פתחתי הודעה חדשה כדי שלא תלך לאיבוד

../images/Emo13.gif פתחתי הודעה חדשה כדי שלא תלך לאיבוד

כמובן שאשתף אתכם בחוויותיי אני הולכת עם חברתי לאחר שכנועים קשים. היא לא כל כך רצתה ללכת בהתחלה כי היא הייתה מעריצה גדולה של מייק (היא צרפתיה), אפילו הייתה בכמה הופעות שלו וזכתה לראותו מקרוב במועדון המעריצים. אני מקנאה בה שהיא ראתה אותו במציאות ואילו אני הסתפקתי בגזרי עיתון. אם אתם רוצים אני יכולה לשאול אותה על התקופה ההיא ולכתוב לכם כאן. בכל מקרה, כשמייק הלך לעולמו היא נכנסה למשבר גדול וכעסה עליו מאוד על מה שעשה. שנים לאחר מכן היא לא רצתה לשמוע את שמו בכלל שלא לדבר על המוזיקה שלו. בתקופה האחרונה כשהתחילו לדבר על ההצגה (בתקשורת בצרפת ממש מתרגשים ומפרגנים וזה גם טוב שנזכרים שמייק היה ישראלי וכמה שהוא תרם לתרבות הצרפתית) היא פרצה בבכי היה לה מאוד מאוד קשה והיא סיפרה לי את הסיפור שלה ואני אמרתי לה שלדעתי כדאי לה ללכת להצגה אולי היא תסלח אולי היא תתגבר על מה שקרה, זה כמו לסגור מעגל של פעם. אני חייבת לשאול אותה על מייק ואיך הוא היה ביומיום כשהוא לא היה על הבמה.

Alvai

New member
ברור שנשמח לשמוע גם על ההצגה וגם מהחברה

מעניין לראות את עיתוני יום שישי הקרוב... או שני הבא. תודה !

mikamike

New member
סרינה תודה ,נשמח לשמוע ממך ../images/Emo24.gif

סרינה תאמרי לחברתך שהיא לא צריכה לכעוס על מייק !! איך אפשר לכעוס על מלאך כזה ,מה גם שאני אישית לא מאמינה שהוא התאבד !!!! זו דעתי האישית ,אחרי שביקרתי בבית של מדאם קאשי ,בשנת 1999. תודה על שאת משתפת אותנו בכל מה שקשור למייק .ותודה על התמונות היפות . יום נפלא סרינה .

חנן515

New member
למיקה המעריצה מה זה את לא מאמינה שמייק התאבד

זאת עובדה זאת המציאות אין משהו אחר גם לי קשה ואני לא מבין איך זמר גדול ומצליח ויש לו הכל ואדם נפלא עושה דבר כזה אכן קשה להאמין זאת אבדה גדולה לעולם הבידור המוסיקה אבל מייק התאבד וזאת האמת וכמה חבל ממש חבל על מייק

mikamike

New member
חנן!!!לך זו עובדה לא לי !!!

כן אני לא מאמינה שמייק התאבד !!! זו דעתי האישית ,ואם תרצה לשוחח על זה אשמח לשוחח איתך , גמר חתימה טובה

חדוה25

New member
גם אני מרגישה כמוך. ולגבי ההצלחה של המחזה -

אכן כל הכבוד למייק, לא חשבתי לרגע שלא יצליח. שימשיך כך עוד שנים רבות. גמר חתימה טובה ושנה של הצלחות ובשורות טובות.

חנן515

New member
כן אפשר לשוחח על זה או שאתן את הטלפון שלי או

אפשר לדבר בפייסבוק בצאט תשלחי לי הודעה בקלות מזהים אותי כתבי חנן יש לי תמונה ויש לי כמה קליפים שסמתי לפייס וזה רק אני כנראה ששמתי את מייק אז אם יש לך פייסבוק אשמח לשוחח איתך הפייסבוק שלי חנן ר

מיכל שמ

New member
מיקה אני איתך , מאמינה בדיוק כמוך ...

וחנן שימשיך להאמין במה שהוא רוצה ולקוות למה שהוא רוצה ובאמת שאין צורך שתשוחחי איתו על כך , חסר טעם , הוא בין כה וכה נעול בדעתו בכל דבר ושום דבר לא מצליח לשכנע אותו אחרת ,וההוכחה לכך היא ההודעות הבלתי נלאות שלו בענייני הקליפים . וחנן אין צורך שתשאיר את הטלפון שלך ,זה בסדר , תשאר באלמוניות שלך ,זה ממש בסדר מבחינתנו .

חנן515

New member
מיכל את לא מכירה אותי טוב

אני לא נעול בדעתי ואני יכול להשתכנע מדברים של אנשים אחרים יתכן שרק בענין הקליפים יש לי דעה שקשה לשכנע אותי בזה בשאר הנושאים כן ואם מיקה או אחרים רוצים לשלוח לי הודעה מה זה איכפת לך אני בשמחה אתכתב עם מי שרוצה אפילו איתך אני מתכתב הרבה בצאט בצורה יפה ומכובדת על כל נושא והאמת שאני רוצה ואשמח להתכתב איתכם בנחמדות

חנן515

New member
ואני לא אלמוני ומסתורי יש תמונות שלי וכולם

יכולים לראות ולדעת מי אני ובקרוב אשים תמונות יותר טובות שלי ושיהיה צום קל וחתימה טובה ושנה טובה ונפלאה

