שישי חי ומטקטק

bobby6killer

New member
ייעוץ לקראת משחק העונה

מחר משחק העונה שלי,מול Milan killers,קבוצה חדשה שנבנתה ממש טוב. הציונים שלי מהמשחק האחרון (פיק): Midfield: poor (old) Right Side Defence: passable (old) Central Defence: formidable (old) Left Side Defence: excellent (old) Right Side Attack: excellent (old) Central Attack: excellent (old) Left Side Attack: weak (old) והציונים של מילאן הם: ilan killers Player rating and Team formation Team Attitude: (Hidden) Tactic: Normal Tactic skill: (no tactic) Midfield: weak (old) Right Side Defence: formidable (old) Central Defence: outstanding (old) Left Side Defence: excellent (old) Right Side Attack: passable (old) Central Attack: passable (old) Left Side Attack: solid (old) הט"ס שלי ממש טוב,אני יגיע לוויק קישור בטוח.איזה עצות תוכלו לטכס לי? נסיון מעולה ב3-4-3 ו3-5-2,הID של המשחק 40392307 אני אשמח לכל עזרה בובי

owen007

New member
../images/Emo127.gif מסכים עם זה

אם בעזרת מוטס (במידה ואתה יכול להרשות לעצמך אחרי המשחק הזה 2 פיקים רצופים) ובעזרת יתרון הביתיות אתה תשיג את היתרון בקישור, אתה תנצח. אם לא, זה סיפור אחר..

bobby6killer

New member
>ודה לכולם על התשובות+שאלה

איזה טקטיקה כדאי לי? נורמאל? אטאק אין מידל\ווינגס או פרסינג?

3-5-2 לדעתי יותר טוב

אם אתה מנצח אותו בקישור עשית חצי עבודה, ההגנה שלך טובה לעומת התקפה לא מי יודע מה שלו, שים 5 קשרים ותראה שתנצח

stopiky

New member
צריך עזרה...

אז ככה יש לי משחק חוץ נגד מקום 3 151911 הוא מאמן חלוצים ואני מאמין שהוא עלה פיק משחק קודם... חוצמיזה הוא עולה תמיד 3-4-3 עם ווינגר לאמצע ואת הקשר הנוסף הוא מביא מאחד הבלמים אני לעומתו מאמן קישור... יש לי נסיון ב3-5-2 ו3-4-3 השחקנים ובמיוחד ההגנה לא בכושר מי יודע מהבכלל.. חוצמיזה הטים ספיריט לא כזה טוב אז אני יהיה חייב לעלות יפק בחוץ נגדו (יש לי דלריוס עכשיו ומאמן עם וויק מנהגיות :\ ) אז ככה- להשיג שליטה בקישור אני לא מאמין שאני ישיג...הוא הוציא מגני בבית (כנראה נורמל) ואאוט בחוץ (כנראה פיק אבל לא בטוח ...) אני הוצאתי בפורם לא כל כך טוב השבת מגני בבית בנורמל לפי דעתי יש לי 3 אפשרויות..ובכל מקרה לא משנה איך אני יעלה עם 2 בלמים או 3 (לא ישתמש בווינגבקים..) אפשרות 1. 3-5-2 רגיל (עם 3 בלמים ובלי וויגנקים ) במערך כזה אני יתקרב אליו לקישור, תיהיה לי הגנה כמו ההתקפה שלו פחות או יותר ויהיה לי אגף אחד בהתקפה יותר חזק מההגנה שלו אפשרות 2. 3-4-3 (3 קשרים ו3 בלמים ) במערך הזה יהיה קצת יותר הבדל בקישור אבל ההגנה שלי תיהיה דומה להתקפה שלו וההתקפה שלי תיהיה חזקה גם באמצע וגם באגף אחד מההגנה שלו אפשרות 3. מערך של 4-4-2 (3 קשרים, 2 בלמים וווינג בק התקפי אחד ) +קאונטר זאתי האפשרות שבנתיים הכי נראית לי הקישור יהיה חלש משלו (אבל יש קאונטר ), ההגנה חזקה מההתקפה שלו ואגף אחד חזק בהרה מההגנה שלו (אני יוציא בעך דיויין ) אז מה אתם אומרים איך כדי לעלות נגדו ? תודה מראש לכל העוזרים ! 340860 זאת הקבוצה שלי דרך אגב... מי שבא לו יכול גם לנסות לעזור באיסיקיו 338751614

