שרשור היכרות

../images/Emo132.gif שרשור היכרות ../images/Emo68.gif

כמו שקיוטי פה כבר התחילה נעשה את זה עכשיו מסודר
אז בואו נכיר אותכם קצת יותר מהניק ניים
סתם דברים שאפשר להתייחס אליהם (לא חובה) וכמובן אפשר להוסיך עוד...
שם
ישוב
מספר אייסיקיו/מייל/מסנג'ר
מה החיבה לסחרוף?
דיסק מועדף
שיר מועדף
מתי נחספתם למלך?
אפשרות צירוף תמונה שלכם/של סחרוף ועוד...
סתם לא עולה לי עכשיו איך שבא לכם
שיהיה יום קמסים

טוב נו....

אני יהיה הראשון
אז ככה:
עומר
אני בן
17 (וחצי!!!!!!
) ואל תתנו לזה לשנות להפריע לכם
חסוי
[email protected]
ברי תעשה לי ילד!!!!!! (מספק?)
כשאצביע לסקר אחשוף גם את זה
ואו קשה... לאחרונה הכי מועדף עלי זה 'הדמעות של לילי' מתוך סימנים... אבל זה עלול להשתנות
לא ממש זוכר מתי זה היה... אולי כשחם על הירח יצא... טוב נו עד אז הייתי צעיר...
איך הגעתי לפורום? הצעתי לנהל אותו
אני וצחי (צחי24) חשבנו לפתוח פורום כבר לפני המון זמן יותר מחצי שנה לדעתי.... ועכשיו סוף סוף היה לי האומץ לעשות את זה
ואגב אני רושם את ההודעה הזו ובדיוק ברקע התחיל יומולדת בביצוע של ברי ואינפקטד...
נכון מגניב? זה הפורום! והוא מהשמיים!
השיר הוא הוכחה
שיהיה יום מקסים לכולנו

היי../images/Emo9.gif

הנה שלי- שם-תמר מין-איש+ה גיל-15 וחצי (כמעט 16:) עיר-רמת גן מספר אייסיקיו- תסתכלו בכרטיס אישי... מה החיבה לסחרוף- מזה השאלה הזו? דיסק מועדף- אין דיסק יש שירים בכללי... שיר מועדף- מונסון אבל יש מלא מל אאהובים:/ מתי נחספתם למלך?- לפני חצי שנה, תקופה מוזרה בחיים שלי, נחספתי להרבה דברים, בינהם לברי, ישתבח שמו... תהנו אנשימים:]

אני!

שם:שלומי מין:בן גיל:14 עוד שבוע+ יום הולדת ישוב:ירושלים מספר אייסיקיו/מייל/מסנג'ר:168679445 מה החיבה לסחרוף?השירים:) דיסק מועדף:האחר סימנים של חולשה נגיעות כמעט כולם שיר מועדף:מונסון וריבונו של עולם מתי נחספתם למלך?לפני שנהוחצי חברה של אחותי הביאה לה דיסק ונסחפתי

גמני גמני!

שם: נדב מין: כן, והרבה. סתאאאאאאאאאאם. זכר. גיל: 15 ישוב: החור מדרשת בן גוריון(זה איפה שהוא קבור!) אייסיקיו: 151954219 מייל: [email protected] מה החיבה לסחרוף: מאוד מחבב דיסק מועדף: רוצה ויהיה שיר מועדף: עוד חוזר הניגון מתי נחשפתי למלך: התוודעתי אליו לראשונה כשהוא הופיע בזהו זה המיתולוגית עם השיר חלליות
, ואחר כך אבא שלי קנה את הדיסק רוצה ויהיה. דעתי על הצמד פורטיסחרוף: ברי הרבה יותר שולט כשהוא שר לבד!

Piglett

New member
למה למה... פורטיס המלך!

אני רום, 85779836, התוודעתי לברי בפעם הראשונה.. אממ.. כשנגיעות היה ברדיו

giba70

New member
שלום ילדים ../images/Emo6.gif

שמי הרשמי הוא גיל, הומו ספיינס ממין זכר. ירושלמי בן 33(
) מכיר את ברי מתקופת פורטיסחרוף (סיפורים מהקופסה) וכדאי גם להזכיר כאן את ההרכב האגדי Foreign Affair אגב להיחשף כותבים עם ש שמאלית... האלבום המועדף: סימנים של חולשה = Sinais de Debilidade שיר מועדף: הזיות
אין לי ICQ, הדוא"ל שלי מופיע בכרטיס האישי. סחרופורום קדימה!

