סליחה על ההודעה החדשה!

The tooth Fairy

New member
../images/Emo140.gifסליחה על ההודעה החדשה!

אבל יש לי הצעה: כל אחד ירשום את שמו (אלא אם הוא רוצה להשאר חסוי) מספר אייסיקיו(אם יש.) אימייל(אם רוצים) ומשהו קצר על עצמך כדי שכולנו נכיר יותר טוב אחד את השני! אז אני אתחיל! שמי:אנה
מספר אייסיקיו אני לא נותת בגל כמה אנשים נורא נחמדים שדואגים לשלוח וירוסים(וכך גם באיימיל)
משהו קצר על עצמי: אוהבת לקרוא
(במיוחד הארי פוטר
), לכתוב, שונאת ספורט!
, וכמובן לראות גולשים בזמן(בואו נקרא להם סליידרס
) ובדרך כלל מתנהגת בציניות אבל אני אשתדל להמנע מזה בפורום!
ועכשיו תורכם!

nitzan9

New member
אני אמשיך

שם: ניצן איסייקיו: 105242030 אימייל: [email protected], ואני מניח שגם [email protected] משהו על עצמי: קוראים לי ניצן, אני כמעט בן 15, אני אוהד של מכבי ת"א, אני אוהב מאוד מאוד לראות חברים (את כל העונות), ואהבתי גם מאוד מאוד גולשים בזמן עד העונה החמישית, שהיא מאוד מגעילה.

Lockergnomie

New member
אני..!:)

שם" אלינה איקיסיו: אין לי. פעם היה לי אבל פרצו לי דרכו וכמעט השדמידו לי את המחשב... אימייל: [email protected] קצת על עצמי: אני אהיה בת 16 ביום ראשון הקרוב (בתאריך ה-1.6) אני משוגעעעעעעת על הביטלסססססס! (יש פה עוד מישהו כזה?
). חוץ מזה אני גם אוהבת לצייר, לשחק טניס, לראות גולשים (פעם כשרק גיליתי את הסידרה הייתי מטורפת בטירוף על ג'רי.. אמנם עכשיו השיגעון עבר לי אבל אני תמיד אוהב אותו..!
), לשמוע ביטלס ורק ביטלס! (ואם אתם תוהים מיהי החיפושית האהובה עליי, אז זה ג'ון). תבקרו בדפיוצר שלי (יש שם ציורים): www.stage.co.il/authors/12379 ומי שרוצה, מוזמן להגיב..:) ויש שם אפילו ציור בהשראת הסדרה - נראה אם תצליחו למצוא אותו..
אני אוהבת נורא חיות וחלומי הגדול הוא להיות ווטרינרית ולהמציא סידרה מצויירת (אני חולה על סרטים מצויירים) שתשגע את העולם!

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לחברה שלי יש יומולדת חמש עשרה כשלך יש יומולדת 16. ולי יש יומולדת 15 יום אחרי היומולדת שלך. בכל מקרה, אני ניצן, מנהלת הפורום. מאז ומתמיד אהבתי סליידרס והייתה תקופה ארוכה, בה הסדרה סודרה כל יום בתשע ורבע בלילה, בה ראיתי את הסדרה יום יום עם אח שלי... היה לנו כיף. אני רוצה להיות שחקנית, אוהבת לשיר, לשחק, לצייר וכל מיני כאלה. אני אוהבת מכושפות, שנות ה70 ועוד כל מיני תכניות. אוהבת שירים של דיסני, רוק קל ועוד כל מיני סוגים של רוק ופופ רגוע. וכמובן אייסיקיו: 103032538 אי-מייל: [email protected] ובכרטיסישי יש לי יותר פירוט ותמונה שלי.

Lockergnomie

New member
אה, אין הרבה אנשים שנולדו ב-1.6

אני מכירה מעט מאוד אנשים כאלה, והמפורסם היחיד שאני מכירה שנולד באתריך הזה היא מרלין מונרו!:) זה תאריך מוזר כזה - הוא מסמל את תחילת הקיץ באופן רשמי וזה בדיוק בחצי שנה.. וגם אני אוהבת שירים דיסני (וסרטי דיסני כמובן..:).

עכשיו תורי......./images/Emo117.gif

אני דניאל בת 16 (מאוד קשה להבין את זה מהניק שלי נכון?
) אני חולה על טלוויזיה ובין הסדרות שאני אוהבת יש את: חברים, סמולוויל, באפי,משחק החיים,בנות גילמור והשתיים הכי הכי הם מכושפות ו...סליידרס כמובן. אני גם חולה על דיסני ולכל אוהבי דיסני פה יש פורום תבדקו אותו
אני קשתית גאה (19.12) אייסיקיו:169069758 מי שרוצה ליצור איתי קשר מוזמן רק ציינו שאתם מהפורום

The tooth Fairy

New member
גם אני אוהבת את השירים של הביטלס

הורדתי כמה באיימיש...שירים מעולים!!!!!

Lockergnomie

New member
Bless You!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אם בא לך נדבר במסנג'ר ואני אמליץ לך על עוד...:)

King Of Kromags

New member
אני,שוב...

אני נדב, מנהל פורום סליידרס. אני רואה סליידרס מהפעם הראשונה שזה שודר בארץ (אני חושב). אשמח לדבר איתכם, לשמוע רעיונות, הצעות, הערות, והארות בקשר לפורום ולדרך הניהול שלי. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ב- Icq: 150736676 E-mail: [email protected]

למעלה