שאלון

טיטוש123

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בגלל שהתלוננתם שהשאלון הקודם היה ארוך, הפעם שאלון די קצר..ולא, גם הפעם הוא לא קשור למארון 5...ועוד דבר- זה לא סתם שאלון, זה שאלון גנוב! אבל גנבתי אותו ממקום אחר שגנבו אותו...
טוב אז יאללה נתחיל: 10 אנשים שאת/ה אוהב/ת להיות בחברתם 9 דברים שאת/ה לובש/ת 8 דברים שנמצאים לך בראש כרגע 7 דברים שאת/ה נוגעת בהם כל יום 6 דברים שאת/ה עושה כל יום 5 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני שתמות/י (טפו טפו טפו) 4 דברים שאף פעם לא תעשה/י 3 דברים שאת/ה חושב/ת עליהם כשאת/ה מתעורר/ת 2 מאכלים אהובים עלייך בן אדם 1 אהוב יותר מכל מקווה שאהבתם אם לא, לא נורא.....שיהיה לכם יום כייפי!

GaLuSh 11

New member
../images/Emo9.gif

10 אנשים שאת/ה אוהב/ת להיות בחברתם: אני אמורה ליכתוב שמות?! אם כן אני מעדיפה שלא...אז פשוט כמה חברות שלי :$ 9 דברים שאת/ה לובש/ת: 9?!
נו דברים רגילים..חולצה מכנס וכל אלה:S 8 דברים שנמצאים לך בראש כרגע: 1. אין לי תשובות לשאלון 2. ללכת לחברה שלי או לא:$ 3.אני חייבת לסדר ת'חדר
4. אין לי עוד תשובות 5. אני צריכה ליקרוא כתבה אחת:$ 6.סוף סוף ___[חסוי] ענתה לי 7. להיתקשר לחברה שלי 8.הגעתי לאחרון. סוף סוף! 7 דברים שאת/ה נוגעת בהם כל יום: יש מלא מהה..:$ 6 דברים שאת/ה עושה כל יום: כנ"ל
5 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני שתמות/י (טפו טפו טפו): עוד לא חשבתי על זה
4 דברים שאף פעם לא תעשה/י: אמ..אמ...ארצח מישו? אעשן?!
לא יודעת מה..S: 3 דברים שאת/ה חושב/ת עליהם כשאת/ה מתעורר/ת: איזה יום היום, מה השעה, ושאני יכולה לישון עוד איזה 10 דקות 2 מאכלים אהובים עלייך: צ'יפס, שניצל, פיצה.. [נו מה לא למדתי ליספור
] בן אדם 1 אהוב יותר מכל: לא יכולה ליבחור אחד! מהה

עונה../images/Emo9.gif

איזה כיף עם שאלונים יהי
10 אנשים שאת/ה אוהב/ת להיות בחברתם ממ..מור,בנדה,יובל,שחר,נוי הדבה
,אורן,אלמוג,אלעד,עוז וליאור
9 דברים שאת/ה לובש/ת כול מיני סוגי בגדים כגון מכנס וחולצה
חח 8 דברים שנמצאים לך בראש כרגע -אביב-
-נשיקה עם אביב
-הילדים שלי ושל אביב
..
-נכון שאני פגרת
חח -אלון ונועם הממים שלי
-אדם שר לי
אעאע
-אדם מחבק אותי
-אביב מחבק אותי
-אלון ונועם מחבקים אותיייייי
שושונים
7 דברים שאת/ה נוגעת בהם כל יום משחת ומברשת שיניים
, מור,בנדה,אלמוג,עוז,שרון בעע חח 6 דברים שאת/ה עושה כל יום יושנת,מפנטזת,נושמת,יושבת,עומדת,מדברת ויש הרבה..
5 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני שתמות/י (טפו טפו טפו) חס וחליל טפו טפו טפו
אגיד לאביב שהוא אהובי היחיד
אעשה קעקוע או פירסינג[
], אתחתן,אביא ילדים לעולם, אמצע עבודה שווה
חח 4 דברים שאף פעם לא תעשה/י ארוץ עירומה כמסתכלים עלי
,ארקוד בעע,אתעורר ב-6
ואשנא את אביב,אלון,אדם ונועם
3 דברים שאת/ה חושב/ת עליהם כשאת/ה מתעורר/ת אביב,כמה פעמיים הוא יסתכל עלי היום, ומה יהיה חדש בפורומים. 2 מאכלים אהובים עלייך צ'יפס, פיצה
בן אדם 1 אהוב יותר מכל מה אתם חושבים
דהה אביב
חח מקווה שאהבתם אם לא, לא נורא.....שיהיה לכם יום כייפי! גם שיהיה לך
ושאלון חמוד

