פורים בפתח!

כiכב ijפל

New member
../images/Emo152.gif ../images/Emo148.gif ../images/Emo149.gif פורים בפתח!

האם אתם מתכוונים להתחפש? אם כן, לאיזה תחפושת? גם אם לא וגם אם כן, תנו רעיון נחמד לתחפושות לשאר חברי הפורום.. :)

שעטנז

New member
אני מתחפש לאסיר...

הקטע שאין לי מושג מה הם לובשים. =X ואם הם לובשים את מה שאני חושב שהם לובשים - אוברול מעבר חציה - יש מצב שאני בסוף אתחפש לבובספווווֹג. חחחחחח לעעע, נראה לי שאסיר איט וויל בי
ד"א, מתי בכלל יוצא פורים

אני אם יצא לי להתחפש אז לחווה../images/Emo3.gif

(כמובן שבצניעות... אני לא מתכוונת לפזז עירומה ברחוב בזמן הקרוב
) שקלתי להתחפש לחוות השקמים
בעיקרון, קצת עלים וכל מיני וזה סוגר את העניין... נשמע פשוט, אבל תמיד אפשר עם קצת יצירתיות לעשות מזה משהו מיוחד

מיאוו 3>

אחרי שנתיים שלא היה לי מי-יודע-מה חשק לפורים ניי השנה אני מתחפשת אממ זה יהיה מיאוו אבל משו חמודי[מזוכיסטי] לא הרגיל :] תתחפשו למה שבראש'לכם פויירים שמייח -^_^-

אוסיייי

New member
אני.. אמ...../images/Emo4.gif

מתחפשת לעצמי!! תאמינו לי אחלה תחפושת!!
אוףףף רציתי להתחפש לבוב ספוג אבל אבל.. אני שמן אז התחפושת לא עולה עלי..
אבל לא נורא!! [נחפש תחפושת יותר מדליקה!! או שכמו כל שנה לא מתחפשים..]

אני עדיין לא יודעת.../images/Emo54.gif

רציתי להתחפש לקולומביה מ"מופע האימים של רוקי", וידיד שלי היה אמור להתחפש לפרנק, אבל אין לנו לאיפה להשיג את התחפושות. אז קניתי אתמול גרביוני רשת עם ביריות [הכי שקסי בעולם] ואני מחפשת תחפושת שתיתן לי תירוץ ללבוש אותם.

שנים הייתי מתחפשת למג'נטה../images/Emo6.gif

את יכולה לעשות המון עם גרבי רשת- גותית סקסית, מלצרית-חתולה, וכן הלאה...

Mana Sama

New member
קולומביה רולזזזז *.*

וגם פרנק! ודווקא יצא לי לראות מלא דברים שדומים למה שקולומביה לובשת..ראיתי איתה 3 כובעי זהב שונים ופפיונים וכל מיני..וגם ראיתי משהו שדומה למכנס שלה..חוצמזה,תמיד אפשר לשחד את "משרתיו הנאמנים" או משהו XDDD

לפני שנתיים התחפשתי לקשת../images/Emo34.gif

אין לי תמונה דיגיטלית, אבל הייתי כולי rainbow
גיליתי שיש לי המון חפצים בצבעי הקשת, אז פשוט לבשתי את כולם כמעט
מדובר על חולצה, גרביים, בנדנה, צעיף נוצות, טבעות, צמידים, עגילים, ובטח שכחתי משהו. צבעתי כל אצבע בלאק אחר (רק 5 צבעים, כי יש רק 5 אצבעות ביד), והתאפרתי עם 6 צבעים מעל העין. ציירתי גם ענן על הלחי- כאיל קשת בענן
אם אוכל לצלם את התמונה- אראה לכם אותה. אחרי כל הצבעוניות הזו- נראה לי שהשנה אלך לקצה השני ואתחפש לגותית...

למעלה