../images/Emo14.gif הצביעו לFOB בטקס ניקולדיאון!!! ../images/Emo14.gif
ראיתי בMTV2 פרסומת לטקס ניקולדיאון הקרוב, ונכנסתי לאתר שכתבו בפרסומת. והוצאתי משם את הכתובת של עמוד ההצבעות, וגם צילמתי מסך כשהצבעתי, בשביל להסביר לכם איך להצביע. אז..
קצת פרטים על הטקס הזה.. ב20 באוקטובר יערך טקס ניקולדיאון, או בשם המלא באנגלית: Nickelodeon Kids Choise Awards זהו הטקס ה-21 במספר, ובו 16 קטגוריות הצבעה.
פרטים על ההצבעה.. כמו שאמרתי, FOB משתתפים בטקס הזה, ודבר ראשון אם אני לא טועה כנראה תהיה הופעה שלהם, אבל אל תתפסו אותי במילה, אני לא בטוחה.. אבל יותר חשוב - הם מתמודדים על התואר "הלהקה הכי טובה".. ומה אנחנו צריכים לעשות כדי לעזור להם? להצביע! איך מצביעים? שלב 1 - נכנסים לאתר הזה: http://kca.nick.co.uk/#/vote שלב 2 + 3 נמצאים בתמונה
ואתם יודעים מה עוד יותר מגניב? כל פעם שנכנסים לאתר מחדש, אפשר להצביע שוב!!! לא משנה אם הצבעת גם לפני דקה! וזה בלי פרטים, אימייל וכו'... אז אם תהיה לכל אחד פה הסבלנות להצביע עוד כמה פעמים ביום, ולהיכנס כל יום, או אפילו פעמיים בשבוע, ואולי יותר, FOB ינצחו!! יש לנו המון זמן, טוב, לא המון, אבל די הרבה, ומספיק זמן לעזור לFOB לנצח. אז יאללה, להצביע!!!
ראיתי בMTV2 פרסומת לטקס ניקולדיאון הקרוב, ונכנסתי לאתר שכתבו בפרסומת. והוצאתי משם את הכתובת של עמוד ההצבעות, וגם צילמתי מסך כשהצבעתי, בשביל להסביר לכם איך להצביע. אז..