כשהזמן ללכת, נגמרות לי המילים

../images/Emo14.gifכשהזמן ללכת, נגמרות לי המילים../images/Emo14.gif

סיומה של תקופה
הודעה אחרונה בפורום הפורום, שהתחיל מקומונה שנרקראה בכלל "שיר מקומי", והתגלגלה להיות "חומר מקומי" נסגר היום ונועל איתו תקופה משמעותית בחיי. כתבתי פה לא פעם, שמעבר לפורום וירוטאלי ולתכנית ברדיו "חומר מקומי" היתה בשבילי משפחה והיו בה האנשים שאני הכי אוהבת. הרגשתי בקרבתכם הכי משוחררת והכי אני, תמיד ידעתי להגיע אליכם כשהיה לי קשה וגם כשרציתי מישהו לשמוח איתו. מין הרגשה כזאת ודברים שאפשר לקבל אותם רק בבית. הידע שלי על עולם המוזיקה הישראלית התעשר פי כמה וכמה בזכות המקום הזה ומעבר לזה גם רכשתי ידע על עצמי וגם חברים. אין לי מילים שיתארו כמה "חומר מקומי" הפכה להיות חלק ממני גם אם הדבר ישמע מוזר, וגם אם שום זר לא יבין זאת.. זה פשוט ככה. זאת הזדמנות גם להגיד תודה על כל מי שהיה פה, והיה חלק מהדבר הזה שנקרא "חומר מקומי", כי לולא הייתם זה לא היה אותו הדבר, ותודה אישית גם למוטי שהפך לאח גדול בשבילי ולמורה לחיים.. אי אפשר היה לבקש יותר טוב ממך. אבל כל סיום הוא גם התחלה, וכל ציור ענק מתחיל בקו של מכחול פשוט והוא לא חייב להיות שחור
אז מאחלת לנו, לכולנו, ש"פריצת דיסק" תשחזר את חומק ושזה לא באמת יגמר. חשבתי שיהיו לי יותר מילים.. אבל ככה זה כשהזמן ללכת, הן פשוט נגמרות... אני אוהבת אתכם

למעלה