sweety angel

New member
../images/Emo15.gif

היי, מה המצב? נכון שדוליז זה דבר מגניב וחמוד? מי יכול להביא לאתר קיוטיז? מי שיביא לי יזכה במה שבא לו! תחזירו לי תשובה עם פרטים! כל הקודם זוכה!

אמממממ..... ../images/Emo57.gif

הקיוטיז מהממים.... אבל אני יודעת שראיתי כבר חלק מהם. את צריכה לצרף לינק ולכתוב קרדיטים, כמדומני...

רות82476

New member
האיקון הזה שלי! ../images/Emo10.gif ../images/Emo15.gif

האיקון הזה-|באגZ שייך לי בפורום הזה... 8וזה מבלבל שאת משתמשת בו אז בבקשה תבחרי לך אייקון אחר.

Ne§t£A GirL

New member
אוי נו באמת.../images/Emo108.gif

"זה האייקון שלי!!!" "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! זה האייקון שלי!! אבא שלי בא וחטף אותו במיוחד בשבילי!!!!" "לא יכול להיותתתתתתתתת! הוא שלי הרבה מלפנייך!!!!!!!" GROW UP...

מה פתאוווום?../images/Emo58.gif

חברה שלי הציעה את הרעיון לאייקון! ודודה שלי היא בצוות מנהלים של תפוז אז הוא שלי!!!!!

רות82476

New member
מה הבעיה שלכן? ../images/Emo15.gif

זה האיקון שאני משתשמת בו בפורום וככה יכולים "לזהות" מה אני כתבתי... ועובדה גם לכן יש אייקון שאתן משתמשות בו. מה הקטע שאתן ככה רק מנסות "להשפיל, לרדת עלי.." או לא יודעת מה רק אמרתי שהוא שלי ודי... זה ממש מעצבן,מגעיל ומעליב שאתן ככה מתייחסות לאנשים בפורום .

רות82476

New member
הא ועוד משו ../images/Emo15.gif

אני לא "צעקתי" עליה או משהו ביקשתי יפה... מה הקטע שההיתן חייבות להגיד?

סליחה ../images/Emo58.gif

לא התכוונו להעליב אותך או משהו, זה פשוט נראה טפשי בעינינו שבנות רבות על אייקונים, כי זה של כולם, וכל אחד יכול להשתמש במה שהוא רוצה. ונכון, גם לנו יש אייקונים, אבל אנחנו לא כועסות על מי שמשתמש בהם. ואמרנו את זה בצחוק, שוב-לא התכוונו להעליב. סולחת?

Ne§t£A GirL

New member
רות...../images/Emo108.gif

לא רצינו להעליב אותך, זו הדרך שלנו להסביר שזה פשוט לא לעניין לריב על אייקונים...
לחצי תפוז יש את מיצי, ובכל זאת אני לא ממש רבתי על זה:)

למעלה