גם לכם זה קורה...?

יערית

New member
נראה לך?

אנחנו מחוסנים, כדאי שתבקש את הרצפט מהרוקח המקומי עבור זה, כולנו כבר לקחנו:))

יערית

New member
מתוקה את...

אני אתן לך את המתכון, מומלץ לגרום גם לאחרים ללקק ת'אצבעות

בטחחחחחחחחח

כל פעם באווזי, אני מבקשת שיפוד עם 2
על האש + פיתה אש-תנור, ומקפידה שהם לא יהיו

ורד 3

New member
חחח פ'גרת

.........ומוסיפה שלא יהיו עם הרבה שומן שלא יחטפו לי התקפת לב...... וזאת ששברה לעיניים את הלב...לא מבינה "שלא משחקים עם לב של גבר..."...מי הזמיר ששר אתהשיר הזה סופיה תזכירי לי ....קובי פרץ , ירימי, עפייה.....או שמא עופר לוי...מי מי ....גלי נא לי .....

שניההההההההההההה

מפסיקה רגע את היוונית השקטה שלי ומנסה לזכור
ישי לוי? אייל גולן? שרה'לה שרון?????, לא???????????
ותיקון קטן, להוסיף הרבה הרבה שומן ליד
ושיהיה קצת שרוף עם חומוס ליד וסלט ערבי קצוץ דק דק דק, אם כבר למות אז מהנאה לא???????

ורד 3

New member
מה שתגידי

ועכשיו נזכרתי בזלבייה שלך....... תביאי ת'מתכון במיידית...... ישששש מצאתי הזמיר הוא אייל גולן ......מזל שיש את גוגל....... לב של גבר אייל גולן מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי כל מה שנשאר לי להגיד שלום עזבתי את הבית ונשאר חלום לא רצית לשמוע מה שיש לומר הכל נגמר החברים אמרו לי לעזוב הכל עזוב אותה לבד ותצא גדול רק כשהבנתי היה כבר הכל נגמר לא לשחק עם לב של גבר אל תפגעי ברגשות הולך כמו שיכור הולך אחרי האור אלייך לא לשחק עם לב של גבר אל תפגעי ברגשות עזבתי בית חם נקשרתי לעולם אלייך

ורד 3

New member
ואני עכשיו אחרי

שהקשבתי לשיר...בטוח לא אשחק עם לב של גבר..... אולי עם איבר אחר..טחול ...נראה לי .....

ורד 3

New member
את ואני

לעניות דעתי..."הצנועה והחסודה"....יכולות לעשותעבודה יפה יחדיו בטחול...... עוד יכתבו עלינו בספרות הרפואית המקצועית...צ'מעי לי....... יאללה לכי תקני סקלפל [או שבעצם הכינות מראש]......אני אביא את שאר הציוד.......

מצוטטת

New member
יש לי רק עוד ==>>../images/Emo35.gif

זה לא אמור להיות שרשר יותר בכוון הל2לב..... או שזו רק אני והבנתי במשו2שבשת משו?
סופית ..... א2ל אחזור לעיין

ורד 3

New member
קחי אותו ../images/Emo70.gif

אני הולכת לספר לאבי .....חכי חכי .....

למעלה