הפינה של יעל(י)

../images/Emo129.gifהפינה של יעל(י)../images/Emo129.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע:
השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע:
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:
תמונונת שבועיתושכפרע:
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? שבוע מלא כפרות שיהיה לכם.

שרון710

New member
מגיבה כפרע

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: על קו המים.. (לא בטוח:p) השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: שחק אותה-היהודים אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:נופ.. תמונונת שבועיתושכפרע: המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: תביאו ז'קט חם שאתן הולכות למעלות... בררר שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא

NoAmOoOsH

New member
כפרעלייך ../images/Emo9.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: אממ..לאדעת..אולי מלטף ומשקר או משו. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: first day of my life אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: הDVD לייב של עברי תמונונת שבועיתושכפרע: על הבמה בהופעה של שייגעצ
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: אממ..סעו לת"א. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא, לפעמים די בצחוק "כפרעלייך" :]

אני עונה../images/Emo9.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: אממ..זה קשה..שיהיה "ואולי". השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: ממ..How to save a life - The Fray אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: ממ.."זה לא אותו דבר"
תמונונת שבועיתושכפרע:
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: תהנו מהימים האחרונים של החופש, כי לא יהיו עוד כאלו בקרוב
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא. כפרעעע

אוי חכיתי לזהה=]

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: כמה כוכב השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: פסק זמן (שקרן פלס עושה לו ביצוע=]) אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע:
תמונונת שבועיתושכפרע:בקרוב המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:אל תתייאשו!! שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"?חח כההה!!XD

אתה מי שאתה וזה בסדר../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: עיברוש
"זמן"
. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע:"מוכרת לי מפעם"
של דין דין אביב, "מה עוד ביקשת" אריק ברמן
אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: ת'אמת שאין
. תמונונת שבועיתושכפרע:
בצפון אתמול
. המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע:המלצונת
אל תבנו על משהו יותר מידי, כי אם הוא לא יקרה תתבאסו רצח
. שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? משתדלת שלא
אבל סבתא שלי כל פעם שאנחנו באים אליה, כבר שנים, המיום שנאי זוכרת את עצמי "כפרה עליך
חיים שלי
"
. שבוע מלא כפרות שיהיה לכם.
גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

vered151

New member
עווווונה :)

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: החידוש שלו ל"פרח" של יהודה פוליקר... השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: "יום יפה" סינרגיה!!! אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: "מרגיש אחר"!!!!! ללא ספקקקק תמונונת שבועיתושכפרע:
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: בחיים אל תרגישו אשמים על משהו שלא עשיתם!!! =( שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? ממש לא..חחח אני שונאת אותה אפילו =\

אע, גפן ../images/Emo99.gif.

אבל הדיסק החדש שלהם די גרוע.. [טוב, לא גרוע, אבל מאכזב ומונוטוני..]

../images/Emo45.gif לא גרוע, אבל רוב השירים נשמעים

פשוט אותו דבר =/ אבל... אשם
יחד נתגבר
מרגיש אחר
יום יפה
אלפי זוגות עיניים
וכמובן. צע"א

vered151

New member
חולקת על דעתכן...../images/Emo9.gif

לדעתי הדיסק פשוט מעווולה....!!!! אני נהנת מכל שנייה שאני שומעת אותו...

MaaYanGa

New member
../images/Emo199.gif

השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: משהו אמיתי. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: גיטרה וכינור/ אריק איינשטיין ושלום חנוך. אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: רוץ ילד/ כנסיית השכל. תמונונת שבועיתושכפרע:
שוב
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: לכו לישון!
שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא ממש
שבוע מלא כפרות שיהיה לכם. שיהיה

../images/Emo192.gif

אוי, יעלי, יעלי
. השיר הכל כך שבועי שלכם של עיברושכפרע: הממ, לא יודעת, אין. השיר השבועי שלכם של מי שבא לכםכפרע: "היא יודעת" של נינט, "סליחה" של גלעד שגב ו"מספרת לי הכל" של עמיר לב. אלבומוש שבועיעוש שלכםכפרע: "האהבה נשארת" של גלעד שגב, ושל עמיר לב. תמונונת שבועיתושכפרע: המצלמה תבוא באיחור של שבוע.
המלצונת שבועיתוש שלכםכפרע: - שאלונת שבועיתוש שלכםכפרע: אתם אומרים הרבה את המילה "כפרה"? לא ממש. "כפרה" לא. "כפרעלייך" כן.

למעלה