אבל אמיר מולנר... הוא תל-אביבי, ולא סתם - אלא ממגדלי אקירוב (שכן של אהוד ברק).
ע עומר כץ המקורי New member 8/4/09 #57 אבל אמיר מולנר... הוא תל-אביבי, ולא סתם - אלא ממגדלי אקירוב (שכן של אהוד ברק).
S sumerfield New member 8/4/09 #53 אם יהיה בלגן אז תבטיחו לי שתזכרו גם אותי בכל מפגש פורום. <לך תדע, יבואו לי לשכונה כל האינטלקטואלים מבבלי ויזרקו עלי כוסות של מקיאטו>
אם יהיה בלגן אז תבטיחו לי שתזכרו גם אותי בכל מפגש פורום. <לך תדע, יבואו לי לשכונה כל האינטלקטואלים מבבלי ויזרקו עלי כוסות של מקיאטו>
ה המנער New member 8/4/09 #54 לא סתם אינטקטואלים... אינטלקטואלים שמאלנים.... יזרקו עליך גם את קטעים מתוך הדוחו"ת של "בצלם" , ומגילת האג...
לא סתם אינטקטואלים... אינטלקטואלים שמאלנים.... יזרקו עליך גם את קטעים מתוך הדוחו"ת של "בצלם" , ומגילת האג...
ל ליידי בל New member 8/4/09 #58 מנער, יש לך בעיה עם אינטלקטואלים שמאלנים? זה היה כל כך ברור.צמד חמד.המפטי ודמפטי ממש.
ה המנער New member 8/4/09 #59 היי ליידי. אין לי איתם שום בעיה אם הם באים מגיעים חצי עשויים ועם קצת אורז ותפוחי אדמה אפויים ליד.
מ מ ה פ נ ט ת New member 7/4/09 #14 זה- ממש עושה לי ייסורי מצפון על שאני לא מכירה פה את הדמויות, למעט קומץ )
ב ביונדסיי New member 7/4/09 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני נחנקת מצחוק
כ כוכב האי New member 7/4/09 #18 אגדה ,,,ושמה סאמר..מקסים..רק ש,,, גדול אתה גדוווול סאמר, כל כך ,,אמיתי...מוחשי...ממש נרתבתי,,(,ממה שהישפרצת עליה) אינטלקטואלי ,שרירי( חלק? ),מלא זיעה,,הכל יפה-------------<<אבל למה "מפליק">> הרסת ,,,הכל היה מושלם כמעט,,עד שהפלקת,,לא גברי בכלל,,חלש!! אתה לא כזה במצייאות,,,נכון??
אגדה ,,,ושמה סאמר..מקסים..רק ש,,, גדול אתה גדוווול סאמר, כל כך ,,אמיתי...מוחשי...ממש נרתבתי,,(,ממה שהישפרצת עליה) אינטלקטואלי ,שרירי( חלק? ),מלא זיעה,,הכל יפה-------------<<אבל למה "מפליק">> הרסת ,,,הכל היה מושלם כמעט,,עד שהפלקת,,לא גברי בכלל,,חלש!! אתה לא כזה במצייאות,,,נכון??
S sumerfield New member 8/4/09 #44 ../images/Emo9.gif זה בסדר חומד. גמני מפליק בסוף.. <אני חושב שזה דווקא נורא גברי>
כ כוכב האי New member 8/4/09 #62 |../images/Emo18.gif|../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif|../images/Emo31.gifסאמר, פליקים חושניים הם מדליקים במזן זיון ,אם זה בתחת,אבל איך שזה מסופר , ניראה שהוא מתיחס אליה כמו שביריונים מתיחסים לזונה מסקנה,,,יחס,,,,
|../images/Emo18.gif|../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif../images/Emo90.gif|../images/Emo31.gifסאמר, פליקים חושניים הם מדליקים במזן זיון ,אם זה בתחת,אבל איך שזה מסופר , ניראה שהוא מתיחס אליה כמו שביריונים מתיחסים לזונה מסקנה,,,יחס,,,,
פ פורטיסהד New member 8/4/09 #39 אני חדש כאן אז לא מכיר את שוכני הפורום אבל הוצחקתי קשות מהבית השני. רק שלא תתעורר האישה....
ר רוח ים נושבת New member 7/4/09 #20 לכבוד חג הפורים הקרב ובא דווקא בא לי להכין סופגניות ולהזמין את כל הליצנים כאן לסוכה שבניתי לאכול אותם אפשר לבוא עם דגל לרגל תחושת העצמאות ולהביא סביבון למי שעוד לא סובבו אותו כאן... לחילופין, אולי עדיף "תפוח בדבש" לזכר יציאת מצרים וכאות לאביב שבפתח.
לכבוד חג הפורים הקרב ובא דווקא בא לי להכין סופגניות ולהזמין את כל הליצנים כאן לסוכה שבניתי לאכול אותם אפשר לבוא עם דגל לרגל תחושת העצמאות ולהביא סביבון למי שעוד לא סובבו אותו כאן... לחילופין, אולי עדיף "תפוח בדבש" לזכר יציאת מצרים וכאות לאביב שבפתח.
ר רוח ים נושבת New member 7/4/09 #22 ולא... לא שתיתי ../images/Emo72.gif זה רק אוירת הפסח והמצות .... עושים זאת....
N nofoo New member 7/4/09 #23 אין, אתה פשוט לא שפוי נפלט לי צחוק מתגלגל, ונשאלתי לפשרו, איכשהו יצאתי מזה אבל יקירי, אני חושבת שצריך לעשות מגבית ולשלוח אותך לפסיכיאטר טוב..
אין, אתה פשוט לא שפוי נפלט לי צחוק מתגלגל, ונשאלתי לפשרו, איכשהו יצאתי מזה אבל יקירי, אני חושבת שצריך לעשות מגבית ולשלוח אותך לפסיכיאטר טוב..