:-פרלינים מציפוי שוקולד לבן וחלב

muriel11

New member
../images/Emo13.gif:-פרלינים מציפוי שוקולד לבן וחלב

באיזה שוקולד לבן וחלב מומלץ להשתמש לציפוי הפרלינים (אחוזי מוצקי קקאו,חברה וכו) וגם מהו הטמפרור הנכון לשוקולד לבן ושוקולד חלב אנא תשובתכם המהירה מאד תודה שנה נפלאה לכלכם
 

Rockamora

New member
שוקולד לבן? מוצקי קקאו? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיחה טובה.
בקשר לשוקולד חלב- כמה שיותר.
 

muriel11

New member
פרלינים משוקולד לבן וחלב

כעת אני יודעת שאת/ה רוקמורה יודע/ת הרבה יותר ממני על שוקולד (שזו אגב חכמה קטנטנה) האם מישהו מקצועי יכול להתייחס לשאלותיי? תודה
 

Rockamora

New member
זה היה בצחוק. ../images/Emo2.gif

מממ.. בכל אופן- שוקולד לבן הוא לא שוקולד מאחר ואין בו מוצקי קקאו. לגבי השוקולד חלב, כמו שאמרתי- כמה שיותר אבל עדיף בסביבות ה40 אחוז, שלא יהיה מר מדי. זה כמובן הטעם שלי. הכי טוב אם תקני כמה דוגמאות ותראי מה יותר טעים לך, את לא חושבת?
 

muriel11

New member
rockamora עזרתך האדיבה והדחופה בבקש

הבנתי את הפאשלה הגדולה שלי..... מה המלצתך לגבי "שוקולד" לבן איזה סוג ולאילו טמפ' להגיע בטמפרור? טמפ' גם בטמפרור שוקולד חלב ? בבקשה נסה לענות לי מהר אני כבר מאד רוצה לנסות תודה ושנה נפלאה
 

Rockamora

New member
מצטער,

בטמפרור אני לא מבין כל כך. אני יודע מה העקרון אבל לא יודע טמפרטורות. תפני במסר פרטי למני המנהל או לאדומה "מאיה שטרן" ותשאלי, הם ישמחו לענות אני מניח.
 

Elie Tarrab

New member
שוקולד לפרלינים

לפרלינים בתבניות או בציפוי דרוש שוקולד עם אחוז גבוה של חמאת קקאו ביחס לאחוז הכללי של מוצקים שגם מומלץ ע"פ רוב שיהיה גבוה. בד"כ חברות נוהגות לציין את דרגת הסמיכות של השוקולד ע"פ טבלת שימושים או בכינוי "נוזלי" או "אוניברסלי".
 
למעלה