בוקר טוב ונעים להכיר. מרוקו

sirits

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב ונעים להכיר. מרוקו

חברי המקסים ואני מתחתנים בשבוע הבא. תודה רבה מראש על כל המזל טובים :) השבוע החלטנו להתחיל לתכנן את ירח הדבש שלנו ולאחר תקופה ארוכה של התלבטויות לגבי היעד (העולם יפה ומסקרן, אז קשה לבחור) שנינו נוטים לטובת מרוקו. אבל, יש לנו המון המון שאלות והתלבטויות... קודם כל, מדובר בירח דבש ואנחנו לא רוצים לעשות טיול תרמילאים של ממש, אלא לשלב קצת טיולים עם הרבה בטן - גב. בנוסף, יש לנו רק שבועיים פנויים לטיול שאנחנו רוצים להתחיל בסביבות ה - 20 לחודש ולחזור ב - 9/7 (סטודנטים, מבחנים)ושמענו שצריך ויזות וזה לוקח המון זמן (שנינו לא ילידי מרוקו ואין לנו שום קשר שורשי למקום). חוץ מזה, שמענו גם שאסור להיכנס למרוקו שלא בקבוצה: כמה אנשים זה קבוצה? למה אסור? באמת אסור? ודבר אחרון - רצינו לדעת איך החופים במרוקו? האם הם מסודרים? האם אפשר להסתדר רק עם אנגלית, בלי ידע בערבית או צרפתית? מצטערת מאוד שיצא כ"כ ארוך. יום טוב :)

בהחלט קודם כל מזל טוב

מרוקו שווה הכל. אבל... אכן אפשר להכנס רק כקבוצה. למה? ככה. (לא יודעת למה). אפשר לבדוק אצל קבוצות מטיילות, או בודדים הרוצים להרשם כקבוצה. שבועיים - תלוי מה אתם רוצים לעשות. טיול תיירים רגיל של מסלול המשלב מספר חלקים ממרוקו ונותן טעימות מהערים הגדולות והמיוחדות, מההרים, מקצה הסהרה - עורך כשבועיים. שם יש תכנית ברורה ומדריך שמארגן הכל מראש. אבל אם אתם רוצים להתמקד בחלקים ממרוקו ולקחת אותם לאט, שבועיים יכולים להיות מקסימים. לגבי החופים - אני לא מאוד יודעת, וגם צריך לזכור שמדובר בארץ מוסלמית בסך הכל. כלומר השתזפות על החוף בבגד ים מינימלי לא ממש מקובל... לדעתי - יש מועדון ים התיכון באגדיר (שהיא על חוף האטלנטי), אם כן - אולי כדאי להזמין שם כמה ימים. בנוסף יש בחלק מהערים והעיירות במרוקו סוג של מלונות בוטיק מקסימים ומיוחדים - מכונים "ריאד". חפשו מלון כזה, והזמינו גם בו מספר ימים ותהנו מכל רגע. הייתי בכזה במרקש וזו חוויה נפלאה. אפשר להסתדר ברוב המקומות באנגלית, אם כי יותר קל אם יודעים מעט ערבית ו/או צרפתית

Amoureuse

New member
מזל טוב!

לא הייתי במרוקו אז זה רק ה-5 סנט שלי, את לא חייבת לקרוא בכלל... לדעתי אם אתם רוצים לשלב קצת טיולים והרבה בטן-גב, לא חבל לנסוע למרוקו? עם כל הטירחה והבלאגן הכרוכים בזה? אני מניחה שיקר להגיע כי אין טיסה ישירה, ואם צריך קבוצה אז בכלל. למה לא להשאיר את זה לפעם שתרצו טיול "אמיתי"? למיטב ידיעתי יש המון מה לראות שם וזה יהיה די פספוס. לטיול בטן גב עם קצת טיולים מעבר אתם יכולים ללכת על יוון - לא שאין שם המון לראות, ברור שיש, אבל קל לחזור לשם גם בעתיד אם יבוא לכם טיול יותר רציני שם. בתקציב גבוה יותר - המון אופציות. החל מאירופה הים-תיכונית, איטליה צרפת וספרד - שוב יש המון מה לראות אבל קל לשוב לשם. המשך בתאילנד - אידאלית לבטן גב ויש גם מה לראות (אני לא מתה על תאילנד אבל ברמה של קצת טיולים זה סבבה. והמשך ביעדים אקזוטיים, קטונתי מלהמליץ כי לא הייתי באף אחד מהם, אבל כל מיני איים שיש בהם אתרי נופש מעולים אבל גם מקומות לראות מעבר. בטח תוכלו לקבל פה המלצות. וכאמור - גם אם קראת עד הסוף, את מוזמנת להתעלם מכל מה שכתבתי... אני לא אעלב.. אבל זו דעתי

sirits

New member
תודה רבה לשתיכן! מרוקו ירדה מהפרק

כי באמת אין לנו כוח להתחיל לחפש עכשיו קבוצות להצטרף אליהןוכו'. זה פשוט דורש יותר מדי התארגנויות ויש לי עוד חתונה על הראש והזמן דוחק. פשוט כבר שגעתי את הסוכנת נסיעות שלי. בדקתי המון אופציות. תאילנד - גם אני לא הייתי, אבל חבר שלי היה והוא לא נלהב לחזור בגלל ההמוניות שם. בכל מקרה, הסוכנת נסיעות צריכה לחזור אלי היום עם מידע על טנריף והרפובליקה הדומיניקנית. נראה כבר מה יהיה. לא פשוט....

odrie

New member
סעי לאיים האיוניים ביוון....

נמצאים בצד המערבי של יוון. אידיאלי לשבועיים...נהדר לבטן גב, רומנטי לזוג בירח דבש. קורפו אי יפיפה, לפקדה אי מקסים , קפלוניה עוד יותר מדהים עם חוף מדהים בפיסקרדו, זקינטוס משגע ....בקיצור חופשה מדהימה, אפשר לעבור בין האיים במעבורת...או להחליט להשאר באי אחד..יש דירות נופש להשכרה, האוכל נהדר, האנשים מסבירי פנים...מומלץ...יכולה לתת לכם הרבה טיפים.

רבה

New member
אם לא הייתם הייתי ממליצה על תאילנד

אין יותר בטן גב מתאילנד, אחותי הייתה שם בירח דבש, וזה המקום להיות ביחד ולהרגע ולחזור כמו חדשים. סתם המלצה שלי.

odrie

New member
לא יודעת ממי....

אני רק מציצה בימים האחרונים בפורום...לא מכירה את מה שהיה בימים עברו...
הייתי...ונהניתי...אבל אין כמו קפלוניה

mayd93

New member
ירח דבש בסנטוריני

איי יוון יכול ליהיות מקום נלא. אולי שילוב של האי כרתים שהוא נפלא למטרות שלכם ולשלב את האי סנטוריני הרומנטי והמיוחד.שבועיים זה זמן מתאים לטיולים לנופש. אני עשיתי את השילוב הזה . המקומות שהייתי מאוד רומנטיים ופרטיים. השאלה תמיד היא גם התקציב.

למעלה