Two to go

../images/Emo129.gifTwo to go../images/Emo73.gif

אחלה פרק. אני אשתדל לעשות מגילה, תחזיקו אצבעות. אוקיי, אז הפרק הזה ממשיך מאותה נקודה בדיוק שבה נגמר הפרק הקודם. Willow, what did you do? המילים האלה נשארות תלויות באוויר ללא תשובה. האם זו עדיין ווילו? הג'ינג'ית המתוקה הפכה לאפלה. האם אי שם בפנים עדיין קיימת החברה הטובה של כולנו? או שהיא נכנעה לגמרי לסמים ו-Letting darkness take over? אלה השאלות שאיתן זאנדר, באפי, אניה ואפילו אנחנו נאלצים להתמודד. תוך כדי המרדף אחרי ווילו באפי אומרת שלהרוג אנשים משנה אותך. זה נכון כמובן עבורה, אמנם היא לא באמת הרגה את קטרינה, אבל היא הייתה בטוחה שכן. זה נכון גם עבור ג'ונתן, שמאז התחיל להבין שכלום לא בסדר במה שהם עושים, מתעשת ומנסה לחזור להיות בן אדם. ורואים דוגמאות לזה במשך כל הפרק. זה נכון עבור וורן, שמאז רצח קטרינה, הרגיש שהוא כל יכול, שאפילו רצח היא אופציה עבורו עכשיו. אדיוט. הקטע בבית הכלא, כשאניה באה להציל את אנדרו וג'ונתן היה טוב. אניה התמודדה עם מצב החירום ממש טוב, ואהבתי את הקטע שהיא אומרת לסוהר- These things are real. They're dangerous.. And they're coming. אנדרו עדיין לא חי במציאות, כמו גונתן. הוא לא מבין את חומרת מעשיו, ואת חומרת מצבו. ג'ונתן נותן לנו רגע נוסטלגיה לתיכון. What was that?- Just Willow. מבחן הטעימות של קלם היה חמוד להפליא- כמו כל דבר שקשור אליו. התגובה של ספייק לאיש הלפידים הייתה חמודה.. מצד שני, האיש עצמו- לא הכי ידידותי. זוכר את הדבר ההוא שדיברנו עליו? About me shutting up? עדיין הרגשתי רע על ג'ונתן, כי אני זוכרת אותו בתיכון והוא היה כל כך חמוד. נזכרתי בקטעים שם על המגדל באירשוט ועל השכנועים של באפי שהוא לא יהרוג את כל הקפיטריה. ואז הוחזרתי בכוח למציאות שבה היא רותחת עליו וזה העציב אותי קצת. אבל נראה לי שזו רק אני. You still taste like strawberries.. ווילו חוזרת למי שהתחיל את כל הלופ הזה של הקסמים בתוך ווילו. They're strong. But you're stronger. הקטע עם דארק ווילו ודון ריגש אותי קצת.. It's time you go back to being a little energy ball.. דארק ווילו מוציאה את הפחדים של כולם. את מה שהן מחביאים הכי עמוק. גם לבאפי. Screw a vampire just to feel. זה מה שמוחבא עמוק בתוך באפי. גם אם העולם כבר יודע את זה. הקטעים בין אניה לזאנדר בפרק הזה כ"כ יפים. That was solace. ןתהיו כנים, נכון ש"דארק רוזנברג" ממש לא נשמע מפחיד? You've never had any tiny bit of sex. have you? ועוד אניה וזאנדר- I care if you live or die, Xander. I'm just not sure which one I want. וקטע אכזרי קצת.. Let mt guess, You'll propose? גם ככה זאנדר מרגיש כ"כ חסר תועלת, אי אפשר לרחם עליו קצת? כשדארק ווילו סיפרה על ווילו, הרגשתי קצת מווילו המקורית, לא רק האפלה, היה גם אור. במיוחד כשהיא סיפרה על טארה. The only thing I had going for me.. Were the moments, just moments, when Tara would look at me and I was wonderful. And that will never happen again. כ"כ עצוב. ממש הזדהיתי עם ווילו באותו רגע. היא נזכרת למה היא עושה את זה בכלל, וממש הבנתי אותה. טארה שגרמה לה להיות נפלאה, לא תהיה יותר. והאנשים האחראים ישלמו. כשדארק ווילו התמודדה מול אנדרו וג'ונתן נזכרתי בגרסה של אנדרו מסטוריטלר, וכמעט התפקעתי מצחוק. ממש ריחמתי על ספייק. Bad move.. Wait, first stage? Bugger. התפקעתי מצחוק. Litteraly. והקטע המוכר ואהוב- I DON'T wanna hure you.- Didn't say I wouldn't. ואניה וזאנדר אחרון להיום- Go. Do something right. מרגש ברמות בלתי מתוארות. לפחות אצלי. קרב בין דארק ווילו לבאפי. זה היה מתבקש. וזה הגיע. וזה מעולה. A killer isn't a slayer. חכו, לא עברנו על זה כבר? Oh, Buffy. You really need to have every square inch of your ass kicked. ושוב חוזרת המנגינה- It's about power. אף אחד לא יכול לנצח את דארק ווילו? בואו נבחון את התאוריה הזו. Welcome back, Giles. מיה.

פרק מצויין.

