Savage Garden - החוליה החזקה

LLLSSS

New member
../images/Emo124.gif Savage Garden - החוליה החזקה../images/Emo70.gif

בחרו בבקשה את 5 השירים הכי אהובים עליכם מהאלבום הראשון של Savage Garden. השירים: 1. To The Moon & Back 2. I Want You 3. Truly Madly Deeply 4. Tears Of Pearls 5. Universe 6. Carry On Dancing 7. Violet 8. Break Me Shake Me 9. A Thousand Words 10. Promises 11. Santa Monica

LLLSSS

New member
שלי:

To The Moon & Back Truly Madly Deeply A Thousand Words
Break Me Shake Me Santa Monica היה קשה =\

Lost Lullaby

New member
בהחלט לא קל

To The Moon & Back Tears Of Pearls Break Me Shake Me A Thousand Words Santa Monica והאמת שזה משתנה כל הזמן

LLLSSS

New member
גם אצלי זה משתנה מתקופה לתקופה...

זה לא יאמן אבל את Truly Madly Deeply לעולם לא אהבתי עד לפני כחודש. התחלתי להעריך את היצירת מופת הזאת רק לאחרונה ולדעתי זה נחשב לאחד מתוך עשרת השירים הכי טובים של דארן.

Broken record

New member
בחירה קשה, אבל:

TTMAB - כי זה לא רק להיט, זה גם שיר טוב
Santa Monica- שיר מקסים, וגם כל הזמן יש לי הרגשה ששמעתי אותו פעם בילדות ואין לי מושג מאיפה........ Break me shake me - אפילו ברוק דארן תותח!! Tears of pearls- אני אוהבת את הליריקס Carry on dancing

LLLSSS

New member
To The Moon & Back יצירה גאונית!!!

לא רק שיר טוב ולהיט כמו שציינת. To The Moon & Back זה מאותם שירים כמו IRIS של גוגודולס ו Enjoy The Silence שאף לא נמאס לשמוע והם תמיד עושים לך צביטה בלב.

anush91

New member
אני מתה כמעט על כל השירים מהאלבום הזה...

אבל הטופ 5 הם: 1. To the moon and back 2. Truly madly deeply 3. Carry on dancing 4. I want you 5. Break me shake ואם אפשר היה שיר 6 אז זה היה Universe

dotty

New member
שלי ../images/Emo79.gif

1. Truly Madly Deeply מקום ראשון שלי תמיד! 2. Universe 3. To The Moon & Back 4. Break Me Shake Me 5. I Want You היה לי ממש קשה כי אני די אוהבת את הרוב, אבל זה מה שבחרתי.

My Immortal1

New member
שלי...

היה ממש ממש קשה לבחור... 1.TO THE MOON AND BACK 2.I WANT YOU 3.TEARS OF PEARLS 4.CARRY ON DANCING 5.TRULY MADLY DEEPLY למרות שגם VIOLET,A THOUSAND WORDS ו-PROMISES ממש טובים!! היחידים שלא ממש התחברתי אליהם ולדעתי הכי חלשים באלבום זה SANTA MONICA ו-UNIVERSE

Savage Darkness

New member
שלי, קצת באיחור

1. To The Moon And Back 2. Carry On Dancing 3. Santa Monica 4. Tears Of Pearls 5. Break Me Shake Me

למעלה