MarishA M

New member
חחחח

זה מישראבלוג נתתי את זה למישו פעם בתור מי ששואלים אותו כל פעם..שכחתי איך קוראים לזה.. 10 אנשים שאת/ה אוהב/ת להיות בחברתם-דנית,ירדן,תמי,סני,אסף,אח שלי,מתן,קרן,שירן(בן דוד שלי),בן. 9 דברים שאת/ה לובש/ת גופיה,תחתונים,חזיה,גרביים,נעליים,טי-שירט,צמיד,עגילים,משקפיים! 8 דברים שנמצאים לך בראש כרגע עומרי/+++/בגרות בלשון/ג'רדן תכף באה/לאח שלי שי קול מעצבן/עוד שבועיים בונים לי מיטת גלריה יאיי!/עוד שבועיים הדיסק החדש של קולדפליי אצלי זה פול זמן אני אמות! 7 דברים שאת/ה נוגעת בהם כל יום מקלדת/עכבר/כוס/מברשת שינים/פלאפון/שלט/כיסא 6 דברים שאת/ה עושה כל יום מתקלחת/אוכלת/לומדת(בתקופה הזאת חח)/רואה טלוויזיה/במחשב/הולכת לסופר חחח 5 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני שתמות/י (טפו טפו טפו) למצוא אהבת אמת/למצוא עבודה פחח/ללכת להופעה של מארון/ללכת להופעה של קולדפלי/למצוא חיים! 4 דברים שאף פעם לא תעשה/י לאכול ג'וק/לעשן/ללכת למועדון פתוח יאק/לרצוח.נו לא עולה לי משו 3 דברים שאת/ה חושב/ת עליהם כשאת/ה מתעורר/ת מה השעה?/עוד פעם אחי העיר אותי/פעם הבאה אני אעיר אותו 2 מאכלים אהובים עלייך פרוזן יוגורט/לבנה בן אדם 1 אהוב יותר מכל פחח אין דבר כזה

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif|באיחור;[|

10 אנשים שאת/ה אוהב/ת להיות בחברתם -מורן ליאת לואי לירן יואב אורלי אלמוג אורטל רתם אור רותם 9 דברים שאת/ה לובש/ת ג'ינס,חצאית,מכנס רגיל
,גופייה,ויש לי גם שמלה
,ומכנסי דייגים? 8 דברים שנמצאים לך בראש כרגע-למה קמתי מאוחר?
,למה השעון לא צלצל
?,אבל כיוונתי אותו
,יכול להיות שכיביתי אותו
?,יכול להיות שבכלל לא כיוונתי אותו?
,יכול להיות שאמא שלי כיבתה אותו
?,לפחות לא קמתי יותר מאוחר
,עוד מעט אוכלים ארוחת ערב ואני לא רעבה בכלל
7 דברים שאת/ה נוגעת בהם כל יום-עכבר:X,שלט טלוויזיה,בי?
,אמא אבא,מקלדת,ברז 6 דברים שאת/ה עושה כל יום-קמה,ישנה,הולכת למחשב,רואה טלוויזיה,מדברת בטלפון,מצחצחת שיניים, 5 דברים שאת/ה רוצה לעשות לפני שתמות/י (טפו טפו טפו)לראות הופעה של מארון,להתחתן,להקים משפחה:$,ללכת לכמה שיותר מפגשי פורומים:],ולענות על שאלונים:X 4 דברים שאף פעם לא תעשה/י-לא יודעת
3 דברים שאת/ה חושב/ת עליהם כשאת/ה מתעורר/ת-למה קמתי
,מה מחכה לי היום
,ולכבות את השעון
2 מאכלים אהובים עלייך-פיצה וטוסט בן אדם 1 אהוב יותר מכל-אחד?
בלי אפשרי

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifנצל"ש../images/Emo9.gif

רק רציתי להודיע לכם שנמ,נמ....
טוב על מי אני עובדת:
קצת יותר משבועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!! די,לא התאפקתי.
(כן,כן וגם משעמם לי
) *סליחה על הניצלוש-לא התאפקתי אני אומרת לכם!
*

למעלה