יש כמה סוגים של דייסות
זהתליו גם בגיל של הילד, למשל גלוטן כלומר דגנים שונים לא מומלץ לתת לפני גיל חצי שנה. בכל אופן, אנחנו משתמשים לסרוגין בדייסות של גרבר (קופסא מלבנית)מכל מיני סוגים אבל המועדף זה דגנים מעורבים, ושל סימילאק. מוסיפים לבקבוק מוכן של סימילאק (180 מ"ל או בערב 240 מ"ל) כפית או שתיים מהדייסה, תלוי בסמיכות הרצויה. יש לדייסה כף מדידה משל עצמה. בדייסות של סימילאק זה קצת שונה, אני הבנתי מהכתוב על הדיסה שמספיק רק הדיסה ולא צריך להוסיף את זה לתמ"ל מוכן. אנחנו לעומת זאת מכינים סימילאק רגיל (טופ 3) ומוסיפים בערך כף מהדיסה - רק לצורך ההסמכה והטעם שהוא שונה. פעם גם הכנתי רק דייסה - לפי ההנחיות על הקופסא - זה נורא כבד.