AndreaCorr ©

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

אני שרון, נעים מאוד
נקבה (איזה בן יקרא לעצמו אנדראה קור?)
15 (14 וחצי...אבל מי סופר?
)
הרצליה
איי סי קיו : 146516939
חיבה לסחרוף? מממ... בהחלט הייתי מגדירה אותו עאחד האמנים שעשו עם הרוק הישראלי רק טוב.
דיסק מועדף? אני חושבת שנגיעות.. אבל לא יודעת.
אני שרון, נעים מאוד
נקבה (איזה בן יקרא לעצמו אנדראה קור?)
15 (14 וחצי...אבל מי סופר?
)
הרצליה
איי סי קיו : 146516939
חיבה לסחרוף? מממ... בהחלט הייתי מגדירה אותו עאחד האמנים שעשו עם הרוק הישראלי רק טוב.
"מונסון" ו"ככה זה לאהוב אותך"
אח שלי הקשיב לו מאז שאני הייתי קטנה קטנה.. אז פעם לקחתי ממנו דיסק לשמוע והתאהבתי.
תמונה שלי? לא כדאי לכם
מה עוד? לא יודעת....אתם מוזמנים לשאול!

תכירו........./images/Emo3.gif

שם יעלי מין: עדיין לא....
איזה בדיחה משומשת...........נקבה גיל: 14 אוטוטו 15 ישוב: does it really matter? מספר אייסיקיו/מייל/מסנג'ר: מה החיבה לסחרוף? אוהבת אותו בתור אומן (והוא אומן מצויין!) דיסק מועדף: סימנים של חולשה. שיר מועדף: זה משתנה עם המצב רוח והתקופות....בתקופה הנוכחית- עבדים ועוד חוזר הניגון מתי נחספתם למלך: בפעם הראשונה ששמעתי שירים שלו (לא זוכרת בדיוק מתי זה היה)

היי!

נגה
נקבה... למרות שפעם שמעתי על בן שקוראים לו נגה! חיח!
14...ממש עוד מעט...
תפתחו את המפה...שמה, באיזיור ירושלים, לא, זה לא פירור, זה הישוב שלי.....לא התנחלות!!!!
162010920 מקווה שכתבתי נכון...
קול מדהים, מילים שנוגעות, מגע קסם על מיתרי הגיטרה.
הכל או כלום
אמונה עיוורת+כמה יוסי בגרסת ההופעה עם דוכין ובנאי
גיל 7-8...מה לעשות שיש לי אחים גדולים וגדלתי על המוזיקה שלהם? מאז ומתמיד הכרתי אותו, אבל רק בשנה האחורנה התחלתי ממש לאהוב....יש לי קשר מיוחד ל"עוד חוזר הניגון" מאחר וחבר של אחי הגדול שלקח חלק בהפקת הקליפ נהרג.

jamesT

New member
אני!

שם - דניאל מין- זכר גיל - 14 ישוב - חור קטן ומסריח (חדרה) מספר אייסיקיו/מייל/מסנג'ר - 137009295 מה החיבה לסחרוף? - הרוק הישראלי הכי טוב בארץ דיסק מועדף - הכל או כלום שיר מועדף - חלליות מתי נחספתם למלך? - לפני שנה אפשרות צירוף תמונה שלכם/של סחרוף - לא

guitar lan

New member
אממ..אוקיי..

שמי בישראל הוא ניר אנוכי בן 15 מזכרון יעקב. אייסי : 175767534 חופשי תאמ'ת אני לא ממש מכיר את אותו, אבל מקווה להכיר יותר טויב דרך הפורום. אוהב היהודים, משינה, החברים של נטאשה, איפהילד ורוק ישראלי בכלליות..

גם אני רוצה!!!

שם:שני מין:בת גיל:13 וחצי יישוב:כפר-סבא החיבה שלי לברי:מוסיקה טובה דיסק:עדיין לא יודעת :\ שיר:בינתיים מונסון יכול להשתנות... מתי נסחפתי...מאז ששמעתי אותו בפעמים הראשונות לא זוכרת מתי בדיוק... ו..זהו אני מקווה שיהיה הכל טוב לכם פה ובצלחה!!!

