שלישי פעמיים כי טוב, גם כאן

../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gifשלישי פעמיים כי טוב, גם כאן

היום אני בחופש, איזה כיף לי, נקווה שיעבור בכיף
מה נשמע אצלכם? איך ישנתם?
קמתם עם הרבה אהבה בלב? עמנואלה איפה את? למה את לא כאן אתנו? שששששששש, עזיז בטח ישן עדיין, למה אתמול הוא התעייף מהגלאג'וזה שעשה אתי, אל תעירו אותו

../images/Emo238.gifהמשפחה בקשו ממני מלוואח על הבוקר

הכנתי להם מלוואח ממולא רוטב פיצה של ברילה וגבינת קשקבל

../images/Emo250.gif../images/Emo250.gifצהריים טובים תאלוכון../images/Emo198.gif

מה שלומכם היום??????.. ההכנות לחג כבר התחילו כאן בירושלים בשכונות החרדיות,היום הסתובבתי שם לקנות כמה דברים
ואווף מה שהולך שם
בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה איתכם
האם כבר התחלתם הכנות לחג או שזה מוקדם
אריה זה בשבילך

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifמתכון לשנה החדשה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מתכון לשנה החדשה לוקחים את שניים עשר חודשיי השנה ומנקים אותם היטב מרגשות של: קנאה, שנאה ,עוגמת נפש, קמצנות, עקשנות ואנוכיות. פורסים כל חודש ל 3 - חלקים שווים, כאשר יש להקפיד שכל יום יוקדש כשליש לעבודה והיתר לשמחה והומור. מוסיפים שלוש כפות מלאות של אופטימיות, מנה גדושה של אמונה, כפית של סבלנות, כמה גרגרי סובלנות ולבסוף קמצוץ דרך ארץ לכל ובעיקר לזולת. על כל התערובת הזו, יוצקים הרבה הרבה .... אהבה. עתה, כשהמאכל מוכן, מקשטים אותו בעלעלי פרח רצון טוב ותשומת לב. מגישים אותו מידי יום ביומו בצירוף מילה חמה וחיוך לבבי המלטף את הנפש. בתיאבון !
שנה טובה

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifברכות צבעוניות לשנה חדשה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לקראת השנה החדשה הממשמשת ובאה רציתי לאחל לך ברכות בשלל צבעי הקשת את הורוד של אושר ושלווה את הירוק של לבלוב ופריחה את האדום לשנה עם אהבה את הלבן ליופי של שנה חדשה את הצהוב הבוהק לשנה מאירה וזורחת ובכלל שתהיה לך שנה מוצלחת
באהבה ענקית

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifברכה לכבוד השנה החדשה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כשאדם בא לעולם, הוא מקבל "ארגז כלים" ואם יידע לנצל אותו היטב יזכה לאושר גדול ושלווה בלב. סרגל - כדי שתמיד ילך בדרך הישר עיפרון - לרשום את רעיונותיו, ומחק למחוק את המיותר. פטיש - "להלום" בו כאשר הוא חסר אמונה מסמר- לקבוע את שאיפותיו ולדמיין את כל התמונה מקדחה - לקדוח בחוזקה עד אשר יראה את האור בקצה המנהרה צבת - לצבוט בו בלחי כשהוא משיג עוד מטרה זכוכית מגדלת - להעריך גם את הדברים הכי קטנים מפתח - לפתוח את הדלת כשבאמת מוכנים. לכל אחד יש כלי שונה או נוסף אך כדאי לזכור שכל כלי נותן ערך מוסף. אז לקראת השנה החדשה את הארגז נסדר וכך נזכה בעזרת השם לשנה טובה עוד יותר
שנה טובה

