../images/Emo13.gif

לום לכולם. אני מעוניינת להתייעץ איתכם בקשר לנושא השמרטפות[ או בייביסיטר בשפת העם :)]. אני נערה בת 17, והיות ואני גרה בשכונה עם הרבה משפחות צעירות חשבתי להציע עצמי כשמרטפית. בכ''א האם תליית שלטים עם פרטים כמו ''נערה מסורה ואחראית...'' הינם מספקים לדעתכם? האם אתם,בתור הורים,הייתם מעוניינים לקחת לעבודה נערה דרך פירסומים, או שאתם מסתמכים על נסיון והמלצות של אחרים? ואגב אם מישהו צריך,באיזור הקריות, נערה מסורה ואחראית .... תודה :)

Marble Arch

New member
אם אני הייתי אמא,

הייתי לוקחת רק ע"פ המלצות. ויש לי המלצה בשבילך.
תלכי לגן ילדים ותבקשי להתנדב שם, הגננות יראו שאת טובה עם ילדים (בהנחה שאת כזו) ותוכלי לבקש מהן להמליץ עליך. חוצמזה שזה ממש כייף לדעתי. אה, ואני גם מכירה מישהי בת שבעשרה שעובדת בגן אחרי בי"ס. שווה לנסות. בהצלחה!

לא רק להתנדב

את יכולה להתחיל לעבוד בצהרון... מהצהרון ההורים ישמחו לקחת אותך לבייביסיטר והם כמובן ימליצו לחברים... ככה השמועה עוברת

yuli c

New member
תראי...

אני זוכרת שבגילך אני וחברה שלי פירסמנו מודעות בגינה הציבורית ליד הבית שלי על לעשות בייביסיטר וכמה אימהות התקשרו אלינו ואף עשינו בייביסיטר כמה פעמים. אבל, זה מאוד תלוי באיזה גיל הילד, אם מדובר בתינוק אז אני מניחה שהתשובה היא לא. אבל אם מדובר בילד בגן חובה אז יש יותר סבירות שכן. זה גם מאוד תלוי מה מחפשים, אם מחפשים מישהי קבועה אז לא בטוח... אבל אם מחפשים מישהי זמנית לפעם בשבוע נגיד לכמה שעות אז יש יותר סבירות שכן.

tea spoon

New member
לי נראה ש

זה בטוח לא יכול להזיק. מה הנזק בלתלות כמה שלטים? למרות שאני בטוחה שלפחות זוג הורים אחד כן יתקשר, גם אם אף אחד לא יתקשר, בזבזת כמה דפים, דיו, ודקות תלייה. שומדבר שלא תוכלי להסתדר בלעדיו. :) וחוצמזה, הרעיונות שהעלו כאן להתנדב בצהרון או גן ילדים אחר כלשהו נשמעים לי מעולים, וברי יישום לחלוטין. שיהיה בהצלחה!

get well

New member
אני עשיתי את זה בזמנו וזה עבד

תתלי מודעות בבניין שלך ובבניינים קרובים לפעמים אנשים צריכים ברגע האחרון וזה נוח.. אגב כמה לוקחים היום לשעת בייבי סיטר?? אני בזמנו לקחתי 10 ש"ח לשעה (ביזיון אני יודעת זה היה בשנת 1997)

למעלה