אני הייתי הולך על ההמלצה של רז
או 3:4:3 עם פרסינג או 3:5:2 עם פרסינג. בוא ניקח את הנתונים היבשים שאמרת: *אתה עולה פיק *הוא ישלוט עליך בקישור *אתה לא בפורם טוב כל אלה מרמזים לנו על זה שצפוייה לו שליטה בקישור. השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך (או שאני עכשיו שואל אותך
): האם תוכל להתמודד עם הקישור שלו במערך של 3:4:3? ז"א שהוא לא יברח לך יותר מתחום ה-60% בשליטה בכדור. אם התשובה חיובית, ואתה כן יכול להתמודד איתו גם ב-3:4:3, אז אין לי ספק שזה המערך האידאלי, התקפה חזקה שתתן לך עוד קצת הזדמנויות. אם התשובה שלילית, לך על 3:5:2, אל תשכח שהוא מאמן התקפה, וקישור+התקפה חזקה זה שילוב קטלני. לכן אתה צריך לצמצם את השליטה שלו ועדיף שתעלה עם עוד ווינגר. אם אתה לא יודע, תנסה להוציא כמה שיותר מידע ולהגיע למסקנה כללית, אם אתה עדיין לא בטוח לך על ה-3:5:2. מקסימום הוא ישלוט בקישור קצת פחות ממה שציפית. בקשר לשאלה אם ווינג-באקס או בלי: אני זוכר שנאמר איפשהו שאחוז ההתקפות הולך ככה: 40% באות מהמרכז ו-30% מכל אגף. (אלה לא מספרים מדוייקים, אבל זו ההנחה). אם תשחק עם 3 בלמים אתה תסגור הרמטית את המרכז, וזה ישתלם לך בתנאי שהוא ישחק AIM, רוב ההתקפות שלו ילכו למרכז ומשם לא יקרה כלום. אם הוא לא משחק AIM (אטאק אין מידל) אני חושב ש-3 בלמים יהיה רעיון רע. למרות שהוא משחק בלי ווינגרים (אחד כחלוץ ואחד טוורדס מידל) עדיין ציון האגפים שלו יהיה מספיק טוב כדי להשיג משם התקפות. אז המלצה כללית שלי: פרסינג 3:4:3/ 3:5:2 לבחירתך 2 בלמים, ו-ווינגבאק בצד החזק שלו. בהצלחה