יכול לנסות באמאזון או בבלאקסטאר.

Kkiippoodd

New member
מאמר בנושא

http://www.haayal.co.il/story.php3?id=1209 בדוק את רשימת הקישורים משם. ראוי לעקוב אחריהם.

preacher

New member
יש רק שני ספרים בסדרה כרגע

אם כי שמעתי שהוא כותב שלישי.

Yuli Gama

New member
באמת הגיע הזמן :)

אני כבר כמעט ולא זוכרת במה ניגמר הספר הרבעי למרות שאני עדיין זוכרת שללא 200 העמודים האחרונים, הוא דיי יבש אבל הסוף היה ממש לא רע, מעניין איך היא תעשה את המעבר בין ספר ילדים לספר פנטזי. והאורך נישמע מבטיח, מעל 700 עמ´!

למעלה