צרכנות: האם עשיתם קנייה שהצטערתם עליה?

דינהלה1

New member
../images/Emo130.gifצרכנות: האם עשיתם קנייה שהצטערתם עליה?

עונה ראשנה כשעברתי דירה עשיתי קנייה ענקית של כל מוצרי החשמל והאלקטרוניקה לבית כי יצא שבדיוק עם המעבר היינו צריכים לחדש כמעט הכל. בזכות שריכזנו את כל הקנייה כמעט באותה חנות קיבלנו הנחה רצינית. במסגרת אותה קנייה קניתי מייבש כביסה ומסתבר לי שאני בקושי משתמשת בו...מאחר וגם כך אני בבית בינתיים אז בכל הזדמנות אני תולה כביסה במרפסת שמש+ בחבל כביסה שמוגן מהגשם. זה פשוט ניראה לי ביזבוז חשמל מיותר להפעיל אותו כרגע. אולי כשאמצע עבודה (ביימנו בקרוב אמן..טפו טפו טפו...) אז אולי אתחיל להשתמש בה. בינתים זה סתם פיל לבן

ר ע נ נ ה

New member
גם לי יש "פיל לבן"

הפיל הלבן שלי זה טוחן אשפה, כזה ששמים מתחת לכיור... מסתבר שאחרי ששמים פילטר למים, פח זבל ועגלת חומרי נקיון אין מקום גם לטוחן אשפה... לפחות לא קניתי את היקר ביותר אלא הסתפקתי במשהו סיני. אני גם מצטערת על הספות שקניתי כשעברנו בית. היו לי ספות נוחות אך לא כ"כ יפות. ואילו הספות החדשות (שגם עלו די הרבה) התבררו עם הזמן כלא נוחות ולא כ"כ פרקטיות בעיקר עם ילדים אז הן כל הזמן מכוסות בכיסוי מיטה כדי שלא יתלכלכו וזה כמובן יותר מכוער מהספות הישנות...

דינהלה1

New member
כיסוי לספה

יש כיסויים מוכנים בכל מני צבעים וגוונים ברשתות אייס הום סנטר וכאלה. (גם אני הייתי מכסה עם סדינים, זה סתם פסיכולוגי כי בתכלס זה לא מגן בכלל כי הסדין ממש דק...) מה שכן אני ממליצה לך לא להתקע עם רהיט שאת לא אוהבת. היום בעזרת הלוחות יד2 באינטרנט אפשר למכור הרבה פרטי ריהוט. עדיף לך להיפטר ולקנות חדש ונוח. קורה שטועים... דווקא על הספות קניתי מותג כי היה חשוב לי הנוחות והאסתטיקה. על דברים אחרים בבית לא היה לי אכפט להתפשר. סלון אהוב אפשר לשלוח לריפוד מחדש או להזמין חברת ניקיון שמתמחה בניקוי בקיטור. אצלי יצא הסלון נקי כמו חדש וגם קצת שיפצתי אותו הוספתי ריפוד.

TaraSky

New member
בארון בגדים תמיד ניתן למצוא משהו

שאני לא מבינה למה קניתי אותו חחח

למעלה