היי תל"מ מרץ פבואור שבוע 31+3 להתחיל כבר

../images/Emo140.gifהיי תל"מ מרץ פבואור שבוע 31+3 להתחיל כבר

לקנות דברים נראה לי מאוד רחוק ומצד שני מפחדת להתקע בדקה ה -90 באיזה שבוע אתן מתחילות התחלתן?

IM GEEK

New member
אז ככה....

לא קניתי כלום...אין לי גם כלום...לא מתרגשת ולא ממהרת (בנתיים) יש לי בעצם רק עגלה וסלקל מהקטנה(נצטרך להוציא ולכבס.....) חוץ מזה בנתיים אני לא ממהרת ולא איכפת לי לעשות את הקניה של הדברים המינימאלים ממש סמוך ללידה ואח"כ נזרום עם מה שאני באמת צריכה...זה לא שאני גרה בכפר נידח..בסה"כ אני בעיר ואין בעיה לקנות משהו אם צריך...פשוט אני לא רוצה לקנות סתם דברים שלא אזדקק... גישה שאננה?????אולי....נראה... תקנו אותי אם אני טועה!!! תל"מ2/3/08 אבל יזורז בשבוע 38

נופקורי

New member
היי ליאמוש, בוקר טוב!

נעלמת לנו לאחרונה לא? אני כרגע לא קונה כלום לנסיכה (לצערי הרב ) אלא החלטנו רק ללכת לבדוק מוצרים בכל מיני מקומות (ככה בעלי החליט שלא קונים כלום או מזמינים כלום לפני). האמת, שכרגע אנחנו נמצאים לפני העברת דירה.

היי מותק - למי את מחכה בדיוק??

בטח לקנות כבר הכל.... מקווה שלפחות כבר התחלתם בסקר מחירים ונשאר לכם רק לסגור. אנחנו כבר קנינו הכל לפני שבועיים ואני הרבה יותר רגועה. ממש לא התאים לי להיות בשאנטי ולחכות ופתאום ללדת בהפתעה ולהיכנס ללחץ שאין לי כלום ואז גם אין זמן כי יש בייבי חדש להתחיל לחפש ומתחילים להתפשר על דברים. יאללה תתחילי להזיז עניינים

גם אני מתלבטת

אבל לחוצה כי אני מרגישה לא טוב ויש לי לחץ אסטרונומי בעבודה וחוץ מזה עם ילד בבית אני צריכה לעשות הכל בתכנון מראש כך שאתמול בדקתי מה קורה במחסן והתחלתי לסדר קצת- להכין לשטיפה את העגלה, הלול, האמבטיה, הסלקל והטרמפולינה. נראה מתי נשטוף. המיטה תורכב אחרי הלידה בע"ה. בגדים יש אצל אמא שלי ובהזדמנות אני אוציא את הארגז ואתחיל למיין. כביסה כנראה אחרי הלידה בע"ה. תוספות שצריך לקנות- נראה לי שאקנה רק את הדברים בשבילי ולתינוק יקנו אחרי הלידה, כמובן שאני מכינה רשימה ברורה. ד"א איפה אפשר לקנות מזרן ללול? אה- שבוע 32.

IM GEEK

New member
הבהלתם אותי עכשיו...

אולי אני טועה בגישה??? מה צריך לפני שאי אפשר אחרי...חוץ ממיטה????ובגדים ראשוניים???...מה עוד???? אולי תוציאו אותי מהשנטי???

שעועית75

New member
אנחנו מעדיפים לסיים הכל עכשיו

כי בכל זאת, זו לידה ראשונה, ואין לנו מושג איך נהיה ומה יהיה, ואנחנו לא רוצים למצוא את עצמנו במצב שאין לנו זמן / כח / וואט אבר לאחר הלידה... לכן אנחנו סוגרים הכל עכשיו, וזה ימתין לו ללידה בע"ה...

shelly bongiovi

New member
זה לא שאי אפשר אחרי

פשוט למי יש כח או זמן ללכת אחרי לידה עוד לקניות כאלו. אני ממליצה לך ללכת כבר עכשיו.

