תענו לסקר!! ובלי קשר-כנסו!!

../images/Emo124.gifתענו לסקר!! ובלי קשר-כנסו!!../images/Emo141.gif

אמממממ...נכון יש כזה "FAVORITS" או "מועדפים" למעלה...?? אז שכל אחת תכתוב מה יש לה במועדפים, כולל שישה קישורים מתוכם (כי זה המקסימום...)
אצלי זה תיקיות: פורומים ויזואל בייסיק (למה??) מנועים חשובים חמוצים דוליז בפורומים יש לי: בנות, סרטים מצוירים ודיסני, פירסינג וקעקועים (הוא כבר לא קיים), על בנות ועל בנים, תפוז פורומים (הדף הראשי), אדמין פורומים (שהייתי המנהלת של צופים), גרופהאג (השירשור, כדי להראות לשירה), צופים (בעע), ודוליז
ויז´ואל בייסיק זה משעמם...יש לי אתר של דוקטור וי.בי...
מנועים יש לי את כל הוואלה נענע תפוז וכו´... חשובים יש לי את האתר הרשמי של הפועל, את כללללללל האימיילים שלי, וכו´... ועכשיו-חמוצים
יש לי שם מלא אתרים של משחקים אונלין שאני מכורההההההה לכאלה.
את זה, וגם זה, וכמובן זה. (עוד כלמני בסוף...) ובדוליז יש לי את האתר שהכנתי לפורום, את ה"איך עושים" שהכנתי, את השירשור שעשיתי עם הסוגים, ואת התחרות עם הבייסים... במחשב הקודם היו לי דברים ש-ו-ו-י-ם....שעכשיו אין מצב שאני אמצא....
בואנו, הנה עוד כמה חמוצים:

Black Cat15

New member
בלאט... ../images/Emo13.gif

הודעה אחרונה ואני זזה ללמוד
במועדפים שלי...
betty la fea (אתרים, פורומים ושות´ על הסדרה הזאת, ואני שוקלת למחוק את התיקייה כי הפסקתי לאהוב את הסדרה
)
פקונדו ארנה (תקופה ישנה שאהבתי אותו, גמכן שוקלת למחוק)
נטליה אוריירו (נשארו רק כמה לינקים מעטים וגם הם בסכנת מחיקה)
General (כל מה שתרצו, כל השטויות שיש לי ואין לי איפה לשים... יש שם תיקייה של דוליז, מנועי חיפוש, שליחת הודעות טקסט ועוד שטויות...) והרי המומלצים... אתר חמוד, סתם משהו, אידיוטי לחלוטין...
מכבי ת"א (אתרים של הצהובים
)
Other (עוד שטויות.)
Revistas y Magazines (מגזינים ועיתונים בספרדית. לא כדאי לכן לדעת.
) ועוד טיפונת קישורים...

אורניתתתתת!

הפסקת לאהוב את הסדרה???? איך את יכולה לעשות את זה? ועוד אחרי שהיא הסתיימה?? בוגדת

$ מעיין $

New member
יו!!!!!!! ../images/Emo12.gif

האם שמעתי נכון?!?!?!??!!? אורנית כבר לא אוהבת את "בטי המכוערת" ?!?!?!?!?!? יווווווו!!!!!! אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!! וואי וואי וואי אניייייי חייבת לצלם (תרתי משמע
) ת´רגע הזה .....

SuGaRBabe1

New member
אממ אוקיי...

אז ככה...
איזשהי הודעה ששמרתי בפורום כלשהו באתר הלא רשמי של הבצפר שלי, אבל כבר מחקו את הפורום, אז הלינק עכשיו כבר לא עובד...
כמה קישורים למילים של שירים שאני אוהבת... (ואם אתן תוהות אז... Nathalie Imbruglia - Torn וגם Basket Case (אני מתה על זהההה!
) ועוד איזה שיר של בריטני שאין לי מושג למה שמרתי אותו)
פורומים... המממ יש לי את הפורום הזה, ופורום דוליז, ופורום גבעתיים שאיזה אחת משועממת עשתה, ועוד פורום בנות שאני גולשת בו, ופורום של שכבת ח´ (לא יודעת למה יש לי את זה...
)
ודברים אחרים... המממ יש לי את האתר הישן של הבצפר שלי, האתר הלא רשמי של בצפר אחר בגבעתיים, ואת ההסבר הזה שענת עשתה על איך עושים דוליז (ד"א זה ממש עוזר!), ואת הקישור שלי ל-crush007... וזייהו!

