רב יגן זצוק"ל

באהבה1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifרב יגן זצוק"ל

הרב ניסים יגן היה אומר: אתם יודעים מה זה מסורתי? זה מסור-T (כמו שיש מסור-W) הוא מנסר כל יום מצווה אחרת עד שלא נשארת שום מצווה!!!!!!

masorti

New member
אני מבין שנסתתמו טענותיך ועברת להעלבות ../images/Emo9.gif

אני אראה את זה כאות כבוד לי וכמנחת כניעה מצידך. דרך אגב, מעניין שאתה לא החרדי הראשון ששלף את הציטוט הזה כשהובס בויכוח. כנראה שזה מה שמלמדים אתכם בסמינרים. צא ולמד שאם הוכית שוק על ירך ע"י שומר מסורת, אוי ואבוי איזו מפלה היית נוחל מידי כופר אמיתי.

באהבה1

New member
בדיוק להפך

בגלל שהרגשתי על הסוס בגלל זה אמרתי את זה... חוץ מזה יום כיפור קרוב אז צריך לפשפש במעשים... לא לימדו אותי את זה בסמינר... "צא ולמד שאם הוכית שוק על ירך ע"י שומר מסורת, אוי ואבוי איזו מפלה היית נוחל מידי כופר אמיתי"- תדע לך שאתה הרבה יותר גרוע מכופרים אמיתיים שדנתי איתם...

איזו צביעות

להגיד לאדם ששומר על מצוות (גם אם רק על חלקן) שהוא יותר גרוע מכופר שלא עושה כרצון ה' בכלל? זו צביעות וגועל נפש של קיצוניים, שבגלל שהם לא יכולים להתנשא מעל חילונים (כי החילוני ישים זין), מנסים לעשות את זה לאנשים שהמסורת כן חשובה להם ולגרום להם להרגיש "נחותים" מבחינה דתית. תסתכל בצלחת שלך, ואל תשכח שמי שמקטרג על אחרים שם את עצמו מתחת לזכוכית מגדלת אלוקית (ולא, זו לא המצאה שלי).

באהבה1

New member
../images/Emo151.gifזה לא מה שהתכוונתי

לא התכוונתי להגיד שהוא "נחות" בגלל שהוא מקיים פחות מצוות!!!!!! התכוונתי לאמר שהוא ממשיך להתעקש ולהתווכח גם אחרי שאין לו שום טענה!!!!!!! ובזה הוא יותר גרוע מהרבה כופרים שדיברתי איתם!!! אך ורק בזה!!!!!!

masorti

New member
יש לו עוד יומיים וחצי לבקש ממני סליחה.

כדאי שהוא יכין שלוש משלחות של מקורבים נכבדים שיבואו לשכנע אותי לסלוח לו, כי אני אמצה את כל הזכויות המוקנות לי במסגרת ההלכה.

באהבה1

New member
../images/Emo140.gifמצטער אם פגעתי בך

לא התכוונתי ספציפית אליך אלא לכל התנועה הזאת שנקראת מסורתיים...

מענין, מיד אחרי שיש לך וכוח עם "מסורתי"

בלי קשר אליו, אתה תוקף את כל ה"מסורתיים"? האם ידעת שהלבנת פני חברך ברבים היא עבירה שהיא לכאורה יהרג ובל יעבור? לא מדובר בתפארת המליצה ואנחנו לומדים זאת ממעשה תמר ויהודה שמוטב לו לאדם שישליך עצמו לכבשן של אש ובל ילבין פני חברו ברבים. וַיֹּאמֶר יְהוּדָה, הוֹצִיאוּהָ וְתִשָּׂרֵף. כה הִוא מוּצֵאת, וְהִיא שָׁלְחָה אֶל-חָמִיהָ לֵאמֹר, לְאִישׁ אֲשֶׁר-אֵלֶּה לּוֹ, אָנֹכִי הָרָה; וַתֹּאמֶר, הַכֶּר-נָא--לְמִי הַחֹתֶמֶת וְהַפְּתִילִים וְהַמַּטֶּה, הָאֵלֶּה. כו וַיַּכֵּר יְהוּדָה, וַיֹּאמֶר צָדְקָה מִמֶּנִּי, כִּי-עַל-כֵּן לֹא-נְתַתִּיהָ, לְשֵׁלָה בְנִי שים לב להתנהגותה של תמר. יהודה שולח אליה אנשים לשרוף אותה. היא יכלה מיד לזעוק "הנה הוכחה שבני הוא מיהודה" לנופף בחותמת במטה ובפתילים כעדות. היא לא עשתה זאת כדי לא להלבין את פניו ברבים והעדיפה להסתכן במות בשריפה. בזכות הקפדתה על כבוד יהודה אומרים לנו חז"ל שזכתה תמר שמזרעה יצא דוד המלך וממנה יצא המשיח.

למעלה