עיזרו לי הצילו!!!

../images/Emo14.gifעיזרו לי הצילו!!!

נמאס לי אני לא סופר סאיאה ולא סופר חיריה אני סתם עוד נער עם שיברון לב שמנסה להתגבר בדרכים מעפנות כמו בלוגים ולהעביר את הזמן והצבא אבל למען האמת אני לא יכול לסבול את זה יותר לפני שלושה חודשים חברה שלי ואני נפרדנו יותר נכון היא זרקה אותי בפלאפון שסגרתי שבת (היא טוענת שאני זרקתי אותה בזה שחודש לפני הצעתי פסק זמן אבל זה קשקוש בלבוש וזה גם לא רלוונטי) אני כל כך אהבתי אותה היינו שנתיים וחודשיים ביחד והיא הייתה הכל בשבילי אם היא הייתה במצוקה ישר הייתי קופץ הייתי אפילו בורח מהצבא בשבילה אני כל כך אהבתי אותה בחיים שלי לא אהבתי כל כך בחורה יותר נכון בחיים שלי לא אהבתי באמת לפניה היא האהבה האמיתית הראשונה שלי אני נורא רציתי שנחזור ואנשים אמרו שעוד נחזור אבל איבדתי תקווה שניסיתי להחזירה אלי וללא הצלחה ולא משנה הודעות או כל דבר שניסיתי זה היה לשווא היא פשוט השתנתה היא כבר לא אוהבת אותי אולי אפילו יש לה מישהו אחר אין לי כל כך מושג אני לא יודע עוד מה לעשות אנשים אמרו לי את הבולשיט שיהיו לי עוד הרבה בנות ושאני נראה בסדר וכל הקשקוש הזה אבל ת'אמת עבר כבר הרבה זמן ואני עדיין בוכה בגללה ומרגיש מעפן ופתטי ולא יכול להתגבר ואני לא יודע מה לעשות זהו סיימתי לשפוך את ליבי מקווה שלא תיצחקו עלי ..

למה?

למה לצחוק עלייך אתה יכול לשפוך את הלב ואתה תראה שבסוף תמצא את האהבה שלך שנתיים וחודשים נכון זה לא בא ברגל אבל השם יעזור לך למצא אהבה חדשה אמן ותהיה מאושר שיהיה לך אחלה של שבוע ממני רותם

H i L a L u S

New member
אושררררררררר

דדדדדדדייייי לדבר על דנהההההההה סעמק עבר מלא זמןןן אמרתי לך התרופה הכי טובה היא הזמן הזמן מרפא את הכל:) דונט וורי סמוך עלי בתור אחת ששברו לה ת'אימא של הלב<חח איזה ערסית אני נישמעת< הכל עובר ויום יבוא ואתה זה שלא תסתכל עליה כבר פשוט תן לזמן לעשות את שלו ואל תנסה להחזיר אותה נו ובאמת יש לך פה אותי מה אתה צריך יותר מזה?:) חחח דרך אגב<<הילה<< חסר לך שלא תזהה
קיצור לך תראה דרגון בול הכל יעבורררר מילה שלי
מללללללא נשיקות וחיבוקים
והמון המון אהבבבבבבבבבבבבבההה ממני:)

אושררררר חולה עליך

כמו כל פרידה ובייחוד של קשר ארוך מרגישים ככה אחרי הכל. קשה לשכח מישהו שאוהבים ולכל אחד יש תדרכים שלו להתמודדות עם המצב ואתה ברחת תדרך הזאת כי היא הייתה הכי נוחה לך. תאמין לי שבסוף אתה תתגבר עליה והכל יעבור אבל את זה רק הזמן יגיד, יש משפט אולי קצת נדוש שאומר"הזמן הוא התרופה הכי טובה" או "הזמן מרפא הכל" וזה נראה לי נכון במצב שלך תן לזמן לעשות את שלו והכל הסתדר בסוף אתה תיראה. אושר אני חולה עליך ואתה אחלה בן אדם ואל תדאג בסוף הכל הסתדר כמו שצריך ואתה תיהיה מאושר רק קח את הזמן דברים כאלו לא קורים מהר. אז רק תדע שאני כאן תמ יד אם אתה צריך שלך, גל!