SuGaRBabe1

New member
אממ אוקיי...

אז ככה...
איזשהי הודעה ששמרתי בפורום כלשהו באתר הלא רשמי של הבצפר שלי, אבל כבר מחקו את הפורום, אז הלינק עכשיו כבר לא עובד...
כמה קישורים למילים של שירים שאני אוהבת... (ואם אתן תוהות אז... Nathalie Imbruglia - Torn וגם Basket Case (אני מתה על זהההה!
) ועוד איזה שיר של בריטני שאין לי מושג למה שמרתי אותו)
פורומים... המממ יש לי את הפורום הזה, ופורום דוליז, ופורום גבעתיים שאיזה אחת משועממת עשתה, ועוד פורום בנות שאני גולשת בו, ופורום של שכבת ח´ (לא יודעת למה יש לי את זה...
)
ודברים אחרים... המממ יש לי את האתר הישן של הבצפר שלי, האתר הלא רשמי של בצפר אחר בגבעתיים, ואת ההסבר הזה שענת עשתה על איך עושים דוליז (ד"א זה ממש עוזר!), ואת הקישור שלי ל-crush007... וזייהו!

Black Cat15

New member
חיחיחיחי ../images/Emo6.gif

תודי ששמעת על crush007 ממני
אחחח... מה שהאתר הזה עשה לי
נראה לי שחלק מהרשימה שלי עד היום שונאת אותי בגללו...
פחחחחחחחחח...

SuGaRBabe1

New member
חחחחח

דווקא לא ממך! מידיד שלי.... רציתי לרצוח אותו אחרי זה! מזל שלא הייתה שאלה את מי אני אוהבת עכשיו... זה היה חבל אם הוא היה מגלה שזה הוא...

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אין לך מושג... גמני חשבתי על אותו דבר!!
כאילו יש שאלה על biggest crush וfirst crush אבל איפה השאלה currect crush?!
הא?! בכל מקרה, אם הייתה השאלה הזאת זה היה לא נעים כי הייתי כותבת מן הסתם את ק´ וזה היה נשלח לידידה שלו...
בלאט למרות שעכשיו לא ממש משנה
מוהאהאהא...
חוצמזה שגם חברה שלי כמעט רשמה את השם של ידיד שלה ובעצם הוא זה זה ששלח לה את השאלון... איזה מזל...
וואי וחוצמזה שלחתי את זה לכמה ידידים שלי וגיליתי דברים מעניינים אבל אני עומדת לחפש איזה טונות אנשים חדשים, לשלוח להם בעילום שם ולהוסיף שם על currect crush. אח, כמה שאני רשעית
לא נורא. שונאת היסטוריה.
אורנית.

SuGaRBabe1

New member
אוח....

עכשיו נזכרתי בדברים שאני לא רוצה להזכר... בלאט איתי!

יווווווווווו! ../images/Emo46.gif

אררררג! אתן לא יודעות איך רבתי עם ידיד שלי אחרי שהוא שלח לי את ה-crush007 הזה.. וזה ממש לא נחמד מצידכן! אני אומרת לכן , בטוח אחת שנפגעת מזה קשות! (לא דיברתי איתו כמה ימים טובים ועד היום אני שומאת טינה..) תפסיקו לשלוח את זה לאנשים! זה פשוט לא נחמד! טוב זהו! שני.!

binba!