חנן, סליחה שאני מתערבת, פנית אל מיקה,

אבל בתור בת דודתו של מייק, שהכרתי את מייק מהיום שנולדתי ועד היום שהוא נפטר, גם אני לא מאמינה שמייק התאבד . אגב, גם אבי ז"ל לא האמין עד יום מותו. חתימה טובה וצום קל לכל הצמים

עוד פרט שאני מבקשת לספר, בהלוויה של

מייק אבי ז"ל האשים את מי שהאשים במותו של מייק ובמילים האלה "צעק" עליו "אתה שמרת על מייק בפריס, כאן נגמר התפקיד שלך, היום אנחנו שומרים עליו" וסירב בתוקף לאפשר לו ולחבריו להתקרב למייק.

mikamike

New member
תודה בנות שאתן בדעה איתי ../images/Emo24.gif

טובהל'ה אני שמחה שאביך צעק עליו וסירב לאפשר לו ולחבריו להתקרב , שתהיה נשמתו צרורה בצרור החיים אמן.. אני מאמינה שיום אחד יגלו את מי שדחף את מייק למותו ,אולי עכשיו בעקבות ההצגה של מייק הכל יתעורר !!! זו דעתי האישית וכך אני מרגישה !!!

חנן515

New member
לטובה כמובן שאני לא יודע את הפרטים ומה האמת

לגבי מותו של מייק אומרים שמייק התאבד ככה כולם יודעים ואומרים אם ישאלו את האנשים בארץ הרוב הגדול יגידו שמייק התאבד זה מה ששמעתי שמייק התאבד ומה האפשרות האחרת שדחפו אותו ההמרפסת ובכוונה רצו להרוג אותו אז אני אומר שהכל יכול להיות מי יודע חשבתי שהסיבה הרשמית זאת התאבדות אבל הכל יכול להיות אין לדעת מה באמת קרה לו ואיך יסתימו חייו פשוט אני בודק את האפשרויות ולדעתי יש כנראה שני אפשרויות

אתה צודק חנן אם ישאלו אנשים בארץ אחוז גדול

באמת יגיד את מה שקראו ושמעו, כי הם ניזונו מהעיתונים ומהרדיו/טלוויזיה. אבל לחלק אחר מהאנשים יש תחושה אחרת ואני בין אלה ש"הלב צורח" שמייק לא התאבד ושהיה צריך לשמור עליו טוב יותר מכל כיוון שהוא היה אוצר נדיר שקינאו בו. כמו שמיקה אמרה, יבוא יום והתעלומה בע"ה תיפתר.

חנן515

New member
אני מקבל את מה שאת אומרת טובה כל הזמן חשבתי

שמייק התאבד כי זאת היתה ההודעה הרשמית של בצרפת וגם בארץ אמרו שמייק התאבד וזאת הסיבה למותו וגם הרי מייק ניסהלהתאבד פעם אחד והוא נעצר במרפסת במעקה משהו כזה לכן כך חשבתי אבל אם אתם אומרים שמשהו דחף אותו אז בסדר אני מקבל את זה אני לא מתווכח על זה כי אני לא יודע פשוט הכל יכול להיות זה או התאבד או מישהו דחף אותו וגרם למותו אנחנו לא יודעים בוודאות מה קרה שם לכן שתי האפשרויות קיימות ויתכן שאתם צודקות ומישהו דחף את מייק יכול להיות

חנן אף אחד לא יודע מה היה בפעם הראשונה,

אנחנו בסך הכל אומרים/ות שמייק לא התאבד, הרי לא היינו במקום ולא יודעים בדיוק מה קרה, רק דבר אחד אני רוצה לציין שלדעתי למייק לא היתה שום סיבה להתאבד, הוא היה כוכב שלא היה שני לו, הוא קיבל אהבה אין סופית, לא רק מהמעריצים, אלא גם מהמשפחה, אימו ז"ל וצבי שיבדה לחיים ארוכים נתנו את כל ליבם למייק, כתבו, התקשרו וביקרו. מאיתנו, לא היה שבוע אחד שלא שלחנו אליו מכתב ומיד הוא החזיר לנו מכתב, הוא ידע שאוהבים אותו ודואגים לו מאד, פעם בשבוע הוא היה מתקשר אלינו הביתה, היה מדבר עם כולם ומתלוצץ כמו שרק הוא ידע, גם משאר בני המשפחה: משפחתה של מאירה רם ומשפחתו של משה בנש, התכתבו איתו אחת לשבוע ודיברו איתו בטלפון, חבריו הקרובים התנהגו אותו דבר, דיברו, כתבו וביקרו. לכן אף אחד לא הרגיש שמייק היה במצוקה, מייק היה תמיד בפוקוס, גם שהפתענו אותו והתקשרנו אליו הוא קיבל את השיחה בכייף. כך שלא נראה לי שמייק התאבד ולצערי אולי לא נדע מה קרה.

חדוה25

New member
כולנו מקווים שהתעלומה באמת תיפתר ומי שאשם

יבוא על עונשו, אבל זה לא יחזיר לנו את מייק. לפני כמה שנים עבדתי בעיתון מקומי ויום אחר כאשר חיפשתי משהו, ניתקלתי בעיתון "העולם הזה" מתאריך 30.4.1975 כשהכותרת היא: "התאבדות או רצח?", כך שעוד אז כנראה שאנשים ידעו שיש דברים שמסתתרים מאחורי ה"התאבדות".

למעלה