עיצוב ואטרקציות לאירוע

ציקי251

New member
לחץ לחץ לחץ

היי לכולן ,רציתי לשאול האם מישהי מכן הייתה או עצמה לקחה לאירוע מן דובים כאלה שרוקדים עם האורחים , משהו בסגנון שהיה בתכנית מועדון לילה .או בכלל סוגי אצטרציות שכאלה? בנוסף, החתונה שלי עוד שבועיים ועדיין אין לי עיצוב לאולם ועכשיו גם גיליתי שהאולם לוקח תוספת כסף גדולה על עיצוב "נורמלי" אז אם תוכו לשלוח לי רעיונות לעיצובים יעזור לי מאוד..

draiad

New member
לא אוהבת אטרקציות קרקסיון

כמו דובים או מיצגים או כל דבר בסגנון. בעיני זה מנמיך את אופי הארוע, אבל זה ענין של טעם אישי. לגבי העיצוב, אני ממליצה לך ליצור קשר עם מעצבת מוכשרת ומקסימה בשם סמדר. יש לה חנות פרחים ביבנה בשם ארטרה והיא מצוינת והמחירים שלה ממש טובים. היא עיצבה לנו את החופה ואת האולם והיינו מרוצים עד הגג!

ט ו ש ה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

ט ו ש ה

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

mipmipon

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifמעצבת בחיפה../images/Emo126.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

mipmipon

New member
צריכה את עזרתכן!!!

מחפשת מעצבת באזור חיפה לעיצוב חופה... מישהי מכירה/שמעה/ממליצה???? העיצוב של המקום הוא מאוד יפה אך את החופה רצינו קצת להבליט עם עיצוב טבעי של פרחים וענפים...

למעלה