קולולולו מסויג

לבנה123

New member
../images/Emo13.gif קולולולו מסויג

אני כותבת את ההודעה הזו בידיים רועדות, ומבלי שאני באמת מאמינה למה שאני כותבת. עשיתי הבוקר בדיקה ביתית נוספת (אני ממש פאתטית, אני יודעת), וכבר עמדתי לזרוק אותה, ואז בצבץ לו שם עוד פס. קטן, כמעט שקוף, כמעט זניח, אבל עוד פס! אז הלכתי לעשות בדיקת דם (מה זה הלכתי - רצתי זה לא מילה
), ולפני 10 דקות הגיעו התוצאות:
בטא 258
ומאז אני לא מפסיקה לבכות. מהתרגשות, ומפחד. אז אתן בטח שואלות למה קולולולו מסויג, ולא קולולולו ראוי לשמו? אז ככה - כי מעבר לזה שכמובן מתחילות עכשיו את הדאגות הרגילות של הכפלות ודופק וכו' וכו', אצלי גם חייבים לודא שהעובר בתוך הרחם (בגלל היסטוריה של הריון מחוץ לרחם), ושהוא לא החליט לטייל לו סתם ככה באזור (בחצוצרה למשל); אם זה הריון מחוץ לרחם או לא נדע רק עוד בערך שבוע. איזה לחץ. ועד אז - אני ממש מבקשת להמשיך ולהחזיק לי אצבעות (אני יודעת שהשרירים כבר תפוסים, אבל זה באמת עוזר...) והמון המון המון תודה לכל מי שהחזיקה לי אצבעות, ולכל המסרים המקסימים והמעודדים שקיבלתי. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן. אתן פשוט מקסימות. אוהבת אתכן המון

anatc

New member
תגידי, השתגעת?! זה קולולו באבוה../images/Emo70.gif

258 זה מדהים! ואת חייבת להרגע כבר מעכשיו, כדי לשכנע את העובר שכדאי לו. לבנה, יהיה בסדר, הגיע הזמן שיהיה בסדר, לא? אז תפסיקי לרעוד, אנחנו ממשיכים עם האצבעות עד לסוף הטוב (בעוד 8 וחצי חודשים) מזל טוב
ענת

נתנאלה2

New member
ידעתי../images/Emo70.gif

איזה יופי! וכמו שאמרתי ביום שישי היית 15 יום מהכוריגון בטא נראית מצוין ועוד 4 ימים בערך תוכלי לראות שק הריון כל כך מבינה את הפחדים ולכן מחזיקה לך מלאן
שהפעם הזאת תמשך עוד 8 חודשים עגולים ומלאים

debby12

New member
מנהל
מברוק

באמת - תירגעי ומהר - נשמעת לי אחלה בטא. חוץ מזה למה להיות פסימית? די - כבר נפלת פעם בסטטיסטיקה של הריון מחוץ לרחם - אז הסיכוי הוא נמוך שתיפלי עליה עוד פעם. עלי והכפילי!!
דבי

../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifכפרותתתתתתתתתתתתתתת

מזזזזזזזזזזזללללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב יללה תתחילי לשמוח ומיד להפסיק לפחד ולחשוב שחלילה לא יהיה טוב... את בהריון והפעם זה לכל התשעה חודשים שיבואו. מחזיקה אצבעות כולל של הרגלים,וגם את של בעלי - וקדימה תתחילי לשמוח!!!!

יש לי דז'אבו ....שרק ימשיך כך

איזו בטא מדהימה..... התאור שלך כלכך דומה למה שחשתי כאשר קיבלתי תשובה. רעד ובכי - וקשה להאמין.... והצפיה לדופק...ולשק בתוך הרחם.... ועם כל התופעות המפחידות שקראנו עליהן - מפחדים לצהול ולשמוח......ואני מתרגשת בשבילך כל כך ומחזיקה לך אצבעות בכל הידיים והרגליים .... שימשך כך עד הלידה....

זה נשמע מצויין ../images/Emo6.gif

החששות שלך טבעיים, אבל הפעם זה אמיתי וזה קורה אצלך ברחם. המון המון המון מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבב

p h i l i

New member
וואו - נשמע מצויין ../images/Emo6.gif

מזל טוב ויהיה הריון קל ובריא!!!

רועיבת

New member
שום מסוייג ושום נעליים

אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות עוד שבוע - רק עד שתדעו שהקטנצ'יק באמת במקום הנכון ברחם (וגם זה רק כי את לחוצה וביקשת - למרות שברור לי שהכל יהיה בסדר
). אח"כ פשוט מאחלת לך מזל טוב ענקי ושולחת אותך לפורום השכן - את יכולה בלי האצבעות שלנו!!!! המון המון המון מזל טוב (על החשבון).

