המדור לרישום וקבלה

christina7

New member
קודם כל תודה על העידכון

אני מצטערת, אבל אני פשוט לא מבינה איך עדיין לא התקבלת... המרקם שלך ממש גבוה! את בוודאי תתקבלי ממש בקרוב בהצלחה :)

sapir1988

New member
התקבלתי בימים האחרונים לירושלים

[מתישהו ב-3 ימים האחרונים...] פסיכו' 734 בגרות 11.26 מרקם 219

sapir1988

New member
אופס.. שורשר למקום הלא נכון

מצטערת. היה אמור להשתרשר למתקבלים לאחרונה..

yati203

New member
יש למישהו מושג כמה הודעות קבלה מוציאים

מהעברית כל יום?

מתחילה לאבד תקווה... :(

התקשרתי אתמול לעברית ואמרו לי שאין הודעות קבלה השבוע וצפויות להיות רק בעוד שבוע-שבועיים. היום נכנסתי לפורום וראיתי שכן היה סבב קבלה, ושאנשים שעוד בהמתנה עם מרקם גבוה משלי. אני לא מבינה למה הפקולטה מוסרת לי מידע מהשרוול? כל פעם שאני מתקשרת אומרים משהו אחר. איך אתם משיגים מהם תשובות לגבי המיקום המדוייק שלכם? לי לא מסכימים לומר כלום חוץ מ"את במקום ריאלי", ועוד כועסים שאני שואלת. כאילו שלא מדובר בעתיד שלי החל מבעוד חודש... באמת שבשלב הזה כבר מתחילים להתייאש.

אלעד1235

New member
לפחות אמרו לך שאת במקום ריאלי..

ב"ה לי אמרו היום "שלדעתה רפואה לא רלוונטי עבורי השנה.." ושיש הרבה אנשים לפני.. מה הציונים שלך? אם אפשר לשאול מאד מייאש..

תחזיקי מעמד...

עבר קצת זמן מאז הגבתי בפורום לאחרונה. עם זאת אני חושב שצריך להדגיש כי הסיכוי לקבלה לא משתנה עם כל ירידה בסכם. לכל אחד בעצם יש סיכוי לקבלה שעומד על 0% או 100% הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהו. לכל מי שנמצא בהמתנה בעצם אין ברירה אלא להמתין בסבלנות ולקוות לטוב. דיזינגוף, המצב שלך הוא גבולי מבחינת נתוני קבלה ואנחנו ידענו עוד בתחילת הקיץ כי אם תתקבלי זה יהיה בסמוך לשנת הלימודים. (לפני או אחרי). למרות זאת אני יחסית אופטימי במקרה שלך, מדור רישום לא שיקר לך כשהוא אמר שאת במקום ריאלי. אני יודע שההמתנה הזאת היא קשה ומורטת עצבים אבל היא זמנית בלבד. תחזיקי מעמד דיזינגוף ואל תאמרי נואש זוהי עצתי אליך בברכה רפי פלישמן

galgoool

New member
מישהו התקבל לבאר שבע בימים האחרונים??

אני בהמתנה ורציתי לדעת אם יש תזוזה? אודה אם מי שהתקבל לאחרונה יכתוב מתי התקשרו אליו ובאיזה רבע הוא היה? למעני ולמען אנשים נוספים שלא ישנים בלילות ושכבר התחילו ללמוד לעוד פסיכומטרי :( תודה

למעלה