כרגיל, תמיד מעניין לקרוא את מה שאת כותבת חח. אחח ווילו, אהבתי את כל הפגנת הכח הזו, אהבתי שבהחלט אליסון מעבירה את התחושה שכל הכח הזה וההרס, בא מתוך ריקנות ולא מתוך זעם ורק נקמה. אהבתי מאוד את הסצנה עם דון ובאפי, שהחדר מתחיל להסתובב ובסוף מסיימים במג'יק בוקס, זה היה ממש יפה. אגב, עוד מישהו שם לב לדמיון הרב בין דארק ווילו לפיית'? השיער, העור הלבן והחיוור, הדיבור המאוד ציני, היא אומרת את האמת בפרצוף בצורה קשה וכואבת, אפילו ההליכה של שתיהן דומה (והמכות בסוף, כרגיל בין באפי לפיית'). מאוד אהבתי את זה. כל קטע עם זאנדר פשוט עצוב, מרגיש חסר תועלת, אניה כל הזמן יורדת עליו (האי ההבנה ביניהם פשוט מעצבנת), והוא באמת כל כך רוצה לעזור והוא כל כך יכול. חבל לי על ג'ונתן, היחיד מבין הטריו שאיכשהו התבגר, אהבתי את הקטע שהוא שם את החרב על הצוואר של אנדרו, גם הקטע בחנות שהוא אומר לו להתבגר. יפה שהוא מבין שהוא צריך לשלם על מעשיו ולוקח אחריות. אנדרו וג'ונתן עדיין משעשעים (אנדרו במיוחד). קלם פשוט דמות חמודה ומשעשעת, הקטע עם הדוריטוס היה משעשע ביותר. ספייק ממשיך לשעשע. וכרגיל הסוף, מגניב לראות את ג'יילס כך, מתפרץ ונראה כמו איזה מכשף על.

Loves Bitch

New member
אך מגילות לתפארת../images/Emo99.gif

אני נורא אוהבת את הפרק הזה. אני אישית לא ראיתי את כל העונה השישית, כי איכשהו אני שמה לב לשעון רק כשכתוב 17:48 או משהו כזה. אבל את הפרק הזה ראיתי ואני אוהבת אותו בדיוק כמו הפעם הראשונה שראיתי אם לא יותר. הקרב בין דארק וילו ובאפי זה הדבר הכי נכון שיש, הגיע הזמן לדבר כזה. רציתי לעשות מגילונת משלי אבל היי - יש לי טלפון
קיצור פרק טוב. מיי לייק דארק וילו

מגילות זה טוב

לצערי אינלי כל כך רעיונות למגילה עכשיו....וגם אינלי ממש כוח...אז אני יעשה את זה קצר נורא אהבתי את הקטע בהתחלה עם זאנדר שהוא לא האמין שזו הייתה ווילו שהרגה את וורן... הקטע בכלא עם אנדרו וג'ונתן שאנדרו סופסוף מודה שהוא ו-וורן תיכננו לעזוב אותו ושג'ונתם ירד עליו וכל העניין במג'יק בוקס היה ממש יפה...ג'ונתן כבר מהקטע עם קטרינה התחיל להרגיש רע עם הכל ולפעמים הוא הראה את זה....אבל עכשיו סופסוף הוא אומר לאנדרו את האמת בפרצוף ואנדרו המפגר לא מבין את זה (אנדרו רק חמוד בעונה השביעית) הא אני כל כך אוהבת את הקטע עם ווילו ודון....והקטעים עם באפי שווילו אומרת לה סופסוף כל מה שהיא חושבת (זה רק אני ששמתי לב או שצינזרו את המילה screw...?) אהבתי את כל הקטעים עם זאנדר ואניה שהיא עושה לו כאלה חיים קשים....במידה מסויימת איכשו עוד מגיע לו....אבל בפרק הזה היא כבר ממש גרמה לו להרגיש רע עם עצמו וזאנדר עוד באמת איכשו עשה את זה רק לטובתם...התזמון היה לא נכון...אבל הוא עדיין עשה את זה כי הוא חשב שרק ככה יהיה בסדר... וכמובן כמובן את הקטע הטוב מכל...המכות בין באפי לווילו... כל כך אהבתי את המשפטים של ווילו...כל הyou really need to have every squer inch of your ass kicked הסיבה שכל כך אהבתי את זה היא שסופסוף רואים שווילו can kick some ass כל הזמן באפי הייתי החזקה והלוחמת ו-ווילו היא זו שעמדה בצד ועשתה קסמים....ועכשיו רואים אותה נלחמת וקורעת לבאפי ת'צורה (נכון גם ווילו חטפה שם כמה מכות...אבל היא עדיין קרעה אותה) אהבתי שבאפי קפצה עליה ו-ווילו אמרה לה: get off super bitch! לסיכום... דארק ווילו שליטה
מי לאב דארק ווילו

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

שיעשע אותי
ה-just Willow היה ממש חזק.. ה-bad move היה מצחיק ה- annoying virgin היה פשוט גאונות! וב- Mom, Buffy, Tara, whaaa עודדתי את ווילו
ואצל ראק.. ממש ראיתי את ווילו האמיתית כשהיא דרכה אצלו שוב.. רק אז שהוא התקרב אליה פנים מול פנים, היא נעלמה.. ואתו הדבר כשדון הזכירה את טארה, אבל מזה היא התאוששה מהר.. אניה הייתה פשוט הדמות הכי טובה בפרק, וממש רציתי לעזור לה כשהיא צעקה help me!!! help me!!!

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

אנדרו אומר משהו אז זאנדר אומר: You've never had any tiny bit of sex. have you? אז אניה אומרת: the annoying virgin has a point

kittycatbone

New member
ושוב אני מזכירה../images/Emo9.gif

בגלל שאין לי מושג איך אפשר להעלות קליפים לאינטנרט ולתת לכם קישור, אתם מוזמנים להשיג אותי במסנג'ר, ואני אשלח לכם קליפ של דארק ווילו שעשיתי^^ המסנג'ר: [email protected]

למעלה