מגשים החלומות - לכבוד השנה החדשה

בבית עתיק ביער רחוק ליד גינת ירק, בתוך שדה ירוק בין עצי פרי רבים ופרחים צבעוניים מלבלבים גר איש זקן כבן מאה שליבו רחב ונשמתו מלאה. איש צנום, עניו וחכם יש אומרים שהוא חי שם מאז ומעולם. זקן לו ארוך ולבן ועיניו נוצצות ושקופות כים. כל ימיו מקדיש הוא למעשים טובים בבוקר עודר את אדמתו ומלקט עשבים מאכיל את החיות ומחלק מתבואתו לרעבים. ובלילות, ליד שולחן קטן ולאור נרות שוקד הוא על כתיבת ברכות. ממלא הוא על גבי פתקים את בקשתם של ילדים רכים. כולם מאמינים שיש לו ידי זהב כי הכול התגשם, כל מה שהוא כתב. ובכל בוקר מגיעה יונה צחורה ונושאת את הפתקים בתוך שק, הצמוד למקורה. ואת כל זה היא עושה במסירות ובגבורה. מניחה על אדני החלונות את הפתקים ובתוכם הגשמת החלומות- אשר מילא האיש הזקן לכל מי שביקש, בת כבן. אחד ביקש להיות חזק וילד אחד ביקש רק ממתק. אחת ביקשה להצליח בלימודים ואחרת ביקשה חברים נחמדים. ילדה אחת רוצה להיות נסיכה וחברתה רוצה להיות רק שמחה. גם מבוגרים, גברים ונשים להגשים חלומות מהזקן הם מבקשים רק שלהם הוא שם בנוסף תיבול מיוחד לברכות, כערך מוסף. שיבינו שזה לא כל-כך קל לשנות בהינף יד- את הגורל. איש אחד ביקש אהבה בירך אותו הזקן שיזכה באישה טובה וגם צירף לו אגוזים שקדים ומרווה כי זה טוב לדעתו ... לכוח "הגברא" איש אחד ביקש להיות בעל ממון רשם לו הזקן ברכה מיוחדת להון ושם גם כמה גרגירי רימון... בחור צעיר, ביקש לחיות לפחות עד גיל תשעים רשם לו הזקן ברכה לבריאות ושימחה, שם לו קצת דבש, ורשם לו שילך ברגל כל החיים... אישה אחת שמייחלת להריון נתן לה הזקן ויטמין סי - ישר מלימון וגם חתיכה של מלפפון חמוץ הוא טוען שזה טוב לביוץ. בחורה אחת כתבה שנמאס לה להיות רווקה רשם לה הזקן שתזכה לזיווג טוב וגם כתש כמה פרחים לאבקה שתבוא לה הישועה בקרוב. ואישה אחת שביקשה רק מזל לא הבינה מדוע לברכה שלה יש ריח של- שום ובצל... אז אם גם אתם רוצים להגשים השנה חלום שימו פתק על אדן החלון ומי יודע אולי תבוא יונה צחורה ותשא את הבקשה בתוך שק, במקורה אל האיש החכם והזקן שיגשים לכם את החלום, במהרה אמן! ואולי בפעם הבאה כשהיא תחזור במקורה תהיה גם הברכה וגם עלה של זית אתם יודעים שהזקן שם, כדי שיבוא על כולנו השלום. בינינו, במדינתנו, וכמובן בתוך הבית
שנה טובה וחג שמח

תודה רבה לחאלתי זיוון על הברכות לשנה החדשה

שתהיה לך שנה טובה ומתוקה שנה מבורכת כמה כייף שמרגישים אצלכם את ההכנות לחג - עדיין כאן בתל אביב העסקים כרגיל מחקה לאקשיין - נראה שנרגיש אותו מיום ראשון והגלויה עם הפסנתר מדהימה - חבל"ז..

חופשה נעימה עם המשפחה לחאלתי בתיה ../images/Emo140.gif

כמה כייף לעשות חופשה ויום כייף עם המשפחה אתמול היה לי יום שלם עם האחינים שלי - גיסתי הייתה בעבודה ואני בישלתי להם פסטה ברוטב עגבניות ובזילוקום - שניצלים והמבורגר לארוחה הצתרף חבר של האחיין הגדול - האחיין הקטן עבד עלי המליץ על פסטה ברוב עגבניות ובזמן הארוחה התחמק - אמר לא אוהב פסטה ברוטב עגבניות
ילד קשה באוכל

../images/Emo140.gif עמנואלה מה נשמע? אתמול הייתי באיזור שלך

חזרנו מחיפה דרך יוקנעם ודרך העמקים, איזור יפה מאוד אכן כיף לי בחופש

צהריים טובים לכולם - אני כאן חזרתי מהמשפחה

מה שלומכם כורדינסה ? חזרתי מביקור אצל המשפחה שלי - גיסתי והאחיינים שלי - הייתי איתם לפני תחילת הלימודים וראש השנה האחיין שלי עולה בע"ה מחר לכיתה ז' והגדול לכיתה יא' זכיתי גם להיות בערב "הפרשת חלה" אצל אחות של גיסתי - היה ערב מדהים ומרגש במיוחד עם רבנית מראשון לציון ונשים מסורתיות וחוזרות בתשובה - מומלץ לכל אשה לעבור את החוויה עכשיו אני כאן

צהריים טובים לזיוון - ביקורת בונה על שרשור

חאלתי שימי לב לשירשור למען הסדר הטוב היית צריכה לשרשר הודעה חדשה שלך מההודעה הראשונה של חאלתי בתיה דורון ואז מההודעה שלך לשרשר אשכול הודעות ככה היה מתאפשר להגיב להודעה של חאלתי בתיה דורון בניפרד וגם להודעות שלך כדאי לשים לב לנוכיות שלך ושל כולנו - קבלי באהבה את הביקורת הבונה

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifראש השנה - מארחים או מתארחים ?

חגים שמחים לכולכם! שתהיה לכולכם שנה באמת נפלאה. תדאגו לעשות השנה את כל הדברים שאתם כל הזמן מבטיחים לעצמכם שתעשו אבל אף פעם לא מספיקים. תמצאו מה הדבר שיביא לכם אושר ותשיגו אותו!

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif ראש השנה אצלי, אני מארחת

יהיו אצלי 14 אורחים בני משפחה הכל נופל עלי, אני צריכה להכין, היום הייתי בקניות, מה שהולך בסופרים מרגישים את אוירת החג איפה את בחג? הולכת להורים?

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gifגמאני מארחת את המשפוחה שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

עצה בשבילכםםם מי שמארח להתחיל לעשות קניות כבר ביום ראשון, כי מתחיל להיות עומסס כבד בכל הסופרים

../images/Emo74.gifאני חוגגת בבית ותהיה לי אורחת אחת

האורחת שלי זאת - סיפרתי לכם עליה שהיא כמו הבת שלי ואפילו יותר מבת
אני מתחילה את ההכנות והקניות מיום ראשון

למעלה