ג´ינגל בלס, ג´ינגל בלס

SaberTooth

New member
../images/Emo139.gifג´ינגל בלס, ג´ינגל בלס ../images/Emo139.gif

לכבוד חג המולד המתקרב, טופיק חדש... (שנגנב מפורום מכושפות
). איזו מתנה הייתם שמים מתחת לעץ של גיבורי הרומח. גדילן - מערכת כיסים חדשה. רייסטלין - את קריסניה
. קרמון - כרטיס הצטרפות ל"אלכוהוליסטים אנונימיים". תניס - סכין גילוח (אתם לא חושבים שהזקן מיצה את עצמו
). ו... זהו. היצירתיות שלי שואפת לבערך אפס
. עכשיו תורכם...

ash 1

New member
אין לי רעיונות

תניס-בובת קיטיארה לאורנה-בובת וודו של קיטיארה טיקה-מחבת חדשה

slashy girl

New member
Kawiiii!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo117.gif

ובתרגום מיפנית - חמוד!!!
וכן, תניס צריך, לא, חייב להתגלח! הוא כל כך כל כך יפה בלי זקן...
ככה, למעשה, אני גם מדמיינת אותו...
ומה אני הייתי שמה להם מתחת ל
? רייסטלין - סכין, שיבין את הרמז. תניס - אותי.
לאורנה - את קיטיארה, וגרזן. have fun, girl!
טיקה - מחבת. (המחבת לטיקה זה כמו האגרטל לפייפר.
). חלמיש - את גדילן קשור. פעם בשנה, מותר לו לנות, לא?...

slashy girl

New member
להנות... להנות... ../images/Emo13.gif../images/Emo117.gif

לנות מותר לו כל השנה.

Northern Lights

New member
יופי של טופיק../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo139.gif

אבל העץ של יול, לא של כריזמס. קרמון - כרטיס הצטרפות לשומרי משקל. רמז רמז. רייסטלין - עדשות מגע תכולות ודלאמאר בלבנים סקסיים. אסטינוס - ברטרם בלבנים סקסיים. פיזבן - כובע חדש. גילתנאס - את סילברה. טיקה - פן. הגיעה הזמן שהיא תסדר את הכבשה שהיא קוראת לה שיער. דאלמאר - אותי!
גדילן - הופאק חדש וסט של מכנסיים כחולים.

Geladriel

New member
ווווווווווווווייייייייייייי

גדילן- אותי! מפות! מערכת כלי פריצה חדשה! רייסטלין- אותי! העיניים שלו קצת מפחידות אותי אז יש שתי אפשרויות... או עדשות מגע, או משקפי שמש שחורות במיוחד... פיזבן- אם הייתי יכולה למצוא אז... קצת זיכרון... אולי מעט סיפרי לחשים כדי שהוא סוף סוף יזכר את הלחש של כדורי האש, ולבסוף- כדור אור פרוותי שלא מפחד מהחושך! קרמון- שכל! והרבה! חסר לו! קיטיארה- תחליף לשחק כי אני רוצה אותו לעצמי... סער- הייתי גורמת לו להבין ש´המידה´ זה דבר מטומטם! תניס- תספורת חינם אצל ספר, לא משנה איזה! רק שיפטר מהזקן הזה ועכשיו! ו.... אין לי עוד בינתיים...

תורי!

*רייסט ודלמאר מתנה משותפת: מערכת אמצעי מניעה משוכללת. *רייסט: ארוחה כשרה(לא בכוונת כשר, אלא בכוונת גדול). *דלמאר: הזמנה לסילבנוסט. *קרמון: כמו שכבר אמרו...מוח חדש... *טאניס: ??? *גדיל: הופאק חדש לדרך חדשה. *חלמיש: מערכת כבשנים משוכללת. *סער: מגן קסם נגד רומח הדרקון... *לאורנה: מה חסר לה? *קיטיארה: משהו שיענג אותה מתי שלא תוכל למצוא גבר...אני לא יודע אם אפשר לומר את המילה כאן, אבל אני די בטוח שהבנתם למה אני מתכוון... *טיקה: רגיעון יום ולילה.

TlgT

New member
זהירות ספויילר!!!

לכולם הייתי מחזיר את סער לחיים! לרייסטלין הייתי נותן ילדות חדשה. לקרמון הייתי נותן לבלות את הילדות החדשה יחד אם רייסטלין. לתניס הייתי נותן חיי אדם רגילים. לחלמיש הייתי נותן את כל עציי הערבה שבעולם לגדילן הייתי נותן העברה מיידית לשוק בפלאנתאס. לקיטארה הייתי נותן את אבא שלה. לסער הייתי נותן את אבא שלו. לבופו את רייסטלין. לאוטיק את הפונדק שלו בחזרה על העץ. טיקה את קרמון ואת רייסטלין אחרי השיקום(שניהם)

ד ג י

New member
אחלה טופיק

לגדילן- כמות מסחרית ל20 שנה של כדורי ריטלין לחלמיש- כמו לגדילן למקרה שגדילן ישכח את שלו בבית רייסטלין- את בופו סער- הזדמנות לצאת מהספר ולכתו מחדש את הספר משישיית המפגשים "השבועה והמידה" קרמון- יין טיקה- בהחלט מחבת סהר פז- ערכת עזרה ראשונה מי נהר- ניתוח פחסטי (רקר שיזיז את הפנים זה מפחיד) זהו אני לא מאוד יצירתי היום

Geladriel

New member
עוד אחד

לסהר פז הייתי נותנת את ההזדמנות לא להציל את מי נהר (לתת לא למות, בקיצור...).

Northern Lights

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

באמת מעניין מה היה קורה אם הוא היה נשאר בתור שלולית מותכת בזק טרות... בטח סהר-פז הייתה מתאבדת.

למעלה