עידכונים וחדשות -השינוי והעידן החדש.....

אסף טל1

New member
../images/Emo140.gifעידכונים וחדשות -השינוי והעידן החדש.....

להקות של בע"ח ממשיכים למות עקב השינויים המגנטיים...(כנראה אלו שנבהלות ומבולבלות...) רעידת אדמה חזקה ביפן הבוקר המצרים ממשיכים להפגין -הפ בעצמם לא יודעים מה הם רוצים-כאוס שמה לוב לקראת כאוס הממלכות העדינות מחכות להתגלות לנו כל רגע....(הממלכות שהיינו חיים איתן ביחד עד שהתאכזרנו אליהם) פואד מסכ ןבמצב קריטי -אולי החליט לעזוב אותנו....שירגיש טוב ושיחלים במהרה... ועוד כל רגע חדשות חדשות בקצב מטורף....שכחנו כבר את מה שהיה שלשום ולפני...ניו זילנד,השירפה בכרמל,ענן האפר בארופה... שיהיה בהצלחה ובהנאה בהמשך החדש....

משמרותי

New member
נכון,הכל מואץ בדיוק כמו שכתוב.

כל האירועים הם תגובות שנולדות מפעולה ותגובה של שדות השפעה של הממדדים לתוכם נכנסת/ה הפלנטה שלנו באמצעים טבעיים. הפלנטה שלנו שמתקרבת לקו הגבול הסופי של המפץ הגדול קיבלה את ההלם התחילי. גלי הלם זה מובחנים לראשונה בימים ואחר כך ביבשות,בישויות חיות חלשות כמו הציפורים והדגים. על כן אל לנו להצטער יותר מדי על מותם כי זה טבעי וישויות חזקות יותר יחליפו אותם.

אסף טל1

New member
נכון.יש גם תוכנית לתרחיש פינוי המוני.....

במידת הצורך כי אף גוף אנושי לא מסוגל למה שהולך לקרות כאן עם שינוי פני השטח של הפלנטה... מדובר בתזוזות של שטחים וימים.... יש גם נוהלים והכנות לגבי שליפת בני האדם לתוך הספינות ולתוך פני האדמה שם חיות תרבויות במקביל לנו.... ואז אחרי התייצבות יחזרו לכאן ישויות מתאימות בתדר שישרור כאן... התקווה היא שלא נצטרך ... בהצלחה...!

חני 61

New member
אסף

אנשים שיחיו בקבעון דתי ללא תזוזה ימינה ושמאלה הפאנטים ... ועוד אנשים שלא מקבלים את האנרגיות ומתנגדים לה ילקחו לשם .... ורק שישלמו את האבולוציה יחזרו זאת התכנית האלוהית ...

אסף טל1

New member
חני כולם קיבלו "בהצלחה"..מהמועצות הגבוהות....

מנהיגי עמים וקברניטים של חלליות קיבלו הנחיות מפורטות והכנה רצינית...בגלל זה הוספתי תמיד -"בהצלחה"... להם גם נאמר-"בהצלחה,חזק ואמץ"... שיהיה בהצלחה...כמה שפחות קורבנות בנפש....

חני 61

New member
נכון שינוים אדירים התדר משתנה

ממטרים מיטרים קוסמים אדירים השרפות הם טיהור אנרגטי רעידות האדמה וכו ... תקופה מיוחדת לקראת העידן החדש אולי אנשים יתעוררו

EMAEMA

New member
מה זה אומר להתעורר??

אני למשל , מכירה ברוחניות של האדם , קוראת חומר ומאמינה בלא מעט דברים שכותבים פה אבל יחד עם זאת , אני חיה את חיי היוםיום, לא אדם חומרי יותר מידי , אבל בכל זאת יש צרכים בסיסיים ויש ילדים . אבל באמת העיניים שלי ממש לא גדולות אני אדם צנוע . שמנסה לעזור לזולת כמיטב יכלתי במגבלות האפשריות , אני אדם רחום . מעבר לזה אני לא מצליחה להבין מה זה אומר להתעורר??

חני 61

New member
מודעות

להיות במודעות שישנם תהליכים שמתרחשים בתקופות אלו .שזאת תקופה מיוחדת ..ושונה ולקבלה להתחבר לקבוצות שיכולות להשפיע על הקולקטיב על הפלנטה שלנו .. למשל אני מחוברת לספר הידע ומשפיעה על הפלנטה בדרך הזאת .. להיות כמו שאמרת יותר רוחנים להתחבר יותר על הרוח ופחות על החומר .. לקבל את האחר לא לשפוט לאהוב את עצמךולקבל את עצמך ..לסלוח לעצמך ולאחרים .. וככה תוכל לאהוב את האחר בקצור להתחבר לעצמיות שלך וזה תהליך שדורש עבודה ... ככה התדרים שלך עולים לתדרים גבוהים יותר ומשפעים על הפלנטה שלנו לטובה .... זה על קצה המזלג....

אני לא חושב שאנשים משתנים

רוצח נשאר רוצח גנב נשאר גנב שקרן נשאר שקרן זבל נשאר זבל וכן הלאה....

אסף טל1

New member
כן ,זכותם...העניין הוא שיגיע רגע-

בו כבר לא יהיה ניתן להתפתח -מה שאתה יישאר לנצח..! על כל אחד יראו את האישיות שנשארה איתו ..וכבר לא יהיה ניתן לעצב את האישיות ....! ניתנה תקופה לעצב את האישיות של הנשמה.... הנצח ייראה כמו תמונה שלא יהיה ניתן יותר להתפתח...! בהצלחה....!

snoopytush

New member
איך זה יכול להיות? רק אנשים מתים כנראה

לא יכולים להתפתח יותר

אסף טל1

New member
בעולמות ה"עליונים"......

אין זמן ....ואין יכולת להתפתח -לכן רבים יורדים להתגלם בעולמות התחתונים... בקרוב גם התחתונים ייסגרו והכל יהיה כמו גן עדן אחד גדול ...אבל רק למי שהספיק ... ומי שלא עבד על עיצוב האישיות והנשמה יראו את זה עליו לנצח נצחים ... בהצלחה...

אסף טל1

New member
זה יכול לקרות ברגע ....

אחד מהיר של קץ הזמנים והכל נעצר לתמונה אחת כמו בימי בראשית ... או בתהליך שאנו חווים עם סימנים מאוד ברורים שמזרזים את האחרונים להתעורר לעצמם ולדברים האמיתיים ....

אסף טל1

New member
סנופי...יש כאלה שכבר השיגו שלמות של הנשמה...

ואפילו מזמן מזמן ויש שאפילו לא בכיוון ... רבים "ירדו" לעולמות התחתונים רק כדי להיות אור והכוונה לנשמות אחרות ולהאיץ את צמיחתן הרוחנית לקראת השלמות .... ויש כאלה שזה מה זה לא מעניין אותם...!! זכותם... בהצלחה...!

אם אמרו לי שאני אינדיגו פה בפורום(האמת מזמן)

אז מה זה אומר עלי? על התפתחות הנשמה שלי?

אסף טל1

New member
אם את/ה אינדיגו .....

אתה נשמה עתיקה ביקום העתיק הזה... התדר שלך סגול-תדר של ריפוי וטיהור חזק(של הנשמה) הדברים האלה אמורים לעניין אותך מאוד...עידן חדש...וכו'...

למעלה