תמונות מהמפגש פורום

Rוית

New member
../images/Emo124.gif תמונות מהמפגש פורום../images/Emo70.gif

יגעת ומצאת תאמין! הוספתי את השמות ככה שתדעו מי זה מה באמת, זה סה"כ 4 תמונות אבל שוות ביותר
אז ככה, נתחיל בתמונה קבוצתית (יוסי צילם אז אתם עוד לא רואים אותו), סורי עם התנוחה הסנובית שדפקתי, זה יצא ככה משום מה פה ובתמונה הבאה

Rוית

New member
ולסיום-

תכירו את המנהלים שלכם
(יצאתי ממש עם פוזה מפגרת לעומת הפוזת דוגמן צמרת שיוסי דפק אבל חפיף... וראיתם איזה מעיל מ-ש-גע?! משהו משהווווווו!
)

AlanisJunkie

New member
LOL ../images/Emo6.gif

המעיל, המעיל....
אחלה תמונות, רוית. מפגש הבא, אנשים, אתם חייבים להגיע וממפגש למפגש יגדלו מספר האנשים שיהיו בתוך התמונות.

infatuation

New member
רוית כל הכבוד!../images/Emo24.gif

תמונות משגעות! חבל שלא יכולתי לבוא!

Rוית

New member
אז אם יהיה עוד מפגש תבואו../images/Emo35.gif

אם נרצה לארגן מפגש בפסח תבואו
תשרשרו לפה בבקשה אם כן ואיפה אתם מעדיפים שזה יהיה... (שוב עזריאלי? מקום אחר? עלתה האפשרות של הקריון (בקריות) אבל שם האפשרויות מוגבלות יותר)

symptoms

New member
אם יהיה עוד מפגש אני בטוח שם

לא משנה איפה (כל עוד זה לא יותר דרומה מתל אביב) ועם עדיפות לחול המועד ולא לשבוע הראשון של החופש כי אז יש לי השלמות (וגם רן לא יכול) בקריון דווקא עדיף לי (אבל לא נראה לי שזה יהיה נוח לכמה אנשים) רעות

אמממממ

אם זה יהיה במקום שאני אוכל להגיע (עזריאלי למשל) אני אבוא! אני מת לראות אותכם! יש פה אנשים שאני בקשר כבר יותר משנה וזה יהיה אחלה לראות אותכם פנים לפנים

fastfood

New member
אני לא אבוא

אל תשאלו למה. זה לא עיניינכם. אני פשוט לא אבוא. אני נגד פורומים ובכלל המפגשים שלהם. אז תפסיקו להציק לי, כי אני פשוט לא באה. לא רוצה! אתם לא תכריחו אותי! לא! לא! לאאאאאאאאאאאאאאא! אלא אם כן, יהיה כיבוד ושתייה ואז נוכל לדבר על כוס קפה עם שתיים סוכר (כי יותר מזה עושה לי בחילה, אין לי מושג איך יוסי שותה את השלוש סוכר שלו) !!!Bunnies! Bunnies! it must be BUNNIES באפי

AlanisJunkie

New member
רק שלוש סוכר?

אני שותה חבילה בכוס...
בקשר לאם תבואי או לא, את באה. מה את משגעת את עצמך?

Rוית

New member
היא תבוא אם היא תרצה ואם היא לא...

...תסתבך עם האוטובוסים...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

בסוף היא הסתדרה בעזרת 3 אוטובוסים ושני טרמפים...

symptoms

New member
איזה יופי!!

תמונות תמונות!!! יצאתם כאלה חמודים כאן.... רעות

avivs

New member
תמונות יפות!!!

למפגש הבא אני אבוא... כמובן שעדיף לי בתור תושב הקריות את הקריון.

AdiBaba

New member
אני חייבת להגיב

תמונות מקסימות. כולכם באמת כאלה חמודים ויוסי אני חייבת לציין שאתה פשוט חתיך. וחוץ מזה אני מה זה מתנצלת שלא באתי ולא טרחתי להודיע שאני מבריזה. היה לי לעשות אקו לב באותו יום שישי, אבל יכולתי אולי להספיק להגיע. לא מתאים לי להבריז. אני מצטערת שלא באתי. מפגש הבא אני ממש אשתדל להגיע.

AlanisJunkie

New member
עדי...

כפי שרוית אמרה, העיקר שתרגישי טוב. במפגש כל הזמן דיברנו עלייך וכל בחורה שנייה שעברה לידינו אמרנו לעצמנו "בטח זו עדי". אבל כאמור, העיקר שתרגישי טוב ובמפגש הבא אין מצב שאנחנו לא פוגשים איתך!

למעלה