רק שבוע לריצתחפושות! איזה כיף!

../images/Emo149.gif רק שבוע לריצתחפושות! איזה כיף!

בעוד שבוע אני אוכל להכניס את הראש בחזרה למחילה שלי ולהפסיק להציק לכם! אז הנה כמה עדכונים חשובים: * המסלול של ה"גדולים" יהיה לראש ציפור וחזרה (למי שרוצה 4 ק"מ) ומשם לטיילת הצפונית וחזרה (למי שרוצה 8 ק"מ). * המסלול של ה"קטנים" יהיה חצי ק"מ לכיוון גשר אבן גבירול וחזרה. * החולצות שתביאו (אם תביאו) ייתרמו לפרוייקט "אופניים לכולם" * כרגע כ-50 משתתפים הבטיחו את השתתפותם, עכשיו זה זמן טוב להצהיר שאתם באים (בטופס או בפייסבוק, מה שנוח) * עשינו מאמצים עילאיים לוודא שלא ייגמרו המים - לכן כל המים יסופקו באדיבות הבירזיות של פארק הירקון. * אני יודעת שהרבה אנשים עושים ארוכה בשבת הזאת. בגלל זה הריצה בשעה מאוחרת. אם זה יותר מידי עומס, תבואו למקצה הקצר, עדיין יהיה שמח. יעל

אם זה לא תמריץ, אני לא יודעת מה כן

אגב, מצאתי סוף סוף רעיון לתחפושת. הרעיון עצמו נדוש, וגם הביצוע יהיה נדוש, אבל לפחות מצאתי דמות שהיא מודל לחיקוי.

ac2500

New member
האם ניתן להבין שאת מתחפשת

לנחשון שוחט או חלושעס ???

גלI25

New member
ריצה נכונה

פציעות ראש (שריטות עמוקות) בריצה הוא נושא רחב בפני עצמו ואני באמת חושב שאם כבר נפצעת כדאי שתקבל את הטיפול המתאים אצל מומחה בעינין. אם תיפנה לפסיכולוג או פסיכיאטר זה פחות משנה, בכל מקרה מצבך אבוד. מ שחשוב שלאחד מהם יהיה רקע וניסיון נרחב בפציעות ריצה ומואד רצוי שהם יהיו רצים בעצמם, כדי שלא ישלחו אותך לאשפוז. לגבי הפציעות החוזרות ונשנות אצלך.... רבים נוטים לחשוב שהתמכרות לריצה זה עינין מובן מאליו ומגיע כתוצאה מהעלאה לא מבוקרת של מרחקי הריצות והמהירות, מבלי לגוון מספיק בסוגי הבירה. יכול מאוד להיות שזה נכון אך גם סביר להניח שהסיבה העיקרית לפציעה היא טכניקת ריצה לא נכונה . אם טכניקת הרצה שלך נכונה ואתה מבצע חזרה מבוקרת לאימונים אין שום סיבה שהכאבים יחזרו. אתה מוזמן לבקר בריצתחפושות ולהבין איך רצים עם חיוך.

למעלה