stopiky

New member
הציון של הפרסינג מושפע

מסטמינה, הגנה ופוואפרול נכון? איך זה הולך בדיוק ?

owen007

New member
../images/Emo127.gif

אני לא מבין כ"כ גדול בפרסינג אבל אני כן יודע ש: בשקלול ציון הפרסינג נלקחים בחשבון: סטאמינה של כל שחקני השדה, וההגנה של כל שחקני השדה. אם אתה רוצה שהפרסינג יחזיק כמה שיותר זמן אתה חייב סטאמינה טובה ואם אתה רוצה שהוא יהיה אפקטיבי ולא יפרצו אותך בקלות אתה צריך הגנה טובה. ובנוגע לפאורפול, כשאתה משחק פרסינג עם שחקן פאורפול על המגרש, הוא יכפיל את התרומה שלו לפרסינג קח דוגמה מספרית: יש לך 2 שחקנים זהים לחלוטין בכל התכונות, רק שלאחד יש פאורפול ולשני אין. אם תשחק עם השחקן בלי הפאורפול הוא יתרום לך לדוגמה 8 נק' וציון הפרסינג שלך יהיה 45 נק' אם תשחק עם השחקן עם הפאורפול הוא יתרום לך 16 נק'וציון הפרסינג שלך יהיה 53 נק' ז"א שהוא הכפיל לך את התרומה האישית שלו מקווה שהייתי מספיק ברור

stopiky

New member
היית מספיק ברור ../images/Emo13.gif

השאלה היא עם אני משחק עם 3 בלמים (בלי וויגנקבים..) תיהיה לי הגנה מספיק חזקה .... הקבוצה שנגדי עולה קבוע 3-4-3 עם וינגר לאמצע ככה שאין טעם לפזר את ההגנה שלי

owen007

New member
אני הייתי הולך על ההמלצה של רז

או 3:4:3 עם פרסינג או 3:5:2 עם פרסינג. בוא ניקח את הנתונים היבשים שאמרת: *אתה עולה פיק *הוא ישלוט עליך בקישור *אתה לא בפורם טוב כל אלה מרמזים לנו על זה שצפוייה לו שליטה בקישור. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך (או שאני עכשיו שואל אותך
): האם תוכל להתמודד עם הקישור שלו במערך של 3:4:3? ז"א שהוא לא יברח לך יותר מתחום ה-60% בשליטה בכדור. אם התשובה חיובית, ואתה כן יכול להתמודד איתו גם ב-3:4:3, אז אין לי ספק שזה המערך האידאלי, התקפה חזקה שתתן לך עוד קצת הזדמנויות. אם התשובה שלילית, לך על 3:5:2, אל תשכח שהוא מאמן התקפה, וקישור+התקפה חזקה זה שילוב קטלני. לכן אתה צריך לצמצם את השליטה שלו ועדיף שתעלה עם עוד ווינגר. אם אתה לא יודע, תנסה להוציא כמה שיותר מידע ולהגיע למסקנה כללית, אם אתה עדיין לא בטוח לך על ה-3:5:2. מקסימום הוא ישלוט בקישור קצת פחות ממה שציפית. בקשר לשאלה אם ווינג-באקס או בלי: אני זוכר שנאמר איפשהו שאחוז ההתקפות הולך ככה: 40% באות מהמרכז ו-30% מכל אגף. (אלה לא מספרים מדוייקים, אבל זו ההנחה). אם תשחק עם 3 בלמים אתה תסגור הרמטית את המרכז, וזה ישתלם לך בתנאי שהוא ישחק AIM, רוב ההתקפות שלו ילכו למרכז ומשם לא יקרה כלום. אם הוא לא משחק AIM (אטאק אין מידל) אני חושב ש-3 בלמים יהיה רעיון רע. למרות שהוא משחק בלי ווינגרים (אחד כחלוץ ואחד טוורדס מידל) עדיין ציון האגפים שלו יהיה מספיק טוב כדי להשיג משם התקפות. אז המלצה כללית שלי: פרסינג 3:4:3/ 3:5:2 לבחירתך 2 בלמים, ו-ווינגבאק בצד החזק שלו. בהצלחה

