יש מקום לעוד אחת?

• פותח הנושא sjud
  • פורסם בתאריך

sjud

New member
../images/Emo140.gif יש מקום לעוד אחת?

שלום לכולן, עד עכשיו הייתי סמויה ונהנתי לקרוא וללמוד מכן קצת על העולם הקסום הזה. נורא במקרה התגלה עולם הסקראפ, כששירולית בקרה בפורום אמנות בעוגות בו אני פעילה והציגה עוגה שפסלה. כיוון שמאוד אהבתי את העוגה שלה נכנסתי לבלוג שלה וככה במקרה מצאתי אהבה חדשה - סקראפ! קראתי לא מעט, למדתי המון מכן, קניתי לא מעט ציוד והתחלתי להכין דברים. חלקם חובבנים וחלקם קצת יותר מקצועים אבל בימים בהם אני חוזרת הביתה עייפה ומתוחה אחרי יום לא מוצלח בעבודה, העיסוק בסקראפ פשוט עושה לי כייף. אז החלטתי שגם אני אעלה כמה מהדברים שהכנתי לאחרונה. כיוון שאני רק מתחילה אשמח לקבל בקורת בונה איפה כדאי לשפר. מוכנות? הנה זה בא: כרטיס קריס קרוס (מקווה שככה כותבים..)

sjud

New member
כרטיס ברכה שהכנתי לחתונה של חבר של בעלי

sjud

New member
../images/Emo213.gif עוגה שהכנתי ליום הולדת של אבא שלי

astoler

New member
ממש לא מרגישים שאת חדשה בתחום. הכל יפה

והעוגה מקסימה.

שניצל13

New member
מתחילה? לא ניראה לי

עבודות נקיות יופות ומדוייקות והכרטיס האחרון מגניב לאללה. ברוכה הבאה.

אפרז

New member
אם זאת ההתחלה

אז אני בהחלט מצפה לראות עוד. הכל מקסים ומוקפד. אהבתי במיוחד את התיק סקראפ- נכון שכיף להכין אותם???

sjud

New member
איך שראיתי את ההדרכה לא יכולתי לעצור

בעלי ניסה הרבה זמן לעודד אותי למצוא משהו שיעשה לי כייף בנוסף לילדים, העבודה, הבית, החברות וכו'. הפיסול בבצק סוכר מאוד תפס אותי, אבל, כשגיליתי את עולם הסקראפ פשוט התאהבתי!! מאז, רוב הזמן אני חורשת על האינטרנט ומחכה שהילדים ילכו לישון כדי להתחיל ליצור

wintam

New member
התחלת בגדול!

מוכשרת אמיתית! (ההערה היחידה שיש לי היא שבצילומים אפשר לוותר על חלק מהרקע לטובת האובייקט עצמו (כמו בכרטיס זיגזג הפתוח - יש המון רקע והתמונה קטנה בגלל זה). ברוכה הבאה!

למעלה