מיכל25אב

New member
מזל טוב-החלטי וחד משמעי בהחלט!!!!!

לבנה ,בטח אף אחת עוד לא אמרה לך את זה אז פשוט תרגעי ותחשבי חיובי!!!!(איזה חכמה על אחרים אני..) אני ממשיכה להחזיק לךאצבעות ושיהיה בהצלחה!

גוליגל

New member
מזללללל טוווווב

מזל טוב לבנה! יופי של בטא, ובעוד כמה ימים תראי שהוא ברחם
, ואולי תרגעי. חוץ מזה, אצל חלקנו החששות לא מתפוגגים כל ההריון - יהיה דופק? סקירת מערכות? מי שפיר וכו' - כמו שאמא שלי אומרת, הריון זו רולטה. מאחלת לך הכפלה, דופק, בעיטות, ולידה קלה של ילד\ה מושלמ\ת!

יעליק27

New member
יייייייייייייששששששש איזה כייף|מזלט

לבנה מתוקה, כל כך שמחה לברך אותך, ומבטיחה לא להפסיק להחזיק לך אצבעות עד ההכפלה והבדיקות שיוכיחו שהכל נקלט במקומו, ברחם, ושהכל בסדר ושאפשר לנשום לרווחה
חוץ מזה שלי התוצאות נשמעות נהדר, ואם את שואלת אותי אני הייתי מרפה קצת מהלחץ ונהנת לראות את המקל עם שני הפסים ואת בדיקת הבטא הגבוהה והמצויינת. מגיע לך קולולו אמיתי
עדין מחזיקה עם ה
לה

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולו

רוצה מסוייג? קחי מסוייג... אם תבקשי קולולו ורוד עם נקודות סגולות תקבלי. על כזאת בטא תקבלי ממני מה שאת מבקשת (רק אל תבקשי ממני אופני מרוץ
). שיעלה ויכפיל, ישלש ויפעם ויבעט לך בבטן תשעה חודשים. מאחלת לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה, שהילד הבא יבוא רק מאהבה
. אז עשינו עוד
על הזרקה עצמית, ו
דווקאי על פס אחד ביום ה15 עם בטא בשמים
. נועם

Blue velvet

New member
עד שמצאתי את ההודעה שלך....../images/Emo8.gif

אחרי שקראתי את המסר עשיתי חיפוש ממושך, והנה, מצאתי! אני ממליצה על אופטימיות, זה תמיד טוב בחיים. למרות זאת, אני מבינה אותך מאוד, למרות שטרם נכנסתי להיריון. התחושה הזאת של הפחד שמא סבלות העבר יחזרו, לא מרפה במקרים כאלה. זה טבעי, ומהווה מנגנון הגנה. אז שימחי, אבל השתדלי לא לספר לאנשים שאינם קרובים אלייך, ובכל מקרה, חכו עד שתדעו בבטחה שהכל תקין. שיהיה הרבה מזל טוב, בריאות ואושר!

אינדית

New member
קולולולולולולולולולולו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לבנה מתוקה, מזל טוב!!!!!!!! אני רואה שהאצבעות של שלושתנו (
+
+
) לא הוחזקו לשווא! איזה כיף, איזה כיף! אני כל כך שמחה בשבילך, מתוקה, התגובות שלך תמיד חיממו לי את הלב ושמרו לך שם פינה חמה ומיוחדת, ועכשיו אני כל כך מאושרת לשמוע! זה פשוט מדהים מה שקורה בפורום הזה לאחרונה! מזל טוב, מתוקה, להמשך בריא ותקין ועגול ויפה ומדהים

לבנה - מזל טוב!!

מקווה מאוד בשבילך שאכן יהיה לך הריון קל וכמו שצריך... מחזיקה לך אצבעות... ושוב - מזל טוב!!

בולולה

New member
בשעה טובה !!!

לבנה יקירתי, ברכות חמות. כמה זה מעודד לשמוע על הצלחות ובעיקר כשאפשר לחבר פרצוף לאישור הזה. שיהיה זה הריון ארוך ומשעמם עמוס באושר, בהתרגשות, באהבה וברגשי הגשמה. יחד איתך עוזבות אותנו חברות מקסימות כך שלא ישעמם לכן בפורום השכן - תשמרי לנו מקום, כולנו מצטרפות בקרוב! רק אושר,
בולולה.

למעלה