stopiky

New member
תודה אבל-

קודם כל אני חושש שבגלל המשחק שלי בשבוע שעבר שניצחתי את המובילה הוא לא יזלזל בי ויעלה נורמל ..מה שאומר קישור בערך בריל...עכשיו..אם אני יעלה 3-4-3 או 3-5-2 אני יוציא בערך אקסלנט-פורמיד חוצמיזה..הציוני התקפה שלו הולכים קבוע- סוליד ב2 האגפים ובאמצע מגני-ורלד קלאס ובגלל זה אני חושב שצריך לעלות עם 3 בלמים..כי עם 2 בלמים אני יוציא מקסימום בריל וחבל לי לבזב ווינגבק על צד שגם בלעדיו אני יכול להוציא ציון יותר טוב מההגנה שלו... אז מה שאני בעצם שואל- אם יהיה לנו קישור של בריל מול פרומיד זה הבדל גדול מדי עדיין אתה חושב שכדאי 2 בלמים ? תודה !

jaguar Stype

New member
אני דווקא כן הייתי הולך על אפשרות 3

אני מאמין שההגנה שלך תיהיה הרבה יותר חזקה מההתקפה שלו וגם ההתקפה שלך תיהיה יותר טובה מההגנה שלו וההבדל בקישור לא יהיה משמעותי אבל הוא עדיין ישלוט אבל לא בהרבה (וזה טוב) השאלה היא כמה אתה טוב בקאונטר? לעומת זאת גם אפשרות 1 טובה מאוד אתה תשלוט בקישור וההתקפה שלך תיהיה חזקה מההגנה שלו השאלה היא כמה תיהיה חזקה ההגנה שלך לעומת ההתקפה שלו... אני הייתי הולך על אחת מהאפשרויות האלה..

Thierry Henry

New member
הוא צריך קאנטר חזק

כדי שזה יהיה יעיל. מתחת לפורמיד לא הייתי מנסה בכלל.

stopiky

New member
הבלמים שלי -

לא עם מסירה טובה בכלל... 2 בלמי אקלסנט עם רצד בלם אקלסנט עם פור (הוא בוויק פורם) בלם סוליד עם אינאד ועם אני עולה עם ווינגר התקפי במקום אחד הבלמים אז יש לו גם פור אז אני חושב שהקאונטר לא יהיה יעיל כל כך מה שמשאיר את האפשרויות של 1 ו2 בנתיים ויש עוד שאלה....לעלות עם 2 או 3 בלמים (בלי ווינגבקים)

jaguar Stype

New member
אז תוותר על האפשרות השלישית..

ואני מאמין שהאפשרות הראשונה היא הכי אפקטיבית מאלה שנשארו.. בהצלחה

stopiky

New member
עדיין לא החלטתי אבל-

עם 2 חלוצים יהיה לי התקפה מרכזית יותר חלשה מההגנה המרכזית שלו... בכל מקרה תיהיה לי הגנה שווה להתקפה שלו ..גם עם 3 וגם עם 4 בלמים לא משנה איך אני משחק צד אחד בהתקפה שלי יהיה יותר חזק מצד אחד בהגנה שלו קיצר עדיין לא החלטתי...

למעלה