החוליה החלשה-סיבוב 10

../images/Emo128.gifהחוליה החלשה-סיבוב 10../images/Emo128.gif

עברנו כבר 10 סיבובים והוצאתם בסיבוב הקודם את עירום מלא
אז מעניין מה תוציאו הפעם?
: תלמה ולואיז טובה מגונה ראיון עם ערפד רוחות של תשוקה שבעה חטאים 12 הקופים סליפרס יריב אינטימי 7 שנים בטיבט לפגוש את ג'ו בלאק מועדון קרב סנאצ' המקסיקני משחקי ריגול אושן 11 טרויה ההוצאה החלה

keshush

New member
שיהיה ../images/Emo128.gif שבעה חטאים ../images/Emo128.gif

לא ראיתי אני לא יודעת אם הוא שווה או לא

דעה אישית-שווה..אבל..

זה תלוי, זה סרט קצת קשה לצפייה למרות שראיתי יותר קשים, יש שם דברים די מגעילים \: אבל אהבתי את בראד ואת המשחק שלו שם..
סרט נחמד
ומהרשימה דווקא אני חושבת שלא יוציאו אותו בזמן הקרוב, הוא אחד הסרטים הטובים שבראד עשה בעיני, אבל כל אחד והדעה האישית, ואם לא ראית אני ממליצה לראות

כן אבל הקטע זה ...

בראד לא קשור פשוט יש שם יותר מדי גופות! שימי לב שברוב הסרטים של המושלם יש גופות ןדברים כאלה ואבל פה זה ממש הגזמה ! לראות מישהו שלא זזה שנה דוחה! ואת ההוא שמת בהתחלה .... איכסה זה נכון שזה אחד הסרטים שבראדוש שיחק טוב אבל דוחה!

חחחח תיראי..

הסרט מגעיל\דוחה(מבחינת מה שמראים בו כמו מה שהזכרת למעלה) מה שתגידי... אבל אין מה לעשות על זה הסרט...זה כל הקטע בעיני, אבל אין להתעלם מהרעיון של הסרט ומהמשחק של בראד. יכול להיות שקצת הגזימו, אבל זה תלוי, יש כאלו שיהיה להם קשה ויש כאלו שפשוט יתעלמו מזה.

בראד שווה את זה

ראיתי את הסרט 3 פעמים רק בשבילו ... יש לי חברות שאני אפילו לא חולמת להגיד להן שעראו אותו ש"רעיון עם ערפד " היה להן מגעיל .. אבל שוב הוא שווה !

ה אורחת

New member
מבינה אותך! סיפור:

שהיה מתישהו את "ראיון..." בHOT המלצתי ממש לחברה שלי לראות תסרט! ובאותה זמן גם ידיד שלי היה אצלה בבית ושניהם ראו תסרט, כמה ימים אחרי זה הידיד שלי בא אלי בצווחות של איזה ילדה בכיינית ואומר לי, מה זה הסרט הזה?! גועל נפש! לא יכולתי להסתכל בכלל?! למה הוא(טום קרוז
) נשך לו (בראד
) את הצוואר?! ומסתבר, שזה כל כך הגעיל אותם שאחרי חמש דקות הם סגרו תטלוויזיה, סיסיזזז! לא מעריכים אומנות!

זה חלק חשוב וגדול מהעלילה !

יש לי הרגשה שהחבר שלך הוא קצת הומופוב (שונא הומואים) ואם הוא היה תורך להמשיך לצפות בסרט הוא היה מבין למה טום נשך את בראד זה אחד הקטעים היפים ! תני לו לראות את הסרט בדיוק אחריי שהקטע נגמר ותחריכי אותו לצפות אם הוא עדיין לא יואב קחי אותו לשיחה ותבררי מה הקטע כי בדרך כלל בנים אוהבים דברים מגעילים :) וזה באמת אומנות אבל יותר אומנות זה "מועדון קרב" רוב הסרט הוא בלי חולצה מזיע והולך מכות אין על הסרט הזה , טוב יש : כל סרט שבראד שם !

למעלה