חדשים בפורום-ברוכים הבאים

שלום לכולם

שלום לכולם, אני מורן ואני מתנדב וותיק של שנים בעמותות השנות כגון תנו לחיות לחיות ואנונימוס וכו'. תודה לליזי מנהלת הפורום "זכויות בעלי חיים" בתפוז שאמרה לי שבוואלה נטשתם את הפורום בגלל יחס לא הולם ועברתם לפה. מקווה להשתלב. אני מוכן לקבל מכולם שאלות הצעות הערות וכו' באימייל הבא: r[email protected] או באייסיקיו שמספרו : 120151265 תודה שנה טובה.

אני שמח להיות איתכם

עודכנתי לאחרונה כי פורשי וואלה נימצאים כאן אז אני שמח להיות עימכם , להתעדכן ולעדכן , להיות חלק ממשפחה האוהבת בעלי חיים ולא טורפת אותם. שמח לספר שבקרוב , בעוד מיספר חודשים תיצטרף אליי מישהיא נוספת לפורום אוהבי בע"ח , עד אז היא בבטן של אמא שלה... וזהו . מאחל לכם/ן המשך שבוע מקסים והרבה אהבה לכם/ן , לבני/ות זוגכם/ן ולחיות שלכם ובכלל. ביי.

היי אממ אני טלי חח :)

ואני צמחונית כבר שלוש וחצי שנים בערך ואני נמצאת באגודת אנונימוס כבר הרהב זמן... אני לא בדיוק כותבת פה אני יותר קוראת מה הולך כאן.... וכל כך שמחתי לגלות את הפורום הזה כאילו ממש כייף לקרוא את ההודעות כי כבר נמאס לאנשים פה לשמוע את כל הדיבורים שלי על החיות וכאלה ופה זה לא מפסיק חחח זה כייף :) בקיצור רק רציתי לספר ולדעת... ממ השנה כמו בכל שנה נראה לי הגיע לבית ספר שלי את החוג של המצוינות מטעם בר אילן שזה אומר שלושה חוגים בנושא ביו טכנולוגיה, משפטים ופסיכולוגיה אני חושבת... שכל חוג עולה 400 שקלים עם מרצה מבר אילן.. נרשמתי לחוג של הפסיכולוגיה ורציתי אם הכסף שאני משלמת הולך גם לכל העיניין עם הקופים? שאם כן אין לי משג מה אני יעשה עם עצמי אז זה ממש חשוב... ואני צריכה תשובה כמה שיותר מהר...Q תודה!! טלי :)

אהלן

אני מיכל ואני מכפר סבא אני צמחונית כבר שש שבע שנים טבעונית שלוש אולי קצת יותר ואני חדשה פה בפורום אז אנשים תציגו את עצמכם ותכונה שאתם אוהבים בכם או סתם משהו שאתם רוצים לספר על עצמכם

יחבוקית

New member
היי אני חדשה פה../images/Emo15.gif

אני שלי בת 15 אני פשוט מתה על בע"ח
בערך מאז שאני זוכרת את עצמי אני אוהבת את היצורים החמודים האלו
הצלתי כבר כמה כלבים וחתולים מהרחוב ומצאתי להם בית
אני מקווה שאני ישתלב פה
שלי

אהה ודרך אגב...

בטח ידעתם את זה אבל גם באוניברסיטת תל אביב עושים נויסים בבעלי חיים - בהמון בעלי חיים!! הציעו לאחותי לעשות והטיפשה הזאת הסכימה ואוך היא כזאת מעצבנת היא הייתה צמחונית 6 שנים והיא הייתה הכי שאפשר נגד ניסווים ונגד הכל!! אני לא מבינה מה יש לה... טוב היא סתם... אבל נרהא לי שעשיתי לה הרבה ריגשות אשם אז היא אמרה שהיא לא עושה אבל אני לא בטוחה לגבי זה...

scudnick

New member
ברוכה הבאה לפורומנו העסוק!

תמיד טוב כשמצטרפים אחרים...

ברוכה הבאה, טלי ../images/Emo140.gif

בקשר לחוג המצויינות, אין קשר בין התשלום להרצאות לבין המחקרים האכזריים שנערכים שם בבעלי-חיים. אודה לך אם תוכלי לפרט יותר על הניסויים שאחותך היתה (או לא היתה) מעורבת בהם.

שלום שלום :)

אממ אני 'אשמח' לפרט על הניסווים אבל אני לא יודעת עדין בדיוק מה היא הייתה אמורה לעשות ואני יוצאת מחר לטיול אז אני ירשום ביום שישי.. אם אני אצליח להוציא את זה ממנה... היא לא מסכימה לדבר על זה במיוחד לא איתי.... להתראות! ולילה טוב... טלי..

TheFinalCow

New member
../images/Emo140.gifחדשים בפורום-ברוכים הבאים ../images/Emo45.gif

שלום לכל החברים החדשים, אנחנו מקווים שתשארו איתנו ולא תתביישו להשתתף בדיונים.... והנה פרח רשמי לכל המצטרפים

למעלה