it must be bunnies
New member
../images/Emo141.gifAs you were../images/Emo21.gif
איזה פרק. למרות שאני שונאת את ריילי הוא היה ממש בסדר פה. עזר לבאפי לעשות את הדבר הנכון, For a change. וכהרגלי- לקטעים בפרק: באפי נדבקת בג'ינגל של הדאבל מיט, כמו כולנו אחרי שראינו את הפרק הזה... רגע, אני היחידה? אתם לא התחלתם לשיר get the double treat, that's the double sweet, oh it's hard to beat, when the meat meets? Just me then.
הערפד נגעל מהריח של באפי, I'm not so sure I wanna bite you...ספייק כמובן אורב לבאפי, והיא לא מסכימה, Who not?(איזה פרצוף חמוד הוא עושה) ואז בא המשפט שהקסים אותי-I'm not letting her down by letting you in. ומשאית הזבל באה, Don't you want your garbage? ההפתעה הראשונית של באפי כשהיא רואה את ריילי-My hat has a cow. והשיחה במכונית- Did you die? No. I'm gonna win אניה וזאנדר תקועים בפקק- Why did we ever agree to have you friends, who are demons, and my family, who are monsters, stay at our place? ומה מתברר לנו? What exactly are you doing with my husband? וההיכרות- R: Buffy, meet Sam. Sam, Buffy. Sam: Pleasure. B
emon Sam: Mine צריכים למצוא את הקן מהר, או שסאנידייל תהיה ה-Trouble Meat Palace. והמלאי שיש בבית סאמרס- Ice cubes. All you can eat. באפי באה לספייק, If I'd known you were coming I'd baked a cake. באפי כבר יודעת שמערכת היחסים הזו צריכה להיגמר, אבל זה לא יהיה כ"כ נורא אם הוא באמת אוהב אותה ורוצה אותה, נכון? B:Tell me you love me S:I love you. You know I do B:Tell me you want me S: I always want you ואיזה גוף יש לג'יימס זה משהו, וממש מצחיק כמה שהוא נמוך מריילי, והירידות עליו גם טובות. הסמים שספייק הזהיר את ריילי מפניהם. והציטוט שאני אוהבת- I've seen enough of you dead body for one night וספייק הפגוע- That's all you've ever done is play me, חמוד שלי. ובאפי יורה לכל הכיוונים הלא נכונים, באפי מדברת עם ריילי אח"כ ואומרת- I'm sleeping with him. I'm sleeping with Spike. כאילו היא מודה בכך בפני עצמה. בפעם הראשונה. ווילו החמודה-What a bitch.והגענו לסוף.לנאום הפרידה הכי אמיתי ששמעתי. I do want you, I don't call 5 hours straight a little while, ובאפי סוף סוף קולטת מה היא עושה לספייק- I'm using you. I'm sorry... William.וספייק נשאר שם במערה המפוצצת בלי כלום לומר, פגוע וכואב, ולא מבין. ובאפי ממשיכה לדרך חדשה, טובה יותר, אמיתית יותר, בטוחה ומרוצה, והיא רואה את האור שבקצה ה- Very long, long, nasty tunnel. מיה.
איזה פרק. למרות שאני שונאת את ריילי הוא היה ממש בסדר פה. עזר לבאפי לעשות את הדבר הנכון, For a change. וכהרגלי- לקטעים בפרק: באפי נדבקת בג'ינגל של הדאבל מיט, כמו כולנו אחרי שראינו את הפרק הזה... רגע, אני היחידה? אתם לא התחלתם לשיר get the double treat, that's the double sweet, oh it's hard to beat, when the meat meets? Just me then.