שאלה

מצב
הנושא נעול.

PRETY GIRL

New member
../images/Emo13.gifשאלה

שאלה
הגשתי תביעה בבית דין לעבודה נגד המעסיק שלי בגין תשלום משכורת. קיבלתי את טופס התביעה עם מדבקה של מספר התיק. מה עכשיו? תוך כמה זמן יהיה משפט? האם זה עיניין של חודשים? תודה מראש!

PRETY GIRL

New member
ועוד דבר

שאלה
הגשתי תביעה בבית דין לעבודה נגד המעסיק שלי בגין תשלום משכורת. קיבלתי את טופס התביעה עם מדבקה של מספר התיק. מה עכשיו? תוך כמה זמן יהיה משפט? האם זה עיניין של חודשים? תודה מראש!
ועוד דבר
נתתי לפקידה שם את טופס התביעה עם כל המסמכים הנוספים והיא החזירה לי העתק עם מדבקה של מספר תיק, והיא לא ביקשה ממני שום תשלום אגרה! וזה נראה לי מוזר.... יכול להיות שלא סיימתי שם את כל תהליך הגשת התביעה?

kdwolf

New member
תוך זמן קצר

ועוד דבר
נתתי לפקידה שם את טופס התביעה עם כל המסמכים הנוספים והיא החזירה לי העתק עם מדבקה של מספר תיק, והיא לא ביקשה ממני שום תשלום אגרה! וזה נראה לי מוזר.... יכול להיות שלא סיימתי שם את כל תהליך הגשת התביעה?
תוך זמן קצר
מהניסיון האישי שלי, תוך מספר שבועות תקבלי מעטפה עם אישור מסירה. שימי לב - לא מספיק שאת משלמת מיסים במדינה הזאת: עלייך לגשת למעסיקך הנתבע ולמסור לו את המעטפה ולהחתימו על אישור המסירה. אבסורד ותו לא...

PRETY GIRL

New member
מקפיצה

שאלה
מקפיצה
מ ק פ י צ ה

בית הדין יעביר את כתב התביעה

שאלה
לנתבע ויקבע תאריך לקדם משפט. תאריך לקדם משפט יכול להיות בהחלט שיקבע לעוד מספר חודשים. בעיקרון, בהחלטת בית הדין לגבי תאריך הדיון, יצויין בתוך כמה זמן אמור הנתבע להגיש כתב הגנה.

kdwolf

New member
מוזר...

לנתבע ויקבע תאריך לקדם משפט. תאריך לקדם משפט יכול להיות בהחלט שיקבע לעוד מספר חודשים. בעיקרון, בהחלטת בית הדין לגבי תאריך הדיון, יצויין בתוך כמה זמן אמור הנתבע להגיש כתב הגנה.
מוזר...
הגשתי תביעה לבית הדין בת"א לפני כמה זמן וקיבלתי מעטפה ובתוכה עוד מעטפה, סגורה הפעם, עם ספח והסבר שעליי לדאוג למסור את כתב התביעה לנתבע... כנראה שמה שאת מתארת נכון רק אם פועלים באמצעות עו"ד ?

זה גם קורה לנו עורכי הדין......./images/Emo13.gif

מוזר...
הגשתי תביעה לבית הדין בת"א לפני כמה זמן וקיבלתי מעטפה ובתוכה עוד מעטפה, סגורה הפעם, עם ספח והסבר שעליי לדאוג למסור את כתב התביעה לנתבע... כנראה שמה שאת מתארת נכון רק אם פועלים באמצעות עו"ד ?
זה גם קורה לנו עורכי הדין.....

לא מוזר בכלל. התלבטתי אם לסבך את השואלת באופציה הזו והחלטתי לותר... מה שחשוב זה לפעול עפ"י הנחיות בית הדין ולבדוק בהחלטה שמצורפת למעטפה מתי נקבע התיק לדיון.

PRETY GIRL

New member
תודה על התשובות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שאלה
תודה על התשובות

מצב
הנושא נעול.
למעלה