:-עוד כישלון ....

../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif:-עוד כישלון ....

אחרי החזרת עוברים,גם הפעם העוברים היו יפים ולא הצליח, הפעם היה לי הרגשה טובה כי המכשפה לא הגיע בדרך כלל היא תמיד מגיע בזמן התוצאה: קטן מ 2 IU/L כל שנשאר לי לעשות לרדת למחתרת ופשוט לבכות. וזאת המתנה שקיבלתי לשנה החדשה ,בכל אופן שנה טובה לכולכם שנה פוריה והלוואי שכולנו ניכנס השנה להריון.

אמילי מתוקה ../images/Emo24.gif

אני מצטערת בשבילך שזה לא הצליח ובוכה איתך... אבל אל תדאגי,הבכי הזה יתחלף במהרה לאושר גדול- השנה זו השנה שלך , ותהייה זו שנה יותר טובה מקודמתה! מאחלת לך שנה עגולה ומי ייתן ובפעם הבאה תבכי מאושר על ביטא חיובית-אמן!

אמילי../images/Emo24.gif

את יודעת, בעצם, השנה עוד לא התחילה. רק עוד כמה ימים. אני מתפללת בשבילך שבתחילת השנה החדשה זה יקרה לך. בהצלחה - כי מחזור הוא היום הראשון של ההריון

פזפוזי

New member
אמילי יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

מאחלת לך שהשנה זה יהיה השלילי האחרון ומעכשיו יהיו רק בשורות טובות, מחזקת את ידייך, מבינה לליבך.

פינקי33

New member
מצטערת בשבילך, השנה החדשה טרם

התחילה, היא תתחיל רק בעוד כמה ימים, מקווה בשבילך שהטיפול הבא בשנה החדשה יהיה חיובי.

kugi

New member
עצוב נורא../images/Emo7.gif

קחי
גדול, מקווה שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח

batb21

New member
מבינה ומזדהה

קיבלתי את אותה סטירת לחי לפני שבוע, ואחרי שלושה ימים של אבל מוחלט, מתחילים להתאושש ולחשוב הלאה. את תראי שתקבלי את הכוחות מחדש ותקומי על הרגליים. בינתיים, מותר לבכות ולהיות עצובים. זה מנקה, זה משחרר. קבלי ממני
גדול גדול, והמון אמפטיה.

ל א ו

New member
אף פעם אין לי מילים

כשאני שומעת על עוד כישלון.......חוץ מאשר יהיה בסדר וכמובן
חזק

yonit7

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif|פר

על הכישלון. מקווה שעד כניסתו של החג תתמלאי בכוחות מחודשים ושהאופטימיות תחזור. ואל תדאגי, הכוח להמשיך חוזר.

מצטערת אמילי../images/Emo7.gif

מקווה שתאזרי הרבה כוחות ותחזרי אלינו בשנה הבאה, עם בשורות טובות שיהיה בהצלחה ושנה טובה.
שוגה.

שלומית12

New member
את לא לבד

אמילי חמודה, עצוב לי כל כך ואני חשה את מה שאת מרגישה כי לי זה קרה אתמול. האכזבה כל כך קשה. תבכי היום מגיע לך. אבל מחר התחלה חדשה. אל תחשבי על מה שהיה. השנה הבאה חייבת להיות טובה יותר.

blessed

New member
מצטערת לשמוע

מבינה ומזדהה עם הכאב. הלוואי שהיו לי מילים מנחמות אבל לצערי אין לי. תדעי שאת לא לבד.

אמילי../images/Emo24.gif

לא להשבר, כולנו איתך ואת תראי עד ראש השנה הבא אני מאמינה שכבר תיהיה בהריון או אפילו אולי כבר אמא. מחזיקה לך אצבעות

נשנש2

New member
תהיי חזקה!

קודם כל קבלי חיבוק חזק
ועכשיו: תהיי חזקה! אני יודעת, זה לא קל, אבל בכל זאת, כולנו באותה סירה... את חייבת להיות חזקה ולקבל זאת באהבה, על מנת שזה יצליח בעתיד הקרוב ביותר שאפשר!!! המון המון בהצלחה וכמובן שנה טובה ופוריה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אמילי שלי ../images/Emo14.gif

הכשלון שייך לשנה החולפת. מיום חמישי מתחילה שנה חדשה עם הצלחות חדשות. עכשיו, אחרי שבכית יומיים, אפשר כבר לנגב את הדמעות, להוציא את הדבש מהארון ולתכנן איך טובלים בו תפוחים. מהיום רק דבש
.
נועם

למעלה