אמנון יצחק מוציא לאור עיתון חדש

../images/Emo128.gifאמנון יצחק מוציא לאור עיתון חדש

ומה שהכי מטורף בסיפור הזה זה שהעיתון צורף לכל העיתונים של רשת שוקן וכנראה יש כאן שיתוף פעולה עם מעריב באיזשהי צורה. להלן קישור ל"עיתון" החדש שמוגדר רשמית כ"עיתון חילוני ימני קיצוני" ""חדשות השופר" צורף בסוף השבוע למקומונים של רשת שוקן. מגדיר עצמו כחילוני-ימני-קיצוני מובהק. בציבור החרדי מעריכים כי זו דרכו של הרב להחזיר המונים בתשובה בסוף השבוע האחרון הופץ באמצעות רשת שוקן עיתון חדש, שהגיע מבית הדפוס של הרב המחזיר בתשובה, אמנון יצחק. העיתון, "חדשות השופר" (shofar news), מציג את עצמו כעיתון חילוני שאוחז בקו ימני-קיצוני מובהק. ב"מעריב" דווח כי מאחורי היוזמה עומדת קבוצת משקיעים הקשורה אל הרב יצחק, ופועלת תוך התייעצות מלאה עימו."

boris5

New member
ניסיתי לעלות את הלינק- ללא הצלחה

בשרשור של שחר. תודה לך שהעלית את הנושא. מדובר בנושא מאוד חשוב ומאוד חמור. לא ברור לי מדוע אמנון יצחק עדיין אינו יושב מאחורי הסורגים. יום אחד ב"אוז" היה מסדר לו את הראש ואיברים אחרים בגופו, אם אתם מבינים את כוונתי.

snift

New member
זאת אומרת שמבחינתך "חופש הביטוי"

הוא לכולם, כל עוד הם חושבים כמוך ?

boris5

New member
אמנון יצחק מסכן את חופש הביטוי

ואת הדמוקרטיה במדינת ישראל. רק תראה תגובות סתומות לתופעה גאולוגית פרופר של רעידת אדמה שכולם צריכים לחזור בתשובה ורעידת אדמה זהו סימן. ואם כולם יחזרו בתשובה- האם יתאחה השבר סורי-אפריקני? לכן אמנון יצחק הוא מסוכן ויש להיאבק בו.

eitangn

New member
סיבה לבטל מנוי למעריב

""חדשות השופר" צורף בסוף השבוע למקומונים של רשת שוקן." אם היו משחילים לי "עיתון" החזרה בתשובה, בשבילי זו הייתה סיבה מספיקה לבטל מנוי למעריב, אם היה לי.

אנדרי ז

New member
אני מנוי למעריב

ברגע שיסתבר לי חד-משמעית שהדבר קשור אליהם ונעשה בברכתם, או שאני אקבל חלילה את הזבל הזה, ארים מייד טלפון על-מנת להפסיק את המנוי.

../images/Emo41.gifעל קבוצת שוקן

שוקן כמובן הבעלים של עיתון "הארץ" אבל לא רק. בשנת 92 הם רכשו יחד עם קבוצת נמרודי את השליטה במעריב הוצאת מודיעין בע"מ שהיא החברה המוציאה לאור של עיתון "מעריב".

סלוניק

New member
משהו לא ברור לי.

האם אתה בטוח כי עיתונו של אמנון יצחק צורף לכל עיתוני רשת שוקן? אני מנוי על מעריב ולא זכור לי שקיבלתי את המוסף הזה.

boris5

New member
גם לי משהו לא ברור

האם אתה מגן על דבריו של אמנון יצחק? העיתון הזה חולק בחינם בטדי למשל ביום ראשון הצמידו אותו לוישרים של הרכבים.

סלוניק

New member
אני מציע פרס כספי

לכל מי שיוכיח לפי הודעתי שאני מגן על דבריו של אמנון יצחק. שבת שלום בוריס.

למעלה