הצביעו לFOB בטקס ניקולדיאון!!!

AdiA12

New member
../images/Emo14.gif הצביעו לFOB בטקס ניקולדיאון!!! ../images/Emo14.gif

ראיתי בMTV2 פרסומת לטקס ניקולדיאון הקרוב, ונכנסתי לאתר שכתבו בפרסומת. והוצאתי משם את הכתובת של עמוד ההצבעות, וגם צילמתי מסך כשהצבעתי, בשביל להסביר לכם איך להצביע. אז..
קצת פרטים על הטקס הזה.. ב20 באוקטובר יערך טקס ניקולדיאון, או בשם המלא באנגלית: Nickelodeon Kids Choise Awards זהו הטקס ה-21 במספר, ובו 16 קטגוריות הצבעה.
פרטים על ההצבעה.. כמו שאמרתי, FOB משתתפים בטקס הזה, ודבר ראשון אם אני לא טועה כנראה תהיה הופעה שלהם, אבל אל תתפסו אותי במילה, אני לא בטוחה.. אבל יותר חשוב - הם מתמודדים על התואר "הלהקה הכי טובה".. ומה אנחנו צריכים לעשות כדי לעזור להם? להצביע! איך מצביעים? שלב 1 - נכנסים לאתר הזה: http://kca.nick.co.uk/#/vote שלב 2 + 3 נמצאים בתמונה
ואתם יודעים מה עוד יותר מגניב? כל פעם שנכנסים לאתר מחדש, אפשר להצביע שוב!!! לא משנה אם הצבעת גם לפני דקה! וזה בלי פרטים, אימייל וכו'... אז אם תהיה לכל אחד פה הסבלנות להצביע עוד כמה פעמים ביום, ולהיכנס כל יום, או אפילו פעמיים בשבוע, ואולי יותר, FOB ינצחו!! יש לנו המון זמן, טוב, לא המון, אבל די הרבה, ומספיק זמן לעזור לFOB לנצח. אז יאללה, להצביע!!!

מיוש94

New member
הצבעתיי! ../images/Emo9.gif ד'א הלהקות שם מזה חרא.. ../images/Emo205.gif

דיי ברור שפוב ינצחו !! DDD:

Fall Out Liel

New member
הצבעתי../images/Emo45.gif ויש לנו עוד המוןןןןןןן זמן!../images/Emo168.gif

חודשים זה מספיק זמן, וזה יוצא 17 ימים אחרי היומולדת שלי

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif ת'אמת שדווקא לא ממש..../images/Emo69.gif../images/Emo168.gif

אני רוצה להיות בת 16 כדי שאני אוכל לקבל שקל אחד יותר לשעה בעבודה
XD עשיתי חישוב ממוחשב וגיליתי שבשנה אני ארוויח 12,000 ומשהו. שזה לא הרבה [בשבילי כן אבל זה יש אנשים שמקבלים את הסכום הזה בחודש- חודשיים] אז אני מחכה בקוצר רוח
וגם למתנות [כבר הכנתי רשימת מתנות לחברות ומשפחה]

לייינוש

New member
XD שקל זה באמת חשוב !

*_* מתנות!! אני רוצה שיגיע היומולדת שלי אבל הוא רק עוד 5 וחצי חודשים! *_*

Fall Out Liel

New member
קול!אז את גם מאזניים לא? או שאת עדיין בתולה?

XDDDD זה לא נשמע טוב
[מה יש לי מהאמוטיקון הזה?!]

למעלה