המלצות חמות!!!

perach1

New member
../images/Emo140.gif המלצות חמות!!!

הכנתי השבוע את מרק הכרובית המדהים של הברון- המון תודות לך!! ואת החרייימה של ניקי (לראשונה!) עם שינויים קלים- יצא מצויין!! מרק כרובית-קטיפתי Baronm 10
החומרים: 1 כרובית בינונית 2 בצלים בינונים 2 תפוחי אדמה שמן זית חופן פטרוזיליה קצוצה 6 כוסות מים 2 כוסות חלב 3 כפות אבקת מרק פיטריות 2 כפות קמח מלח,פלפל וכמון ההכנה: לאדות את הבצל בשמן זית עד הזהבה ולהוסיף את פרחי הכרובית המפורקים וקוביות תפוחי האדמה.להוסיף מלמעלה את אבקת המרק והקמח לערבב היטב ולהוסיף את המים . לתבל ולהוסיף את הפטרוזיליה.להביא לרתיחה ולהמשיך על אש קטנה לחצי שעה. לעבד את החומרים עם מעבד ידני עד קבלת מרקם עדין ביותר, להוסיף את החלב ,לתקן תיבול במידת הצורך ולחמם עד רתיחה תוך כדי בחישה.מרק עדין מאד בטעמו וקל להכנה. להגשה עם מעט עלי פטרוזיליה. חריימה- ניקי ב עם שינויים שלי
מצרכים: ק"ג דג חתוך- בורי בצל גדול חתוך לפרוסות דקות 2 פלפלים חתוכים לרצועות 6 כפיות שום כתוש (אני שמתי 3) 2 עגבניות חתוכות לקוביות (השתמשתי ב-6 כפות עגבניות מרוסקות) 1 קופסת רסק עגבניות קטנה 3 כפות פפריקה מתוקה אפשר להוסיף חריפה לפי הטעם 2 כוסות מים 2 וחצי כפיות סוכר כמון, מלח, פלפל, אבקת מרק הערות: לא שמתי אבקת מרק, אלא כתיבול שמתי פלפל צ'ומה של אוליביה- ממש הוסיף!! 2 כפיות קימל טחון מעט זרעי קימל מעט זרעי כוסברה 2 כפיות לימון התוספות ממש שידרגו את הטעם!! אופן ההכנה: לטגן את פרוסות הבצל, להוסיף את רצועות הפלפלים לטגן עד שמתרכך. להוסיף את השום הכתוש לטגן 5 ד' להוסיף את קוביות העגבניות, לערבב. לשפוך 2 כוסות מים, רסק עגבניות לערבב. להוסיף את הסוכר ואת התבלינים לבדוק ולתקן טעמים. לטגן כ 5 ד'. להוסיף את הדגים להגיע לרתיחה ולהנמיך את האש. חצי שעה ולסגור. בתיאבון!!
 

perach1

New member
תודה סימה, הלוואי וכל מה...

שאני מכינה ייראה כמו שלך!! את ממש כישרון!
 
למעלה