המדור לרישום וקבלה

r o i 1 9

New member
על מה אתה מבסס את גיבוב השטויות שלך??

האוני' שלחו לך בדואר מהיר את נתוני המתקבלים/ות שלהן והייתה לך היכולת להשוות?

lemon tree2

New member
נו באמת

על טיעונים אנכרוניסטיים כאלה כבר נמאס להגיב. אם אתה מרגיש ככה שיבושם לך, אבל לפני שאתה מכריע הכרעות כאלה פה ברבים תעשה מחקר סטטיסטי מבוסס ואז דבר...

r o i 1 9

New member
ואתה גם סותר את כל ההודעות שלך

שאתה משרשר לרבקהלה שבהן עושה רושם שאתה בהחלט לחוץ להתקבל לת"א.

youskalyb

New member
סתום

אני לא סותר זאת דעתי על שתי הפקוטות אח שלי אם אני רוצה להתקבל לת"א זה לא אומר שאני סותר .. כבר התקבלתי בטכניון אבל אני רוצה ת"א

tofi123

New member
אבל אתה בעצמך אמרת..

"בעלי הציונים הגבוהים מתלבטים בין הטכניון והדסה ולא בין תל אביב". איך אתה מסביר את זה שהתקבלת בטכניון ואתה רוצה ת"א. :-\

נמחקו כאן הודעות

משום שהכילו מילות גנאי והתנצחויות. אנא שמרו על תרבות דיון ודונו לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. שנה טובה לכולם.

ShaiCo155

New member
התפרסמה כתבה על "הפקולטות הכי מבוקשות בארץ"

העברית עדיין נחשבת ליוקרתית ביותר, זאת האמת... קישור לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/878/107.html וזה מה שמופיע בשם בנושא רפואה רפואה - האוניברסיטה העברית, ירושלים אין אמא שלא הייתה רוצה לראות את בנה או בתה בלימודי רפואה, ולמרות מחסור מתמשך ברופאים בישראל, עדיין מדובר בפקולטה יוקרתית ביותר. קשה לקבוע חד משמעית מי הפקולטה המועדפת על הסטודנטים הפוטנציאליים. רוב המבקשים להתקבל ללימודי רפואה נוהגים להירשם לכל ארבע הפקולטות: האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת תל אביב, הטכניון ואוניברסיטת בן גוריון, על מנת להגדיל את סיכוייהם להתקבל ללימודים. האוניברסיטה העברית פלאש90 משיחות עם סטודנטים ומרצים לרפואה עולה כי לכל אחת מהפקולטות יתרון בדרכה: בבן גוריון זוהי התרומה לפריפריה והדגש על יחסי האנוש, תל אביב נתפסת כאטרקטיבית מבחינת המיקום וחומר הלימודים העדכני, הטכניון מוכר כמעולה מחקרית, במיוחד לאחר זכיית שני חברי הסגל שלה, פרופ' אברהם הרשקו ופרופ' אהרון צ'חנובר, בפרס נובל לכימיה. יחד עם זאת, בסופו של דבר ניכר כי האוניברסיטה העברית נתפסת כמקום היוקרתי ביותר ללימודי הרפואה. החסות שמעניק בית החולים הדסה ללימודים והקשר ההדוק בין הפקולטה לבית החולים, האוניברסיטאי בהגדרתו, משדרגים את המוניטין של בית הספר לרפואה גם מבחינת מחקר וגם מבחינת פרקטיקה. על פי נתוני הפקולטה, רק אחד מכל 15 מועמדים מצליח להתקבל לשורותיה, אולם המאמצים בהחלט משתלמים: בוגרי הפקולטה נחשבים לנחשקים במיוחד בבתי החולים ובמרפאות השונות. בפקולטה מסבירים כי מלבד ההשקעה האדירה במחקר ביו רפואי, ייחוד נוסף של בית הספר הוא התהליך המתמשך של התחדשות תוכניות הלימוד. כדוגמה, הם מציינים את תוכנית הדגל "אדם ורפואה",‬ בה הדגש הוא על חינוך לתקשורת בין החולה והרופא בחברה רב תרבותית. בנוסף מתגאים בפקולטה ברמה גבוהה של מחשוב ההוראה, בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם. לצד לימודי הרפואה מחזיקה האוניברסיטה גם בית ספר לסיעוד, בית ספר לרוקחות, בית ספר לבריאות הציבור ובית ספר לריפוי בעיסוק. כולם נהנים מביקוש גבוה ומסטנדרטים בהתאם.

youskalyb

New member
אכן יש עדות !! חיפשתי כתבה זו ולא מצאתי !!

לכל הפתפתנים .. קראו ותפנימו !!! אני לא מביא דברים משלי מה שאמרתי זה מה שקראתי בהרבה כתבות !!

כדאי מאוד להסתכל במאמרים

ובהודעות הנבחרות. יש שם המון מידע מפורט שסטודנטים בפקולטות השונות כתבו.

השתנה לי הציון 'התאמה רפואה'

ציון ההתאמה שלי הוא 746 (פסכיומטרי 745 ובגרויות 115.35) עד עכשיו הציון התאמה רפואה היה 745.95 ופתאום למרות שציון ההתאמה נשאר 746 ציון התאמה רפואה הוא 743.21

bb255

New member
בדקת באתר של המרכז הארצי אם יש ציון מו"ר שם?

אם כן, כמה קיבלת? אם בא לך לשתף...

ביררתי עם המדור לרישום וזה אכן הסכם המעודכן

מה שאומר שהתקבלתי@!!! (תלוי בצבא כי אני עתודאי אבל אני לא מאמין שתהיה בעיה) אין עדיין ציוני מור אבל מרכיב המור שלי שווה ל741... אם סקלת המו"ר נשארה זהה מהמועד הקודם הקיץ אז יש לי 219-220

yata11

New member
היי

אתה יכול להסביר איך חישבת פחות או יותר???

למעלה