יו תודה רבה לכן

אני לא חשבתי בכלל שאזכה לתגובה כלשהי חח אני באמת מעריך את זה אבל עדיין אני פשוט לא יודע מה לעשות אני די מיואש פשוט הייתי בטוח שהיא החצי השני שלי היא אהבה אותם דברים שאני אוהב היא הייתה ביישנית כזו מתוקה גם אני קצת ביישן והיה לנו כל כך הרבה במשותף אבל היא השתנתה בבום הכל בגלל החברות הפרחות החדשות שלה ואני חטפתי את כל הכאב והכי מוזר שאפילו זה לא מפריע לה היא אמרה לי לך תהנה מהחיים מה זה צריך להיות אני חושב שהדרך היחידה שאני אתגבר זה או שאקפוץ מצוק או שאתחיל לשחק פוטבול בנבחרת מקצועית ואחטוף מכות להנאתי או שאתחיל לירות במחבלים או שאמצא אהבה אמיתית חדשה

אושר נשמה שליייייייייייייייייי

כבר הייתה לנו שיחה על זה במסנג'ר ואתה יודע שגם לי היה חבר שנתיים וחצי ואחרי שנפרדנו חשבתי שזהו החיים שלי נגמרו ושאני לא יצא מזה אבל היום אני מודה לאלוהים שזה נגמר כי גיליתי את העולם שיש בחוץ ושאם נפרדנו זה היה צריך לקרות.. אמרתי לך באחריות שאתה תתגבר והכל יהיה יותר טוב! מבטיחה לך!!!!!!!! ואם אתה צריך אותי אתה יודע איך למצוא אותי..

סאיאאאאאה מקיטההההה אחי!!!!

אושר כפרעעע עלייך, אתה יודע שהטייגר פה בשביל לעזור לך!!!! אני זה שכל הזמן רגיל לראות אותך משתגע בבלוגים, אה??? :) בקשר לחברה שהייתה לך, סמוך עליי - הכי טוב זה לשכוח אותה, אחרת חבל על כל יום נוסף שיעבור כשתחשוב עליה.. הגיע הזמן להסתכל קדימה ולא לחשוב על מה שהיה בעבר.. אתה עוד תמצא בחורה טובה, אתה חתיך ואני לא צוחק איתך אחי. אתה תמצא בנות בשפע, הגיע הזמן להפעיל את המקיטה שלך ולחפש ת'בנות שלך... אוהב אותך אחי!!! בלו טייגר

אושררר

אל תדאג אתה תתגבר על זה תאמין לי אולי זה יקח קצת זמן אבל אתה תתגבר ותרגיש הרבה יותר טוב תאמין לי. ואני תמיד כאן אם תירצה לדבר אות סתם אוזן קשבת או סתם להעביר תזמן, שלך תמיד בכל מצב,גל!

ממש אבל ממש אין מה לצחוק עלייך!

הפורום זה אחד המקומות לשפוך את הלב ובפוט לספר מה קרה לך, לבל עצות ולהציע לאחרים. אם יש אנשים דפוקים שמנצלים את זה בשביל דברים אחרים אז יאללה שיסעו מפה! תראה מותק, כמו כל תקופה, זה עובר... ואללה איןלי מה להגיד לך לסיים תקופה של שנתיים פלוס בצורה כזאתי לא הייתי מציעה לאף אחד, אבל אם אנשים לא מבינים שאתה רוצה לקחת פסק זמן ולוקחים את זה קשה מידי אין לי מה להגיד להם <גם אצלי היה מקרה דומה, רק שהיינו כולה שלושה חודשים ביחד> שיהיה לך בהצלחה וכמו שהבנתי הרבה מכירים אותך, תיהיה חזק!

אהבה שורפת את הלב..

אך מנסים להתמודד איתה אישית אני וויתרתי ואם יהיו שינויים אני אשמח אבל אשאר אופטימית אבל לך, אני מאחלת רק טוב בחיים אתה בנאדם מצחיק (למדתי להכיר אותך בבלוגים) הלכה האהבה ההיא תבוא לך אהבה אחרת אולי יקח זמן אבל אני מקווה שתתגבר על זה. שלך בידידות

יווו תודה רבה לכולכםםםםםםםםם

בייחוד לך בלו חח אני חולה עליך אחי הרגת אותי עם ה- "תשתמש במקיטה שלך " פחחח תודה רבה לכם לכולכם גם לך גלוש וגם לך קארינוש ולכל השאר אני נורא מעריך את זה באמת שאני נורא נורא מעריך את זה אני מקווה שאני אצליח להמשיך הלאה כמו שצריך ואני מאחל לכולכם אחלה שבוע אני מת עליכם אתם באמת עזרתם לי קצת שיהיה לכם כל טוב באהבה סופר סאיאה מקיטה חוזר!!

אושררררררררררררררר

אני תמיד פה בשבילך בעליייייייייייייייי אמרתי לך לא הולך עם בנותתת תעבור לבנים תבוא אליי תהיה מלך !! חולה עליך המוניםםםםםם ומת שתעשה לי ילד יא כוסון תן לזמן לעשות את שלו מניסיון מרפא את כול הפצעים... בס"הכ היא הפסידה אותך..אתה בחור נשמה עם לז זהבבבבבב שמח שאלוהים הפגיש בנינו תמיד לשירותך סופר נשנש הורס שלי!!! אוהב המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בראדוש ב9וזה בעלך אוהב לנצח

למעלה