המדור לרישום וקבלה

lemon tree2

New member
תיכנס לרשימה של מקצועות הומניסטיים

באתר ההרשמה לקורסים ושם תהיה לך רשימה מפורטת של כל הקורסים שיש וגם השעות שלהם (שזה לא פחות חשוב). מחברים שמעתי שקורסי הצילום, ארכיאולוגיה ולוחמה פסיכולוגית מעניינים אבל זה ממש לפי הטעם האישי. בעיקרון קורסי בחירה הם כדי להעשיר את הידע ובדרך כלל קלילים ומהנים (למשל יחסית לכימיה אורגנית
והם משפרי ציון, ככה שבאמת השיקולים היחידים הם תחומי העניין שלך והנגישות במערכת.

BLC

New member
איפה יש את הרשימה הזו?

חיפשתי בקטלוג תחת לימודי הומניסטיים ואמנויות ולא מצאתי שם רשימה.. אפשר לינק בבקשה?

lemon tree2

New member
אם יש לך כבר קוד לרישום

היכנס לאתר הרישום של הקורסים UG, רישום, חיפוש מקצועות, ברשימת הפקולטות: לימודים הומניסטיים, סמן את כל הימים ותהיה לך רשימה מלאה של המקצועות. אם אין קוד רישום, אין לי מושג.

MAN e

New member
אני ממליץ

קורסי שפות זה תמיד נחמד (בהנחה הסבירה שלא יהיה מקום, אפשר להירשם דרך אגודת הסטודנטים לרפואה), הקורס בפוליטיקה ואידיאולוגיה לא רע... אם את לוקחת יותר משני קורסי ספורט, אז כל קורס נוסף שאת לוקחת נחשב לך כקורס בחירה שזה גם סבבה... (בהנחה שכל סמסטר תקחי קורס ספורט, יש לך כבר 4 נק' בחירה "בטוחות" ביד). ת'כלס יש גם די הרבה קורסי בחירה פקולטיים לא רעים בכלל, אז אין מה להלחץ לסיים הכל לפי המע' המומלצת, אני מבטיח לך שעד סוף התואר תעברי את ה-13 נק' בחירה בלי לשים לב אפילו...

rzidane

New member
נוכחות חובה בהרצאות

קודם כל סליחה אם שירשרתי למקום הלא נכון; לא מצאתי שירשור מתאים
אני מתחיל השנה לימודי רפואה בת"א, ותהיתי אם קיימת נוכחות חובה בכל השיעורים וההרצאות, או שמא רק בחלק מהם? תודה מראש!!

rzidane

New member
תודה רבה לך :)

את יכולה בבקשה לצרף את רשימת הקורסים בשנה א' בהם כן קיימת חובת נוכחות?

למורי

New member
עזרה בהחלטה איפה ללמוד

עשיתי מועד אוגוסט של מור ומרקם (אני לא עתודאי עשיתי מכינה) ונודע לי שהתקבלתי גם לת"א וגם לים קצת קשה לי להחליט איפה ללמוד...אם מישהו שעבר את אותה דילמה יכול לייעץ קצת אני אשמח תודה

youskalyb

New member
ברור לכולם שבהדסה יש את הרפואה הכי טובה בארץ

גם כן האוניברסיטה העברית מוסד הרבה יותר טוב מ ת"א

bb255

New member
קודם כל מזל טוב..

אל תסתמך על שמועות.. שתי האוניברסיטאות מצויינות.. שתי הפקולטות חזקות... תעשה לך ביקור בשני המקומות ותחליט בעצמך. אני אישית לא הייתי ממליץ על הפקולטה בהדסה, היות הקמפוס שם קמפוס מדכא, מסריח ומעפאן. ומן הסתם, על טעם וריח... אין מה להתווכח.. בהצלחה!

למורי

New member
תודה רבה...

האמת היא שאני עושה קורס קיץ בת"א והמקום גם דיי מנוכר ואנשים קצת פלצנים.....אני לא יודע בעעעע החלטה מעצבנת

r o i 1 9

New member
קורסי קיץ

לדעתי יש בהם ניכור .. חלק מהאנשים לא יודעים אם התקבלו, חלק בכלל מגיעים מפקולטות אחרות ובכלל יש נטייה של "לומדים,הולכים".. בלימודים זה לא ככה.. ופלצנים יש בכל מקום (תאמין לי, גם בי"ם <אני מכיר משם מספיק אנשים>) . בי"ם אומנם יש יותר אנשים שגרים מחוץ לבית ויותר הרגשת "קומונה" , השאלה אם זה מה שאתה מחפש. בנוסף, מחירי השכ"ד בת"א גבוהים משמעותית מי"ם. ואין שום ספק שרמת ההוראה הקלינית לא נופלת מי"ם. בין בתי החולים שמסונפים לאוני' - איכילוב , תל השומר וכו' שידועים ברמתם הגבוהה. בסופו של דבר, השנים הקליניות הן המשמעותיות להכשרה... כבר היו שרשורי בעד/נגד ת"א /העברית. כדאי לחפש...

youskalyb

New member
זאת לא שמועות אח שלי

יש דירוג לפקולטות הרפואה בעולם ולאנברסיטאות בכלל ו ו י-ם מדורגת ראשונה בכלל האוניברסיטאות בארץ .. בכלל גם מי שמתקבל לירושלים הם בעלי הציונים הגבוהים ביותר ות"א בעלי הציונים הפחות טובים בעלי הציונים הגבוהים מתלבטים בין הטכניון והדסה ולא בין תל אביב .. בסופו של דבר זאת החלטה שלך כמובן צריך להסתכל מבחינה כספית בת"א ההוצאות הרבה יותר גבוהות מ ים הכל שם הרבה יותר יקר מ ירושלים

למעלה