As you were

../images/Emo141.gifAs you were../images/Emo21.gif

איזה פרק. למרות שאני שונאת את ריילי הוא היה ממש בסדר פה. עזר לבאפי לעשות את הדבר הנכון, For a change. וכהרגלי- לקטעים בפרק: באפי נדבקת בג'ינגל של הדאבל מיט, כמו כולנו אחרי שראינו את הפרק הזה... רגע, אני היחידה? אתם לא התחלתם לשיר get the double treat, that's the double sweet, oh it's hard to beat, when the meat meets? Just me then. :) הערפד נגעל מהריח של באפי, I'm not so sure I wanna bite you...ספייק כמובן אורב לבאפי, והיא לא מסכימה, Who not?(איזה פרצוף חמוד הוא עושה) ואז בא המשפט שהקסים אותי-I'm not letting her down by letting you in. ומשאית הזבל באה, Don't you want your garbage? ההפתעה הראשונית של באפי כשהיא רואה את ריילי-My hat has a cow. והשיחה במכונית- Did you die? No. I'm gonna win אניה וזאנדר תקועים בפקק- Why did we ever agree to have you friends, who are demons, and my family, who are monsters, stay at our place? ומה מתברר לנו? What exactly are you doing with my husband? וההיכרות- R: Buffy, meet Sam. Sam, Buffy. Sam: Pleasure. B:Demon Sam: Mine צריכים למצוא את הקן מהר, או שסאנידייל תהיה ה-Trouble Meat Palace. והמלאי שיש בבית סאמרס- Ice cubes. All you can eat. באפי באה לספייק, If I'd known you were coming I'd baked a cake. באפי כבר יודעת שמערכת היחסים הזו צריכה להיגמר, אבל זה לא יהיה כ"כ נורא אם הוא באמת אוהב אותה ורוצה אותה, נכון? B:Tell me you love me S:I love you. You know I do B:Tell me you want me S: I always want you ואיזה גוף יש לג'יימס זה משהו, וממש מצחיק כמה שהוא נמוך מריילי, והירידות עליו גם טובות. הסמים שספייק הזהיר את ריילי מפניהם. והציטוט שאני אוהבת- I've seen enough of you dead body for one night וספייק הפגוע- That's all you've ever done is play me, חמוד שלי. ובאפי יורה לכל הכיוונים הלא נכונים, באפי מדברת עם ריילי אח"כ ואומרת- I'm sleeping with him. I'm sleeping with Spike. כאילו היא מודה בכך בפני עצמה. בפעם הראשונה. ווילו החמודה-What a bitch.והגענו לסוף.לנאום הפרידה הכי אמיתי ששמעתי. I do want you, I don't call 5 hours straight a little while, ובאפי סוף סוף קולטת מה היא עושה לספייק- I'm using you. I'm sorry... William.וספייק נשאר שם במערה המפוצצת בלי כלום לומר, פגוע וכואב, ולא מבין. ובאפי ממשיכה לדרך חדשה, טובה יותר, אמיתית יותר, בטוחה ומרוצה, והיא רואה את האור שבקצה ה- Very long, long, nasty tunnel. מיה.

charmer

New member
מיה, סיכום מצוין!

גם אני מתחילה לחבב במיוחד את המגילות שלך.. אני כבר אכתוב סיכום מחר או מחרתיים כי סבא שלי ישן כאן היום ולא תהיה לי גישה לאינטרנט מאוחר יותר. אבל רק רציתי לציין שגם אני ממש אוהבת שווילו אומרת What a bitch... ושספייק לא נמוך ליד ריילי, ריילי גבוה לידו! זה נשמע אמנם אותו דבר, אבל זה פשוט בגלל שמארק ענקי ברמות מוטרפות.. כמו שסת' גרין אומר בקומנטרי של Wild At Heart (למי יש עונה 4? ליייי!), שהוא בחיים לא ראה בן אדם בגובה כזה, והיו לו ממש רגשי נחיתות לעמוד לידו.

Yay!

אני כ"כ שמחה שאנשים קוראים את המגילות המושקעות שלי! היה לי גם ממש כיף לכתוב כל אחת מהן! מקווה שעוד אנשים יהנו ממנה! מיה. נ.ב- תודה רבה שירן! תתחדשי על העונה ה-4... עכשיו אני צוחקת מלחשוב על סת' גרין עומד ליד מארק בלוקאס, כי לא רק שמארק ממש ממש ממש גבוה, סת' ממש נמוך. :) אבל חמוד כ"כ!!!!!!!!!!!!!!

שיחזו שתיי בדיחות

הראשונה זה שבאפי אומרת לריילי nice wheels וריילי משיב came with the car. שזה מאוד דומה לקטע בתחילת העונה החמישית שווילו אומרת לג'יילס hot wheels וטארה מוסיפה the rest of the car is nice too את השניה שחכתי אפילו שאמרתי לעצמי מספר פעמים לא לשכוח שמתי לב למשהו במהלך הפרק.. כשריילי לא עם באפי אני לא כ"כ שונא אותו(זתומרת כשהם לא זוג)

ניתוח יפה...

אני לא מסכים בקשר לכך שבאפי צועדת להתחלה טובה יותר. כשאני ראיתי אותה עוזבת את ספייק, זה נראה כאילו היא תנסה להיגמל ממנו, תנסה להסתדר בלעדיו, אבל זה רק ההתחלה של תהליך ארוך וnasty שהולך רק להחריף.. אהבתי במיוחד את זאנדר ואניה לאורך כל הפרק. פרק החתונה הוא פרק כ"כ יפה...

לעידו-

אני חושבת שהיא כן חושבת שהיא הולכת לכיוון מקומות טובים יותר, אבל מה שהיא לא יודעת, זה שזה לא ממש נכון. לא אמרתי את זה מבחינת הסדרה, אלא רק מבחינת באפי באותו רגע, ויכול להיות שהיא גם יודעת שהיא צריכה להסתדר בלעדיו וחושבת על זה גם, אבל אני חושבת שבאותו רגע היא הרגישה טוב עם עצמה, שהיא הולכת לכיוון התחלה, ועתיד, טובים יותר. אתה לא חייב להאמין.. אולי זו רק אני... :) מיה.

הממ...

יכול מאוד להיות שמה שאת אומרת נכון, אבל כשבאפי עזבה את ספייק פשוט היה לי מן קול כזה בראש "אוי לא, עכשיו הולך להיות ממש ממש רע". ככה אני הרגשתי..

סבבה

זה פשוט שתי דעות שונות והרגשות שונות לגבי האירועים, אין נכון ולא נכון, טוב, אולי יש, אבל את זה רק ג'וס יכול להגיד לך.. :) מיה.

../images/Emo45.gif

או דאג פטרי. בצפייה ראשונה של הפרק ממש השתעממתי, בצפיות חוזרות הפרק הרבה יותר מעניין משום מה. דאג פטרי כותב מעולה - Fool for love, This year's Girl, Enemies, Two to go... ועוד רבים וטובים

אם הוא כתב את כל אלה הוא באמת מוכשר

מאוד!!! אני מתה על Two to go, FFL ועוד!!! אני מסכימה איתך, גם אני לא ממש אהבתי את הפרק בצפייה ראשונה... אולי פשוט בגלל שאני שונאת את ריילי, אבל בצפיות אח"כ הבנתי את היופי והעומק שבפרק. ממש אחלה פרק! מיה.

למעלה