New member
אאאאאאא.קיי ../images/Emo9.gif|

זה אחלה סקר..ככה אולי יהיו לי עוד הרבה לינקים מעניינים להוסיף...
אז ככה
יש לי בתוך ´שירה´ 5 תיקיות
פורומים שבהם יש 10 פורומים;בנות(כמובן
), מצויירים ודיסני, על בנותועל בנים, שאלה קטנה, בוני אתרים(מה לעזאזל הוא עושה אצלי בפייבורייטס
), גרפולוגיה,הפורום של גל(לא מתפוז, וגם לא מש´ו) והפורום של סיגל(שזה משו בבניית אתרים)
good ones שבהם יש בעיקרון כלמיני בלוגים ושטויות...אין לי כח לכתוב פה את כולם אז אני רק אתן כמה קישורים ממש טובים; קופת שרצים>>לשעבר אינוויזיבל<< (האתר בעיקרון בחופשה כרגע, אבל הוא חמוד..תסתכלו), המחירון(אתר עם המווווון דברים מצחיקים..ראה ערך
נרקו
שאני חושבת שטמר נתנה לי) וקונספט(שזה אתר מגניף בטירוף,חבל על הזמן, פשוט תקליקו.)
עבודות...אין מה לפרט...
מצויירים זה מהתקופה שהיתה לי אובססיה לפיות ולפו הדוב, אז יש שם כלמיני אתרים בנושא
שימושיים כאן יש כלמיני דברים אממ...איך להגיד? שימושיים!(ב´מתתתתתתת
) וואי נט, הוטמייל, מילים לשירים, 102FM, מילון מורפיקס(שזה אחלה דבר) גוגל וכו´... ו..כל מה שלא נמצא בתיקייה, זה פשוט כי לא היה לי כח להכניס אותו, או שלא ידעתי למה לשייך אותו.....

shiri88

New member
איך

אתן שמות את התמונה של המחשב ככה?(מה? אני לא מבינה במחשבים...
)

©wil cat

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

איזה קטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בדיוק אתמול ידיד שלי שלח לי אותו וחשבתי שזה אתר נידח ביותר שאף אחד לא נכנס אליו..... אבל אני רואה שכן..... (שלחתי לחברה שלי ברכה משם
) והאתר הזה בכלל ממש מושקעעעעעעעעעעעעעעעעעע כנסוו אתן חייבות הוא מקסים....

Rotem Lisa

New member
אממ, אווקייי.. ../images/Emo107.gif

יש לי בעיה קטנהההההה.. אממפ, אני לא מצליחה לשלוח קבצים כאלה, אז.. מישי מהפורום יכולה לשלוח במקומי ? תודה.. והנה הפורומים שלי.. ויש לי תיקית פורומים; בנות, הארי פוטר, הפרעות אכילה {גאד..
}, טלנובלות, מכבי חיפה {
}, נפגעי פעולות האיבה, וואי-נאט, ויוה פלוס, סופרים צעירים, ספרדית, סרטים מצויירים ודיסני, צ´אט, קטנטנות {סבס
}, תפוז משוב.. ו.. זה תיקית הפורומיםםםם.. אבל יש לי גם לא מתיקית הפורומים; דוליז, על בנות ועל בנים, לזכרם, .. אממ??!

חחח מאגנניייששש [../images/Emo104.gif]

אינלי כוח לשמור ת´תמונה של הפייבוריטס, אז אני פשוט אסתכל...בלאט יש לי פוללל
LINKS- כאן יש קישור להוטמייל, לגוגל, ווינדואוס מדיה (WTF?!), מייקרוסופט, אלטה-ויסטה, מעריב וYNET.
מועדפים של יעלית!- יש את IDF2000 שזה אתר על צבא, יש ת´אתר הרשמי של צה"ל, רשימת הפורומים של
, דעות- אתר המאבק למען ארץ ישראל, האתר הרשמי של תנועת מולדת, אתר עם תמונות של לינצ´ים של הפלסטינאצים, רוטר.נט, ואתר מצויין של חיפוש תמונות.
פורומים-כל הפורומים שלי אופקורס
....בנות, על בנות ועל בנים, כדורגל, כדורסל, הוקי(חח אינלי מושג אם הוא עדיין קיים), שאלה קטנה, אוז (כנ"ל..), דנה ברגר (כנ"ל...)
ספורט- האתר הרשמי על ההוקי בישראל, האתר של ונאקובר נאקס, אתר הNBA, צהבת, FANZINE, ONE, SAFSAL, MACCABI, ת.ז. של מכבי נתניה וכל השחקנים שלה, פרוייקט פתיחת ליגת העל עונת 00/01, האתר הרשמי של כדורגל הנשים בישראל (אל תשאלו
), שרשור על האליפות של מכבי חיפה (
), כתבה על טל חן, "יהלומים לנצח", האתר של ארסנל, האתר של מנצ´סטר יונייטד, האתר הלא רשמי של דייויד בקהאם, איזה אתר של מייקל אוואן, ראיון עם חוסיין בשוק.
תסריטים- התסריטים של הסרטים "ציפורים", "צעקה 1+2", ו"החיים יפים" (עזבו, תחביב מוזר של ילדה מוזרה
). אפ תרצו לינק למשהו מהדברים האלה JUST ASK BABIES TA DA

למעלה