שעועית75

New member
אנחנו כבר עשינו את סיבובי הבדיקות

וכנראה שנסגור בתחילת שבוע הבא. גם ככה כבר מתחיל להיות כבד, אני מעדיפה לסגור הכל כבר מעכשיו...

shelly bongiovi

New member
היי ליאמוש../images/Emo140.gif

אם זו לידה ראשונה אני מציעה לך כבר עכשיו ללכת לעשות הזמנת לידה. אני בלידה הראשונה עשיתי כבר בתחילת שביעי. עכשיו לידה שנמיה בע"ה אני מתכוונת לעשות השלמות בתחילת שמיני בערך. בהצלחה שלי

מפל25

New member
עשינו הזמנה בשבוע 32 בערך

הזמנו את הרהיטים+ מוצרים שיגיעו אחרי הלידה בע"ה. הבגדים נמצאים אצל ההורים שלי, ממתינים לכביסה כשאכנס לתשיעי נותר לקנות דברים קטנים נוספים כמו אנג'ל קייר, חיתולים חד פעמיים, מוצרי קוסמטיקה לתינוק ועוד כל מיני דברים בשבילי (חזיות הנקה וכו'). אני קודם כל עשיתי רשימה- מה באמת צריך לקנות כי המוכרות בחנויות מנסות לדחוף כל מיני דברים שאין להם שימוש אח"כ. עשיתי סקר שוק, בדקתי מחירים ולדעתי (להוציא את שילב) אין כ"כ הבדל בין מוצצים לילדים לירכא. לנו אמרו בחנות שלוקח 30 ימי עבודה לספק את הרהיטים, אז לשם השקט הנפשי כדאי להזמין בתחילת שמיני....

../images/Emo140.gifתודה לכולן הערתן אןתי משינת החרוף ובאמת

כדאי שהתחיל ללכת לסגור האמת שבגדים קנו לי כמעט הכל בארה"ב ויביאו לי בפבואר בעז"ה ואני בבית בחופשת מחלה כככה שאתחיל ללכת לסגור חדר שינה ועגלה שוב תודה לכולן

אני עושה הזמנה היום ! ../images/Emo219.gif

אני שבוע 34. היום ב"ה נעשה הזמנה של החדר והעגלה. מועד האספקה של הרשת שאנחנו קונים בה היא 5 שבועות, ככה שצריך להגיע בול ללידה. אני אהיה הרבה יותר רגועה אחרי שנעשה את ההזמנה, כי אני חוששת, מה אם אלד לפני הזמן ולא יהיה לי כלום בבית! כבר הזמנתי באינטרנט מצעים מ ה מ מ י ם למיטת התינוק ולעריסה, וחמותי כבר התחילה להשתולל עם הבגדים... אה וגם קנינו צבע לחדר של הילד. מכיוון שזו דירה שכורה, אנחנו רק צובעים (בברכתו של בעל הבית) ולא עושים ציורים וכאלה. מכיוון שאני לא כ"כ אוהבת את הקטע של "וורוד-לבנות-תכלת-לבנים" החלטנו ללכת על צבע ירוק.

תל"מ 9.2.08 ../images/Emo66.gifעשיתי את ההזמנה בשבוע

33, אבל התחלתי לברר כבר קודם, כי רציתי לעשות סקר שוק ולבדוק מה כדאי... אין מה להילחץ אבל בחודש שמיני כבר כדאי להזמין כי בדר"כ שידה ומיטה הם מתחייבים תוך 30 יום, עם השאר אין בעיה כי זה במלאי בדר"כ ומתי שתלדי זה יהיה מוכן... שיהיה המון בהצלחה

IM GEEK

New member
ואללה...

פסדר....אני אקח את הגבר לראות מיטות ונזרום בחנות... מה עוד צריך???אולי אפשר רק לעשות הזמנה/רשימה שנותנים בחנות ורק בלידה שהגבר ילך לקחת?? אוף...אני לא יודעת מה צריך חוץ ממיטה ,עגלה ,סלקל ובגדים...אני באמת בשנטי.......חחחחחחחחחחחחחחחח מי היה מאמין ...לידה שלישית...אולי בגלל זה...

למעלה