פינת המחמאה

polegra

New member
קודם כל מחמאה ענקית לanny12

בזכות המתכון לעוגה קצרתי מחמאות מהפולני ומאמא שלו והתבקשי להכין שוב למומולדת של דוד שלו (חוגג 90 ומשהו שנים..) בעוד שבועיים קל להכנה וטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מחמאה שניה לאמא שלי שכל כך מעודד אותי שלא רק שהיא באה לשמור על דור אלה נשארת עוד קצת שאני אספיק לעשות דבירם בבית שהיא מביאה לי כל מיני דברים טעימים שאני אוכל (כן ממש חסר לי אוכל..) וכל כך דואגת לי לדור ולפיצי שבדרך וכמובן לפורום הזה שאני מרפרשת כל 2 שניות בערך :) ושבזכות הרעיונות שלכם דור כבר טורף שמנת עם עגבניה ולחם....קריספיות ....ובולס כל היום :) טלי
 

anny12

New member
אוי, איך התרגשתי... ../images/Emo24.gif

היום עשיתי פשטידת פטריות קלה להכנה, ישר חשבתי עלייך (מתכונים קלי הכנה
)
 

polegra

New member
יאללה תביאי מתכון :)

אמנם הפולני לא אוכל פיטריות אבל מה כפת לי ממנו :) חולההההההה על פיטריות :) אגב יש לי מתכון פיגוזי לפלפל ממולא...אבל כזה ברוטב מתוק אם אתם אוהבים :)
 

anny12

New member
פשטידת פטריות.

(את יכולה להחליף את הפטריות בתירס מקופסא - באותה כמות, בשביל הפולני
) לטגן 4 בצלים חתוכים לעיגולים להוסיף קופסא פטריות. להוריד מהאש, לתת לזה להתקרר מעט. לשים בקערה את הפטריות והבצל - להוסיף 2 ביצים טרופות, 1 ורבע כוס קמח תופח, חצי כוס שמן, חצי כוס מים, (אם את רוצה חלבי תוסיפי חצי שמנת עמידה מתוקה במקום מים) , מלח, פלפל שחור, מעט כורכום, מעט פפריקה מתוקה. לערבב הכל היטב. לשים בתבנית 24, לפזר מעל פירורי לחם, להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני בערך 35 דקות. (זה מתכון משודרג של ליהיא לפיד המדהימה) בהצלחה
 

anny12

New member
לא מרגישים את הבצל, הפטריות יותר דומיננטיות

תנסי, ממליצה בחום.
 

anny12

New member
קבלו תמונה של הפשטידה

(+ספגטי וירקות של הקטנצ'יק - יש גם שניצל אבל עוד לא טוגן ) סליחה על האיכות הגרועה, המצלמה כבר "עבר זמנה" הפשטידה - מ ד ה י מ ה !! מומלץ בחום!!
 

אילתית 2

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif מלך ולא סתם מלך רומנטי!!!!

מקסים ממש התרגשות להגיע הביתה ולראות דבר כזה.... שהשנה יהיו לך המון המון המון רגעים שכאלה
 
למעלה