המדור לרישום וקבלה

emms12

New member
תודה על העדכון

היא אמרה במקרה גם מתי יהיו תשובות בערך? כי אני ב15 מאבד את ה50% הנותרים מהמקדמה של בר אילן, ולא בא לי! =\\\

emms12

New member
מייאש הסיפור הזה =\\

אני מתנחם בעובדה ששנה הבאה נפתחת הפקולטה בצפת ואולי זה יוריד טיפה את הדרישות המטורפות ואחרי זה בוכים שאין רופאים בארץ =\\ (כמו שאוהבים להתלונן על כל "הרופאים הרוסים האלו" ועכשיו כשהם פתאום מתחילים לצאת לפנסיה כולם נכנסים ללחץ, מה יהיה? אין רופאים!) =\\

icecookie

New member
מרק"ם לצמרת

האם ציוני המרקם למסלול צמרת צפויים להיות נמוכים קצת מהציונים להתקבל לרפואה כללית? כמה מועמדים יש לצמרת? ומתי נשמע על זה? ומה זאת אומרת כשאומרים במזכירות שהסיכויי שלי "ריאלי"?

למישהו יש מושג מה נסגר עם רפו"ש?

למישהו יש מושג מה נסגר עם רפו"ש באת"א? באתר לא עודכן ציון מור וגם לא השתנה ציון רפואה(ועוד כתוב שהוא לא רלוונטי למועמדים לרפו"ש).. אין אופציה לראות באתר האוניברסיטה את ציון המור או שהם בכלל לא קיבלו אותו עדיין?

shysh

New member
התקשרתי הבוקר לרישום והם לא יודעים כלום בשלב

זה. אמרו לנסות שוב בשבוע הבא, אולי אז תהיה להם יותר אינפורמציה.

דיברתי איתם הבוקר

במרכז למרשם אמרו שהם עוד לא החליטו אם יהיה שלב מיונים נוסף או לא. צריך לעקוב באתר....

bb255

New member
הם ממש חיים בסרט...

נותר רק כחודש לפתיחת שנת הלימודים ועדיין שוקלים עוד תהליכי מיון? נחכה ונראה..

adleret221

New member
שינוי מועד GRE - עזרה

אני רוצה להחליף מועד בחינה של GRE, וצריך לשלם 50$ עמלת שינוי מועד. מישהו יודע איך אני אמור לצרף את הכסף? כי אני רוצה לפקסס להם את הבקשה, האם הם אוטומטית משתמשים בפרטי האשראי וגובים 50$ או שצריך לשלוח להם במיוחד צ'ק או משהו אחר? תודה מראש!

al dinti

New member
מוזר מאוד!

שלום..אני נרשמתי לאונברסיטה העברית לרפואת שיניים בעדיפות שניה ומדעי מחשב בתור עדיפות שלישית מיד לאחר מכן התקבלתי למדעי מחשב אבל בגלל שלא שלמתי את המקדמה נרשם לי "דחיה"..לפני בערך שלוש שבועות התקבלתי לרפואת השיניים ושלמתי את המקדמה.....ופתאום היום אני רואה שבמדעי המחשב הסטטוס שלי הפך מדחיה לטיפול ...איך זה קורה? הרי שתמיד ברגע שמתקבלים לעדיפות הטיפול בעדיפויות נחותות ממנה מופסק מיד! תודה

אלעד1235

New member
שאלה קטנה

ב"ה חברים יקרים, מישהו יודע האם מאז החופשה של האוני' העברית התקיים סבב נוסף? ואם כן, אם מישהו התקבל יוכל בבקשה לשתף בציונים שלו..? או שלה? אני ברשימת המתנה ונמצא בלחץ.. תודה, ושנה טובה.. :)

taltzit

New member
התקבלתי היום לעברית

היי, התקבלתי היום לעברית עם הנתונים הבאים: בגרות- 11.13 פסיכומטרי- 754 מרקם- 214. אני עדיין קצת בהלם.. :) היום בשבע בערב עדיין הייתי בהמתנה... אני קוראת בפורום הזה כבר שנתיים וזה באמת אחד הכלים שהכי עזרו לי בתהליך הקבלה המייגע הזה. אז רק רציתי להגיד תודה רבה לכל מי שכותב ומשתף בפורום. מקווה שעוד רבים וטובים שנמצאים בהמתנה ימשיכו להתקבל עד תחילת הלימודים. המון בהצלחה לכולנו ושנה טובה!! טל.

shysh

New member
את במקרה מראויים לקידום או משהו בסגנון?

מתנצלת מראש אם השאלה לא במקום, אני פשוט מנסה להבין מזה על המיקום שלי

shysh

New member
נאמר לי היום שביני לבין אחרון המתקבלים היו 11

אנשים. הנתונים שלי: פסיכו 738 בגרויות 11.14 מרק"ם 219 אם זה עוזר למישהו באיזו שהיא דרך

אלעד1235

New member
תודה רבה ושאלה..

ב"ה מה זאת אומרת היו 11? יש 11 אנשים? ואת יודעת אם היה עוד סבב מאז שחזרו מהחופשה?

shysh

New member
בין האחרון שקיבל הודעת קבלה היום לביני

יש עוד אחד עשר אנשים שיתקבלו לפני. זה מידע שקיבלתי היום מעדי.

shysh

New member
אני מאמינה שאתה בים הבאים בתור אבל אם אתה

רוצה להיות בטוח תתקשר מחר למזכירות רפואה ותשאל איפה אתה עומד

למעלה