המדור לרישום וקבלה

למורי

New member
אחרי שיחה עם ת"א וירושלים

הם אמרו לי שככל הנראה תהיה תשובה עד יום שלישי... ובת"א הסכם יתעדכן קודם באתר.....ויודעים קודם במרכז לנרשם מאשר בפקולטה

כלומר עוד יומיים נדע תוצאות?

כשרשמת "תשובה עד יום שלישי" הכוונה שיפורסמו ציוני מרק"ם או שנקבל הודעות קבלה/דחייה? ועוד שאלה- כשנקבל את התוצאות, נוכל לראות את זה במערכת של האוני' או שנצטרך להמתין למכתבים? בכל אופן שיהיה בהצלחה לכולם :)

למורי

New member
יש כבר תוצאות מאתמול בלילה

עודכנו הסטטוסים באינטרנט בהצלחה

סטטוס מוזר

רשום לי בסטטוס "בטיפול" ובסיבה- "מעבר לשלב הבא לאחר דיון בועדת ערעורים" יש שלב נוסף שאני לא מודעת אליו? ובכלל לא ערערתי על שום דבר. אני ממש מבולבלת ואין לי מושג למה התכוון המשורר. למישהו יש מושג? תודה ומקווה שהסטטוסים שלכם יותר טובים משלי :)

lital 88

New member
גם לי היה רשום את זה בסטטוס

וכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שאני צריכה לעבור ועדה רפואית ורק לאחר מכן הם שלחו לי מכתב קבלה. בכל מקרה הכי טוב שתצרי איתם קשר

אני מתכוונת לאוני עברית

כשדיברתי עם מנהל תלמידים אמרו לי שפשוט אין עדיין תשובות, יהיו רק אחרי החגים. אני רשומה לתוכנית צמרת, אמרו לי שיש עוד ועדות ודיונים עם הצבא ורק אחר כך ינתנו תשובות. בכל אופן מסתבר שהסטטוס הזה לא אומר דבר, לא לחיוב ולא לשלילה. ולמה ועדה רפואית? זה משהו שעדיין לא שמעתי עליו.

yata11

New member
שאלה ללמורי

לפי מה שהבנת התשובות בי"ם אמורות להתפרסם היום באתר?? או שכדאי להתקשר לברר??

למורי

New member
התשובות התפרסמו

התשובות התפרסמו כבר ביום ראשון בלילה בהצלחה

emms12

New member
מצרף צילום מסך, איך זה מופיע אצלי

אם מישהו מבין מה קורה פה אני אשמח =]

BLC

New member
הרשמה לקורסים / בניית מערכת - טכניון

מישהו יודע מתי זה אמור להתבצע? האם השיטה היא כמו בת"א / ירושלים? האם יש חלון זמן ספציפי בו אני צריכה לבנות את המערכת?

BLC

New member
אני שואלת מאחר ואני אמורה לטוס בימים הקרובים,

עד תחילת השנה, וחוששת לפספס את ההרשמה לקורסים.

shaga26

New member
רישום לקורסים בטכניון

הרישום למקצועות סמסטר חורף תשע"א לסטודנטים חדשים יתקיים מ-14.9.2010 שעה 9:00 עד 27.9.2010 שעה 15:00 החומר לקראת הרישום יגיע בדואר רגיל ויוצג במקביל באתר בראשית ספטמבר. (מתוך אתר הטכניון - UG) בנוסף יש תקופת רישום מאוחרת שבועיים לאחר תחילת הסמסטר בערך ואז אפשר להרשם. הרישום הוא על בסיס מקום פנוי ונפתח בזמנים שונים. לסטודנטים עם יותר נקודות זכות נפתח הרישום מוקדם יותר. בכל מקרה בקורסי חובה תמיד יש מקום. גם אם באתר מופיע כאילו אין ואז פשוט הולכים להרשם ידנית במזכירות בפקולטה. אל דאגה ונסיעה נעימה :)

בהלבהל89

New member
בניית מערכת שעות-טכניון- שאלה ...

קיבלתי היום את המכתב עם הקוד וכל שאר הדברים. אני יודע שהרישום הוא רק משבוע הבא, אבל לא הבנתי משהו לגבי המערכת.. רשום שיש 4 נקודות של מקצועות בחירה שצריך לקחת, ש2 מהן זה קורס בחירה פקולטי. סבבה. מה ה-2 הנוספות? הרי קורס ספורט מוגדר כחובה.. האם אני חייב לקחת עוד 2 ?האם כדאי לקחת עוד קורס ? איזה קורסים כדאי ואיך אני מסדר אותו במערכת? בקיצור, סטודנטים מהטכניון-עזרה בבקשה! תודה מראש

lemon tree2

New member
תשובה

מקצועות חובה כשמם הם מקצועות מחייבים ובנויי מערכת שכולם לומדים. פרט להם צריך גם כמות מסויימת של נקודות בחירה (אצלינו היו 13, חצי פקולטי חצי טכניוני, אבל נדמה לי שהשנה זה טיפה שונה) שאותם אפשר לעשות מתי שרוצים במהלך כל 3 השנים הפרקליניות. אתה מחליט אילו קורסים ומתי. בנוסף צריך לעשות במהלך השנים הללו שתי נקודות ספורט שזה בדרך כלל שני קורסים. אני ממליצה בחום לקחת הסמסטר הזה שני קורסי בחירה, אחד פקולטי (תולדות רפואה מומלץ) והשני טכניוני או אפילו שני טכניוניים (כי זאת הזדמנות מצויינת) וגם קורס ספורט. המערכת של שנה א הסמסטר הזה ממש נוחה ויהיה לכם מספיק זמן לקורסי בחירה. בהצלחה

למעלה