בוקר אור.מקסימה - מצגת הכלניות מאד מיוחדת

מלכה 5

New member
../images/Emo13.gif בוקר אור.מקסימה - מצגת הכלניות מאד מיוחדת

ראיתי את התנועה בצילומים, הכלניות רוקדות לצלילי המוזיקה המלווה. נפלא.

מלכה 5

New member
מאחלת לכולנו שבוע טוב, בידידות וחברות, ללא

מועקה וללא בדידות.

maxima

New member
בוקר טוב ושבוע נהדר לכולם...מלכה

הכלניות אכן רקדו כי היתה רוח בניגוד למרכז שהיה חם כשיצאתי וגם כשחזרתי בצפון נשבה הוח קרה...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב

מקסימה, הכלניות זה במנחת מגידו או מקום אחר? אתמול היו ממש פקקים בכניסה למנחת. אני נסעתי אחה"צ לתל אביב לראות את הנכד וראיתי את העומס בכניסה.

deebeebee

New member
אחת הסיבות שבגללן אני לא אוהבת

לטייל בשבת היא העומס בכבישים. אני זוכרת שממש סבלתי כשעוד היתה לי מכונית והיינו מטיילים מדי פעם בשבתות. מעדיפה לטייל באמצע השבוע. בשבתות נשארת בעיר.

ora11

New member
../images/Emo106.gifמקסימה איזה יופי של מצגת כלניות

יום טוב ושבוע טוב ומבורך.

היום טיילתי בתל-אביב!!

כבר הרבה זמן שלא הייתי בת"א, באלנבי , שנקין וקינג ג'ורג' ,המוני מטיילים !! גם עברתי בלוינסקי, פשוט שמח בכל מקום, הקניות לטו בשבט הסתיימו, וכבר רואים בחנויות ובשווקים תחפושות לפורים ! מכיון שגרתי בלוינסקי , אני רואה את השינויי של האוכלוסיה !! כל הוותיקים עזבו, נוספו חנויות של תבלינים , המוני מסעדות, של עדות שונות! אחד היה תבשיל הפרסי, אחד תבשיל טורקי ! שוארמה לא חסר שם! אין מכולת שם יותר. בנחלת בנימין ליד ארטא מי שמכיר, עשו סופרמרקט, הכל שונה מוזר לי ושונה! מכיון שטיילתי בשינקין , אכלתי פיצה של החברה עגבניה הבצק מאוד דק וטעים !! עשיתי גם חטאים עם עוגת גבינה מלכותית, בקונדיטוריה בקינג ג'ורג'! פשוט השתוללתי ! מקסימה! מקסימה !! אהבתי את המצגת של הכלניות, פשוט מקסים, פרחים תמיד עושים שמח ללב !!

מכיון שהיום עוד טו בשבט, אראה לכם

את העבודה שלי שעשיתי בשנה שעברה לחברה !

maxima

New member
יוליקה ודיביבי...אני יוצאת לטייל

בשבת ב-7 בבוקר וב-13:00 אני כבר בדרך חזרה כך אני לא נתקעת בפקקים

למעלה