דRדכוסי

New member
../images/Emo9.gif

שםאור
מיןבן
גיל13.7
ישובכנסו לפורום מספר 670 ותדעו
מספר אייסיקיו/מייל/מסנג'ראיסיקיו:199568251, מייל: [email protected] אתר: http://www.ilsites.com/or
מה החיבה לסחרוף?פרט נמק והסבר
דיסק מועדף
שיר מועדף
מתי נחספתם למלך? לא יודע מתי בדיוק, מה שבטוח זה שזה היה ב13 שנים האחרונות
אפשרות צירוף תמונה שלכם/של סחרוףתמונה מצורפת בעקרון סתם באתי להתנחל בפורום (בעצם לא סתם, גמני
ברי) בקיצור לא ניראה לי שאתם תראו אותי פה הרבה אבל תראו מידי פעם (גם זה משהו, לא?)

Bishnet

New member
אוקי...

שם: לוי (ככה כולם קוראים לי...
) מין: דיי נו, זה לא יפה לצחוק עלי בגלל שאני בתול... גיל: ששון, שמחה, הילולה... אההה... עוד 17 ימים... 14! ישוב: אני לא יושב, אני שוכב... אייסיקיו: לא מגלה לכם שזה 132737855 (חי חי חי... אני בכלל לא משתמש במס' הזה...) החיבה לסחרוף: אין לי שום חיבה אליו, למרות שפעם אחת קיבלתי זיקפה מתמונה שלו בלי חולצה...
דיסק מועדף: מלכך האשכים שיר מועדף: צבטו לי בפיטמה מתי נסחפתם למלך: אימבציל שכמותך, אומרים "מלח"... אהה... אני לא נסחפתי למלח... אני יותר בקטע של פפריקה...

cutie pooh

New member
לא ידעתי שיהיה כזה שרשור אבל אני

אצטרף
שם: נטע.
ישוב: קרית חיים, למי שלר מכיר זה בחיפה...
מספר ICQ: 128324606
מסנג'ר/מייל: [email protected]
מה החיבה לסחרוף? סתם, יש לו שירים יפים ^^
דיסק מועדף: כולם!
שיר מועדף: ככה זה לאהוב אותך.
מתי נחשפתם למלך? אמממ... לא יודעת זמן מדויק, אבל אני זוכרת בגלל מי אני שומעת אותו כיום
. תודה רבה לעתליה המאמי
.
תמונה מצורפת של בן דוד שלי שנולד ביום שישי ^__^

מייקל21

New member
שלום אבריבודי

אני מייקל, בן 21, ומוסיקה היא חיי. אני חייל בצבא ההגנה, רובה על הצוואר, גיטרה מתחת למיטה. אני מאוהב קשות ב'סימנים של חולשה' ושיר מועדף... זה תלוי בתקופה. כרגע אני מתנדנד בן 'נגיעות' ל-'רעש לבן'. 'נתפלי הדג' הוא הפיבוריט שלי. למה אני מת על סחרוף? בגלל הקול המחוספס והחודר. בגלל ההתרחקות מהמיינסטרים (מלבד 'נגיעות') וההצלחה להשאר הכי במרכז, עם מוסיקה לא מתפשרת, נטולת פופ סחוט ותמחנפן לקהל המאזינים, מלודיות אלטרנטיבית, ומוסיקה הכי חודרת שיש. תנקיו סחרוף.

צחי24

New member
התקבלת !

אם הפייבוריט שלך זה "סימנים" אז אין לי מה להוסיף

שקר החן

New member
הנה גם אני...

שם: חן מין: עם חברתי
סתם..., גבר! גיל: 26 וחייצי ישוב: תל א2י2 איציק: 177960874 חיבה לסחרוף: רק חיבה?!?! דיסק מועדף: סימנים של חולשה שיר מועדף: רעש לבן מתי נחשפתי: מהדיסק הראשון אתם רוצים תמונה? אבל תזכרו שאתם ביקשתם, אל תבואו אליי אח"כ בטענות...

שאאאאלום!!!

שם
עשת/ אשת/ עשט וכו' (השם האמיתי שמור במערכת) מין
נקבה גיל
16.5 ישוב
חור אי שם בצפון חיבה לסחרוף
מלודיות, הגיטרות שלו והטקסטים דיסק מועדף
סימנים כמובן! שיר מועדף
חבל שאת לא מתי נסחפתי...
בגיל 12 בערך תמונה אין לי כרגע... תהיה אחרי שאני אפגוש אותו, בע"ה עוד כמה חודשים

למעלה