השיקום הדו שבועי

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
../images/Emo135.gif השיקום הדו שבועי

אז כפי שאתם רואים הסיכום השבועי מקבל פנים חדשות, קודם כל השם (כפי שהציעה שוצי) וגם הסמל הישן והמוכר של
הפך ל
. פינת ימי ההולדת
29/07 הדר - מואשמת באחזקת סמים 30/07 גלעד - סוריקטה1 02/08 אדם - nutty boy 05/08 הילה - ההילה האדומה (או בכינויה חוסה) ברוכים השבים ה
ה
לילך - שוטה על הגבעה צרטקוף הקטנה רונית - פינגווין בהכחשה גילי - קיווי הקרובית מצטרפים חדשים אמיתי - cedar point ברונזה המקורית קיצור הודעות הפורום בשבועיים האחרונים 25/07-06/08
שוצי הציגה לעולם את אחוות השחורים, משתתפי האחווה: בולי, הילה, ניצן, מור, רן, תום ועבדכם הנאמן.
כקונטרה לאחוות השחורים נופר הציגה את אחוות הלבנים, משתתפי האחווה: נופר, לי, רוני, מאיה, לילך (lilo14) ותמר.
ואני אומר עזבו אתכם שטויות, שחורים, לבנים, צהובים וכפי שהשוטים אומרים "הקשת מתקיימת מאלפי צורות שונות".
מאיה החליפה כינוי ל"החתולה במגפים", אז מי שעדיין לא זיהה כינויה הקודם היה La Vicomtesse
הילה פתחה את שרשור הדיסק הנבחר הראשון והאחרון וכצפוי הדיסק הראשון לקח בגדול והוא הדיסק הנבחר.
עבדכם הנאמן היה במתקפת צומי בשבועים האחרונים, אבל אל תדאגו הכל בסדר, הוא חזר לעצמו כפי שאתם רואים בשיקום הנוכחי.
אור העלה רעיון לבקש מההנהלה של הפורומים ב
לעצב סמיילי עם ראסטות במיוחד לפורום שלנו, הוא וחברים נוספים כבר העלו דוגמאות לסמיילי המבוקש.
הדר סיפרה לנו על חוויותיה מההופעה של השוטים בג'ה פן - תודה, הדר !
עבדכם הנאמן הביא אותה בשאלון חדש, אז מי שעדיין לא מילא , אתם מוזמנים לעשות זאת כאן. (ניצן, מה קורה עם המשך השאלון, לא שכחנו אותך ולא נוותר לך !?)
ניצן פתחה את שרשור ההתפקדות אוגוסט 2004 לאחר מספר נסיונות קודמים לערוך ספירת מלאי של חברי הפורום, אז אם עוד לא הספקתם להתפקד עשו זאת עכשיו.
אור סיפר לנו על הנחשה שלו שברחה, כולם הבעיו את תנחומיהם ואת תקוותם שהנחשה תימצא במהירה.
תמונות
תמונות
תמונות
הילה העלתה תמונות מיום כיף בתל אביב ביחד עם שוצי ומאיה.
לילך העלתה תמונות שלה ושל הראסטה. הודעות חשובות
לחברי הפורום יש חתימה חדשה (בעצם שניים)
גם אני משטתה 962 פעמים בשנה
השוטים עושים לי 962 נביאים הלילה
רפואה שלמה לעדי !
הופעות מתוכננות של מוש בן ארי
10/08 מועדון בארקה באר שבע, 22:00, כרטיסים 051552121 ,056361234 ,086287111 14/08 מועדון פיוז'ן חוצות המפרץ, 21:00, כרטיסים 048721202, 048418411 26/08 מועדון זאפה תל אביב, פרטים בהמשך 09/09 פאב אנשו קרית שמונה, פרטים בהמשך פינת השאלה השבועית והפעם עבדכם הנאמן, כמו גם רובכם (אני מניח) מתעניין מתי מפגש הפורום השני יוצא לדרך ?!

אווווווווווופ אתה כזה טווב ../images/Emo34.gif

ואני עונה על השאלה: מתי שרק בא לכם אנשים!!! אבל כמה שיותר קרוב כי אני מתגעגעת!!

וואוו וואוו וואוו וואוו וואווו

פשוט מעריצה אותך...! באמת! יאיי סיכום מדהים כרגיל... המון
על כל ההשקעה...
ניצן

אחלה סיכום ותודה על ההחלמה מהירה

מותק ואני עדין לא מאמינה שביליתי את אתמול בבי"ח במקום בהופעה של מוש ספרו חוויותתתת

sHotZy M

New member
יאאאללללה שלך נאורוש! ../images/Emo45.gif

מתע עלך!!!! סבבה שקיבלת את ההמלצה שלי באהבה ובברכה..... אני מרגישה כאילו עשיתי מהפך שלם לתופעה המדהימה שנקראת הסיכום השבועי ומהיום היא נקראת "השיקום השבועי"
איזה כייף לי.....
כל הכבוד על השיקום הדו שבועי...... אתה מדהים נאורוש ואני אשמח לתת לך צומי מתי שתרצה!!!!!
ובקשר לשאלה... אני גם רצה לדעתתתת!!! מאוווווווווווווווווד רוצה!!!!!!! אז יאללה אנשים, תקבעו תאריך ובואו נוציא את המפגש הזה לדרך...!!! YE!

nawa

New member
בכיף , אבל...

את לא קצת קטנה בשביל זה ?! חחחחח

nawa

New member
הכל נאמר בהומור...

אז אל תקחי את החיים קשה מדי...

סתם מצברוח דפוק=\|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

אבל כמו שחברה שלי אמרה יל היום- "ההורסקופ בראש 1(
) אמר שאת ציכה להיות שמהח השבוע,תהיי שמחה!! חוצמזה שאני צריכה שמישהי עם חיוך תבוא איתי מחר לקנות ג'ינס.." יהיה טוב,הא?

למעלה