זכויות בעלי חיים

• פותח הנושא D.T
  • פורסם בתאריך

D.T

New member
עכשיו זה חשוב יותר מתמיד

בוקר טוב , המון המון זמן שלא כתבתי / נכנסתי לפורום איתכם הסליחה ! כידוע לכם החורף הגיע ואיתו הקור והגשם ויש אלפי חתולי רחוב מסכנים שלא ישרדו את החורף לכן אני מזכירה לכם כמה חשוב להאכיל אותן ואפילו אפשר לקחת ארגזים ישנים לרפד אותם ולהשאיר במקומות מסתור. אבל הכי חשוב ל א מ ץ למסור וכל הזמן לשאול אנשים ולעודד לאמץ חתול יש לי שתי חתולים מקסימים לאימוץ שמסתובבים בחוץ, גורים לערכתי בני חודשיים שמחכים לבית חם אז תעשו מאמץ !!!! ד"ש מטוליק ופיט הם מקסימים !!!! (מבטיחה לעלות תמונות חדשות )

suzi55

New member
מאמר על חיסול המחקר המדעי...

באתר של האגודה נגד הניסויים בבעלי חיים בנושא כתבות חדשות יש כתבה שפורסמה בעיתון הארץ ב 6/12 התוקפת אנשים שמנסים להגן על בעלי החיים ויש גם כתבה של האגודה נגד הניסויים בתגובה לכתבה המזעזעת הזו. אני לא יודעת לצרף את הלינק ומבקשת את עזרתכם על מנת שחברי הפורום יוכלו לקרוא. מי שיכול לעזור לי לצרף את הקישור הזה, אני אודה לו. תודה. סוזי.

musmus

New member
ד"ר רוני ומיסטר קלמן

חשיפה של המקומון בירושלים על מנל בית החיות באוניברסיטה העברית. רצוי מאוד לשלוח תגובות למערכת העיתון

suzi55

New member
נכון מאד, צריך לעשות מאמצים על מנת

להציל את החתולים, כמה שאפשר כמובן. אני כבר אימצתי 3 חתולים בבית של סבתא שלי, דואגים להם לאוכל, הם ישנים במרפסת שלה, יש לה מרפסת סגורה והם נראים ממש טוב. כל פעם שאני קופצת לביקור הם שמחים, ממש כמו כלב, ובאים אלי בשימחה ומתחכחים בי ,ממש חמודים. אצלי בבית זה קצת בעיתי לצערי כי אני לא גרה לבד ויש לי גם גורה קטנה, אבל מצאתי גם לפני חודשיים גור חתולים וחברה שלי אימצה אותו. ובאמת צריך לעשות כמה שיותר ומה שאפשר, אפילו אם זה רק לדאוג להם לקצת אוכל ולאיזה שמיכה ישנה שיהיה להם איפה לישון. כל מי שיכול לעזור, החתולים יעריכו את זה מאד. סוזי.

*Michelle*

New member
כתבה מקוממת לחלוטין

תודה מוסמוס שהבאת לידיעתנו. כמה שחיתות וכמה ניגודי אינטרסים אצל אותם אנשים שאמורים להיות מגיני החיות!!! אני רותחת ושמחים לראות אותך שוב

suzi55

New member
מרתיח לקרוא את זה..זוועה נוראית

זה פשוט מעצבן ומזעזע ואני לא יודעת איך להגדיר את זה, יש אנשים שאני לא יודעת אם יש להם זכות לחיות. אם לא אותם אנשים אולי המצב היה נראה אחרת. ממש מזעזע, אני לא יודעת איך לתאר את זה במילים אחרות, הייתי יכולה לא יודעת מה לעשות להם..אני לא רוצה להתבטא בצורה מוגזמת בפורום, אבל זו האמת: הייתי יכולה ל.....אותם. סוזי.

champ

New member
../images/Emo124.gif חדש בעיריית תל אביב ../images/Emo81.gif

האתר העירוני לאימוץ ואיתור בעלי חיים אתר אותו יזמה עיריית תל אביב במטרה לאפשר לאוהבי בעלי חיים לאמץ כלבים, חתולים ובעלי כנף אחרים..... האתר נועד על מנת להחזיר את התקווה לבעלי חיים ולבעליהם האוהבים שאיבדו אותם....

לילךLilach

New member
../images/Emo127.gif זכויות בעלי חיים ../images/Emo127.gif

נא לשרשר פה מודעות שקשורות לזכויות בעלי חיים

למעלה